Įkraunama...
Įkraunama...

Kaitlentės, orkaitės, viryklės - 20

QUOTE(gedasocgb @ 2020 02 13, 14:11)
<p>Sveiki,
</p><p>nusižiūrėjau EIV634 ir EIS62443. Galite pakomentuoti klausimus:
</p><p>- kaip veikia virimo garų daviklis, kuris sumažina galią? Ir ar jis tikrai efektyvus ar vis gi tai tik pinigų išmetimas?
- ar verta mokėti daugiau už EOB8857AOX, nei už aukščiau mano minėtas virykles? Ir kokie esminiai skirtumai lemia kainą?
</p><p>Dėkoju
</p>

Ši funkcija vadinama SenseBoil® - vandens užvirimo sensorius (užvirus vandeniui kaitinimo lygis sumažinamas iki 8) ar tai labai bus labai naudinga turite spręsti tik Jūms
Kiek pamenu Electrolux EOB7S31X kaina labai panaši kaip ir buvo EOB8857AOX
Atsakyti

QUOTE(gedasocgb @ 2020 02 13, 15:11)
nusižiūrėjau EIV634 ir EIS62443. Galite pakomentuoti klausimus: kaip veikia virimo garų daviklis, kuris sumažina galią?
Po stiklu yra vibro daviklis - toliau viskas kaip ir aišku, manyčiau. Filmukas.

QUOTE(gedasocgb @ 2020 02 13, 15:11)
ar verta mokėti daugiau už EOB8857AOX, nei už aukščiau mano minėtas virykles?
gal aš ko nesuprantu: ruošiatės mokėti daugiau už EOB8857AOX? Taigi čia senas modelis...

aš jį iš anksčiau nusižiūrėjau. Tik dabar pribrendo reikalas pirkti. Jis dar yra prekyboje, tai ir klausiu ar verta primokėti už jį? Kuo jis ypatingas?

Dėkui :)

Atsakyti
<div>QUOTE(gedasocgb @ 2020 02 13, 15:11)</div><div>ar verta mokėti daugiau už EOB8857AOX, nei už aukščiau mano minėtas virykles? </div>gal aš ko nesuprantu: ruošiatės mokėti daugiau už EOB8857AOX? Taigi čia senas modelis...<p></p></div></blockquote><p>aš jį iš anksčiau nusižiūrėjau. Tik dabar pribrendo reikalas pirkti. Jis dar yra prekyboje, tai ir klausiu ar verta primokėti už jį? Kuo jis ypatingas?
</p><p>Dėkui smile.gif
</p>
[/quote]
Tai orkaitė su garų funkcija...čia tiems kas mėgsta daug gaminti orkaitėje.Bet prekyboje jau senokai nėra ,jai randate supakuota tai galite pirkti bet siūlau pasiderėti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 13 vasario 2020 - 15:28

Atsiprašau, norėjau parašyti PXE651FC1E...

Atsakyti
QUOTE(gedasocgb @ 2020 02 13, 15:31)
<p>Atsiprašau, norėjau parašyti PXE651FC1E...
</p>

PXE651FC1E turės 1 zona FlexInduction
https://www.youtube....h?v=OLAwECv-EmE
PerfectFry kepimo sensorius: temperatūros sensorius skirtingiems patiekalams (4 lygiai)
https://www.youtube....40LYveJD2g&t=9s
Atsakyti
QUOTE(gedasocgb @ 2020 02 13, 16:16)
Tik dabar pribrendo reikalas pirkti. Jis dar yra prekyboje, tai ir klausiu ar verta primokėti už jį? Kuo jis ypatingas?
Niekuo.
Atsakyti

Baldai ne Ikea, bet norime su durelių atsidarymo funkcija. Ar SMV46MX03E ją turi? Ir ką prarasčiau EOB8S31X keisdamas į 7 seriją, EOB7S31X?

Atsakyti
QUOTE(Cilis @ 2020 02 14, 11:24)
Baldai ne Ikea, bet norime su durelių atsidarymo funkcija.
jei ne paslaptis, dėl ko?
Ir ką prarasčiau EOB8S31X keisdamas į 7 seriją, EOB7S31X?
Tekstinį meniu Lietuvių kalba.
Ar SMV46MX03E ją turi?
Neturi. Apskritai pas Bosch'us tas atsidarymas būna tik plaunant vienintele "Eco 50" programa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 14 vasario 2020 - 11:01
QUOTE(Cilis @ 2020 02 14, 10:24)
<p>Baldai ne Ikea, bet norime su durelių atsidarymo funkcija. Ar SMV46MX03E ją turi? Ir ką prarasčiau EOB8S31X keisdamas į 7 seriją, EOB7S31X?
</p>

Kai kurios Bosch indaplovės turi EcoDrying -automatinis durų atidarymas tik naudojant Eco 50 °C prie kitų tos funkcijos nėra.
Electrolux EOB8S31X turėsl LT kalba+daugiau programų iš jų net 7 su garais+lengvesnis vandens bakelio ištuštinimas+turi 2 valymo garais programą(30 min ir 75 min)
Atsakyti

Ecodrying domina, nes mėgstame indus plauti naktį - neatidarius po plovimo ir neišvėdinus indaplovės lieka nemalonus kvapas dėl likutinės drėgmės.

Dėl 7 ir 8 serijos - atrodo, kad nelabai verta mokėti papildomų poros šimtų pinigų dėl meniu ir kelių funkcijų - suprantam ir angliškai. :D Dėl valymo - ar tai reiškia, kad 7 serija neturi valymo garais? Ar turi tik 1 programą..?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cilis: 14 vasario 2020 - 12:58
QUOTE(Cilis @ 2020 02 14, 13:50)
Ecodrying domina, nes mėgstame indus plauti naktį - neatidarius po plovimo ir neišvėdinus indaplovės lieka nemalonus kvapas dėl likutinės drėgmės.
Pas baldininką pasiteiraukite, ar jis pažadės Jums, kad nieko nenutiks baldams bent 5 metus. Kai kasdien (kas naktį) gaus šiltų garų porciją. Nebent Jūsų stalviršis bus akmeninis, laminatas besiūlis ir tarpai visi puikiai užsandarinti... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cilis @ 2020 02 14, 12:50)
<p>Ecodrying domina, nes mėgstame indus plauti naktį - neatidarius po plovimo ir neišvėdinus indaplovės lieka nemalonus kvapas dėl likutinės drėgmės.</p>
<p>Dėl 7 ir 8 serijos - atrodo, kad nelabai verta mokėti papildomų poros šimtų pinigų dėl meniu ir kelių funkcijų - suprantam ir angliškai. biggrin.gif Dėl valymo - ar tai reiškia, kad 7 serija neturi valymo garais? Ar turi tik 1 programą..?</p>

Nemalonus kvapas lieka ne nuo likutinės drėgmės bet nuo to kad laiku nišvaloma tarpinės indaplovės gumos tarp kurių renkasi nešvarumai...todėl atsidarys po plovimo ar ne bet kuriuo atveju kvapas bus
8-7 turi valymą garais tik 7 turi vieną valymo programą o 8 klasės 2 garų valymo programas + patogiau išpilti vandenį iš bakelio...
Atsakyti