Įkraunama...
Įkraunama...

Kaitlentės, orkaitės, viryklės - 20

QUOTE(Kikker @ 2020 01 31, 10:48)
PIgiau o kokybė ne parstesnė už siūlyta modelį
https://www.kaina24....orenje-is646bg/
O kur ten yra rėmelis:
QUOTE(yuki @ 2020 01 29, 16:23)
patogiau valyti pačią kaitlentę galbūt, bet išbėgimo atveju teks valyti ir stalviršį, ir spintelės šonus ir grindis, nes nebus kam sulaikyti? unsure.gif naudojantys be rėmelio papasakokit, kaip viskas atrodo, kai išbėga puodas?
Kalbėta apie kaitlentes su rėmeliu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 31 sausio 2020 - 09:57

sveiki, labai  reikia  patarimo del kaitlentes su imontuojamu gartraukiu. Gal turite minciu/pasiulymu kuria imti? kuris gamintojas kainos prasme geras?  :hmm:  is anksto labai dekoju  uz atsakymus  :4u:

Atsakyti
QUOTE(metiolka @ 2020 02 03, 20:24)
<p>sveiki, labai  reikia  patarimo del kaitlentes su imontuojamu gartraukiu. Gal turite minciu/pasiulymu kuria imti? kuris gamintojas kainos prasme geras?  hmm.gif  is anksto labai dekoju  uz atsakymus  4u.gif</p>

Elica NIKOLATESLA LIBRA BL/F/83
Atsakyti

dekoju uz atsakyma.  mes irgi kol kas ja nusiziurejom. o  kaip Jum  Bora?   :hmm:  

Atsakyti
QUOTE(metiolka @ 2020 02 04, 13:30)
<p>dekoju uz atsakyma.  mes irgi kol kas ja nusiziurejom. o  kaip Jum  Bora?   hmm.gif  </p>

Tikslesnį modelį parašykite
Atsakyti

Ar yra kokių alternatyvų Bosch KIF81PD30, kad kainuotų ~1000?

Atsakyti

Ar yra kokių alternatyvų Bosch KIF81PD30, kad kainuotų ~1000?

Ir dar klausimas ar verta mokėt už šį, KIF81PD30 modelį 900eur, kai šitą  KIR81AD30 galiu gauti už 600? Skirtumas 300eur, klausimas ar aš gaunu priedus, kurie sukuria tą 300eur vertę?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tomcats: 05 vasario 2020 - 08:01
QUOTE(tomcats @ 2020 02 05, 09:01)
Ir dar klausimas ar verta mokėt už šį, modelį 900eur, kai šitą  KIR81AD30 galiu gauti  už 600? Skirtumas 300eur, klausimas ar aš gaunu priedus, kurie sukuria tą 300eur vertę?
Čia klausimas labiau ne temai, o Jums pačiam. Ar nulinės zonos buvimas šaldytuve vertas +50% šaldytuvo kainos?
Paskaitykite atitinkamų modelių aprašyme apie atitinkamus skyrius juose ir nuspręskite. Jus pats geriausiai žinote savo apsipirkinėjimo/mitybos ypatumus.
Atsakyti

QUOTE(tomcats @ 2020 02 05, 09:01)
Ir dar klausimas ar verta mokėt už šį, modelį 900eur, kai šitą  KIR81AD30 galiu gauti  už 600? Skirtumas 300eur, klausimas ar aš gaunu priedus, kurie sukuria tą 300eur vertę?
Čia klausimas labiau ne temai, o Jums pačiam. Ar nulinės zonos buvimas šaldytuve vertas +50% šaldytuvo kainos?
Paskaitykite atitinkamų modelių aprašyme apie atitinkamus skyrius juose ir nuspręskite. Jus pats geriausiai žinote savo apsipirkinėjimo/mitybos ypatumus.

Skaičiau, bet tai nepalengvino nei kiek sprendimo, kadangi aš neesu prieš tai turėjęs 0C šaldytuvo, tai ką man tai duos papildomai už tuos 300eur nelabai randu net paieškojęs google. Taip vaisiai bus šviežesni, bet pas mane neužsibūna maistas šaldytuve ilgai. O ir kita filosofinė mintis, koks tikslas laikyt daržoves ilgai šaldytuve, jas perki, kad valgyt šviežias, o ne sandėliuot arba tada jau reikia išvis užšaldyt ir užmarinuot.

Kitas dalykas, lyg ir sumoku 300eur daugiau, bet gaunu blogesnes energetines sąnaudas, mažesnį tūrį.

Ką gaunu, tai viena lentyna daugiau, 0C zonas, lentynos atrodo patogesnės ir lyg ir geriau išdėstyt galima, bet ar tai pagrindžia 300eur nežinau, ką praleidau? Galbūt surinkimo kokybė geresnė už KIR81AD30, kompresorius kitoks? Jūs kaip pardavėjas, manau galit įvardint dėl ko žmonės pas Jus perka šitą, o ne tą pigesnį modelį, ar tiktai dėl 0C zonos, kurios prieš tai gyvenime nėra naudoję?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tomcats: 05 vasario 2020 - 09:23
QUOTE(tomcats @ 2020 02 05, 10:19)
...Taip vaisiai bus šviežesni, bet pas mane neužsibūna maistas šaldytuve ilgai. O ir kita filosofinė mintis, koks tikslas laikyt daržoves ilgai šaldytuve, jas perki, kad valgyt šviežias, o ne sandėliuot arba tada jau reikia išvis užšaldyt ir užmarinuot....
Tai kokio velnio dar galvojate pridėti 50% šaldytuvo kainos už tai, ko Jums nereikia blink.gif
Atsakyti

QUOTE(tomcats @ 2020 02 05, 10:19)
...Taip vaisiai bus šviežesni, bet pas mane neužsibūna maistas šaldytuve ilgai. O ir kita filosofinė mintis, koks tikslas laikyt daržoves ilgai šaldytuve, jas perki, kad valgyt šviežias, o ne sandėliuot arba tada jau reikia išvis užšaldyt ir užmarinuot....
Tai kokio velnio dar galvojate pridėti 50% šaldytuvo kainos už tai, ko Jums nereikia blink.gif

Nes atsiliepimai geri, dėl to įtraukiau į svarstytinų sąrašą. Man reikia, kad būtų patikimas daiktas ir nekeltų nereikalingų problemų, o ir tyla svarbi, nes skaitinėjau apie BRB260187WW, tai ten kaip kam papuola, kai kuriems būna ne 38dB, bet 50dB ir išvis ten kažkokia bėda su tom ištraukiamom lentynom tame šaldytuve, neišeina pilnai ištraukt.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tomcats: 05 vasario 2020 - 10:16
QUOTE(tomcats @ 2020 02 05, 11:11)
Nes atsiliepimai geri, dėl to įtraukiau į svarstytinų sąrašą. Man reikia, kad būtų patikimas daiktas ir  ...
Patikimumas tiek vieno Bosch, tiek kito Bosch bus tas pats. Nematau jokios prasmės.
Atsakyti