Kaitlentė ne indukcinė. Ar yra tam priežastis?
Sveiki dar karta, del baldu specifikos tenka keisti gartrauki. Reikia plono, imontuojamo i baldus, kad is po spinteles praktiskai nesimatytu. Baldu gamintojas dave pvz.: Elica Boxin IX/A/60. Nelabai teko susidurti su firma Elica... Ir siaip gal mazdaug uz 300eur, tokio tipo gartrauki galima rasti ir geresni?
QUOTE(Roberta-Benedikta @ 2019 11 04, 16:02)Sveiki dar karta, del baldu specifikos tenka keisti gartrauki. Reikia plono, imontuojamo i baldus, kad is po spinteles praktiskai nesimatytu. Baldu gamintojas dave pvz.: Elica Boxin IX/A/60. Nelabai teko susidurti su firma Elica... Ir siaip gal mazdaug uz 300eur, tokio tipo gartrauki galima rasti ir geresni?Tas modelis nelabai galingas ir gana specifinis. Ar tiktų normalesnis, Elica Hidden arba Cata GC Dual tipo?
Kaip tik del mazo galingumo jis man ir nepatiko...
Elica Hidden as kaip tik ziurejau, man lyg konstrukcija panasi, todel turetu tikti. Kaip man aiskino baldzius, tai tokio tipo gartrauki siulo todel, kad ji gali sumontuoti nebutinai i pilna spintele, t.y. spintele gali buti ir platesne ir jis ji imontuotu i dali spinteles, o kadangi jis yra plonas ir jo praktiskai nesimato, tai vaizdas del to nenukencia. Del Cata GC dual labai idomus variantas, tik del tos dideles atlenkiamos dalies nezinau... ar tai patogu ?
Ar gyvai matete EOD3H50TX? Kodėl nesirenkate indukcinės kaitlentės?
Papildyta:
</p><p>Elica Hidden as kaip tik ziurejau, man lyg konstrukcija panasi, todel turetu tikti. Kaip man aiskino baldzius, tai tokio tipo gartrauki siulo todel, kad ji gali sumontuoti nebutinai i pilna spintele, t.y. spintele gali buti ir platesne ir jis ji imontuotu i dali spinteles, o kadangi jis yra plonas ir jo praktiskai nesimato, tai vaizdas del to nenukencia. Del Cata GC dual labai idomus variantas, tik del tos dideles atlenkiamos dalies nezinau... ar tai patogu ?
</p><p></p>
Kiek cm bus daroma viršuje spintelė?
Spinteles baldininkai paprastai daro pagal gartraukį - sudeda ir atveža surinktą vienetą.
Cata GC dual - nereikia atlenkinėti (netgi geriau neatlenkinėti pastoviai).
Elica Hidden montavimo principas toks pat, kaip ir Cata. Abu praktiškai nesimato.
</p>
o gal siūlė Elica BOX IN PLUS IXGL/A/60 ?
Dar paklausiu pas baldininka ar tinka tiek hidden tiek cata modeliai. O box in plus maciau, kad praktiskai toks pat kaip box in tik galingumas didesnis, bet atsiustoj nuorodoj plus zodelio nebuvo
Spinteliu aukstis bus is viso 120cm i virsu. 80 cm atsidarys su vienom durim ir 40 su kitom.

</p><p>Spinteliu aukstis bus is viso 120cm i virsu. 80 cm atsidarys su vienom durim ir 40 su kitom.
</p>
[right][snapback]72535480[/snapback][/right]
bet jo 60 cm bus ar visgi platesnės?
speedy, Kikker, ar blogas pasirinkimas neskaitant to kad ji neindukcinė?
Kodėl indukcinė geriau? Kokį indukcinės variantą siūlytumėte rinktis?
http://www.manoversl...kaip-ji-veikia/
su rėmeliu EIT60443X

Indukcinė efektyviau naudoja elektros energija, daug greičiau užverda vandenį, nepridega išbėgus.
Į kokią sumą kaitlentei norėtumėte orientuotis ?