Įkraunama...
Įkraunama...

Kaitlentės, orkaitės, viryklės - 20

QUOTE(faina*faina @ 2019 11 29, 13:41)
Supratau tai kaip pvz esant wifi galėsiu įjungti orkaitę būdama  ne namuose ir nustatyti programą?
Taip, bet kugelį "pašauti į krosnį" vis tiek teks rankomis. O žinant kada reikia iškeptos vištytės ir kiek laiko ji kepa, tą galima pasidaryti iš su 10 metų senumo orkaite (taip kartais darome).
Atsakyti
QUOTE(faina*faina @ 2019 11 29, 10:03)
<p>Labas gal galite padėti išsirinkti orkaitę nes visai pasimetusi esu, renkamės Bosch, </p><p>reikalavimai</p><p>įmontuojama</p><p>nerūdijančio plieno spalva</p><p>garų funkcija</p><p>pirolizė</p><p>4D karštas oras</p><p>ištraukiami bėgeliai</p><p> dar klausimas dėl Wifi kam jis reikalingas orkaitėje kad galėtum valdyti per atstumą?</p>

BOSCH HRG675BS1S
Atsakyti

Sveiki,

Siame forume pries jau daug metu man dave labai gerus patarimus del buitines technikos. Aciu speedy ir Kikker! Matau, kad ir toliau patarinejat zmonems :4u: Visko esu labai patenkinta. 

Dabar reikia man indukcines imontojamos kaitlentes. Noreciau kad turetu kaitviečių apjungimo funkcija, greito uzvirinimo funkcija, o daugiau... nezinau. Siaip visa technika yra Electrolux.

Atsakyti
QUOTE(lituka @ 2019 12 04, 14:31)
Dabar reikia man indukcines imontojamos kaitlentes. Noreciau kad turetu kaitviečių apjungimo funkcija, greito uzvirinimo funkcija, o daugiau... nezinau. Siaip visa technika yra Electrolux.

Dėl funkcijos "greitas užvirinimas". Žiūrint ko iš jos tikitės. Standartiškai ši funkcija veikia taip: kažkokį laiką kaitlentė veikia dideliu galingumu, paskui persijungia į nustatytą kaitinimo lygį. Ar vanduo užvirs, ar ne - kaip išeis, taip ir bus.
Pas Electrolux yra užvirinimo automatika. Po stiklu įrengti vibro-davikliai pajunta, kada vanduo užverda. PVZ.: EIS62443, IAE64431FB, IAE64843FB
Atsakyti
QUOTE(lituka @ 2019 12 04, 12:31)
<p>Sveiki,
</p><p>Siame forume pries jau daug metu man dave labai gerus patarimus del buitines technikos. Aciu speedy ir Kikker! Matau, kad ir toliau patarinejat zmonems 4u.gif Visko esu labai patenkinta. 
</p><p>Dabar reikia man indukcines imontojamos kaitlentes. Noreciau kad turetu kaitviečių apjungimo funkcija, greito uzvirinimo funkcija, o daugiau... nezinau. Siaip visa technika yra Electrolux.
</p>

Dar smagu kai kaitlentės turi Flex zona+ PerfectFry kepimo sensorius mirksiukas.gif
pvz PXE651FC1E
https://www.bosch-ho...ntes/PXE651FC1E
https://www.youtube....h?v=OLAwECv-EmE
https://www.youtube....40LYveJD2g&t=2s
Patogus valdymas DirectSelect
https://www.youtube....h?v=VduQlvvj2Bc
Atsakyti

Sveiki 

Renkuosi tarp dviejų orkaičių BOSCH HBG675BB1  ir  Electrolux EOB7S31Z 

​Kokia būtų Jūsų nuomonė

Atsakyti
QUOTE(auryte2 @ 2019 12 05, 10:34)
Renkuosi tarp dviejų orkaičių BOSCH HBG675BB1  ir EOB7S31Z
Viena gera, kita dar geresnė. Abi gražios.
Atsakyti
QUOTE(auryte2 @ 2019 12 05, 08:34)
<p>Sveiki </p><p></p><p>Renkuosi tarp dviejų orkaičių BOSCH HBG675BB1  ir  <span style="font-style:normal;font-weight:400;text-align:left;background-color:rgb(255,255,255);">Electrolux<span> </span></span><em>EOB7S31Z</em><span style="font-style:normal;font-weight:400;text-align:left;background-color:rgb(255,255,255);"><span> </span></span></p><p><span style="font-style:normal;font-weight:400;text-align:left;background-color:rgb(255,255,255);"><span></span></span>
</p><p><span style="font-style:normal;font-weight:400;text-align:left;background-color:rgb(255,255,255);"><span>​Kokia būtų Jūsų nuomonė</span></span>
</p>

Čia kaip sakoma reik garų programų tada Electrolux kitu atveju Bosch
Atsakyti

Čia kaip sakoma reik garų programų tada Electrolux kitu atveju Bosch

Gal yra dar geresnių pasirinkimu, už panašią kainą.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auryte2: 05 gruodžio 2019 - 12:32
QUOTE(auryte2 @ 2019 12 05, 12:31)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Kikker" data-cid="72561116" data-time="1575538434">
<div>
<p>Čia kaip sakoma reik garų programų tada Electrolux kitu atveju Bosch</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>

<p>Gal yra dar geresnių pasirinkimu, už panašią kainą.</p>

Klausimas kas yra geresnis pasirinkimas.tada bus aišku ką siūlyti:)
Atsakyti

Gal naujesni modeliai, nes visiškai nesigaudau situacijoj.

Atsakyti
QUOTE(auryte2 @ 2019 12 05, 14:22)
<p>Gal naujesni modeliai, nes visiškai nesigaudau situacijoj.</p>

Tai žiūrėkite perkate EOB7S31Z gaunate
Funkcijų kiekis: 17 (5 iš jų su garais)
Automatinės programos pagal svorį
Automatinis temperatūros pasiūlymas priklausomai nuo kepimo programos
Vidinis garų generatorius
Vandens rezervuaro talpa: 950 ml
Mėsos termometras
Teleskopiniai bėgeliai TR1LFSTV - pilno skardos ploto ištraukimo
Švelnus durelių uždarymas „VelvetClosing ®“

Perkate HBG675BB1 gaunate
13 kepimo funkcijų: 4D karštas oras, Karštas oras Eco, Įprastinis kaitinimas, Įprastinis kaitinimas Eco, Grilis su karštu oru, Didelis grilis, Mažas grilis, Picos kepimo funkcija, Apatinis kaitinimas, Troškinimas, Atšildymas, Šilumos palaikymas, Indų pašildymas
2,5“ TFT spalvotas ir tekstinis ekranas (LT kalba)
Valdymas: sukamasis žiedas, sensorika
SoftClose - švelnus durelių uždarymas
Pirolizė - activeClean savaiminio išsivalymo sistema
AutoPilot: 10 automatinių programų

Bet jai norite garų+pirolizės tada žiūrėkite Electrolux EOC8P31Z arba BOSCH HRG675BS1S
Atsakyti