QUOTE(Roberta-Benedikta @ 2019 10 19, 11:40)... Pasiziurekit trumpa filmuka apie sia technologija, gal jums ji visai tiksKą praktiškai ruošiatės pamatyti tokiuose filmukuose? Gal įsivaizduojate gamintojo filmuką, kur jų orkaitė kepa netolygiai?
Filmuka idejau tik vienu tikslu, t.y. informaciniu. Jeigu zmogus nera girdejas kas tas multiflow360, tai cia per 30 sek galima suprasti kas tai yra. Man tai pasirode greiciausias budas paaiskinti si termina per daug nedaugzodziaujant tik tiek. Ir sios technologijos principas manau ir yra kepti bet kurioje vietoje vienodai, neziurint kurioje lentynoje ar kurioje puseje kepsite. Gal as ir klystu, bet man taip pasirode, kad si technologija apie tai...
Jei savo pasirinkimo procese leidžiatės į tokio lygio smulkmenas, vadinasi teks ir laiko rasti.
Aš šiek tiek suprantu, kaip tie dalykai (bendrąja, gamybine prasme) veikia, tai suprantu kiek yra absurdiškas svarstymas dėl to daviklio vertės adekvatumo. Kiek leidžia suprasti mano patirtis, tai esu 90% įsitikinęs, kad iš esmės tos orkaitės yra vienodos. Visiškai nenustebčiau, jei pas tą Electrolux'są yra visos funkcijos, esančios pas tą brangų AEG. Ir jas galima atidaryti per servisinį menių, pasirinkus (arba įkrovus) atitinkamą programinę versiją. Labai gali būti, kad yra netgi vieta tam davikliui prisukti. Ir jo kaina kažin ar viršija 10€.
Tai čia apie daiktų realią vertę. Kokia to vertė asmeniškai Jums - tik Jūsų reikalas. Kartais tie forumo "burbulai" sukuria nelabai adekvatų įspūdį...
Del daviklio kaip jau sakiau, tai tikrai nera prioritetas, jeigu indas elektrolux orkaiteje issiima, tai puiku, manau radau ko ieskojau, nes is esmes ji kaip ir viska turi ir dar pigesne nei planavau. Bet jei neissiima, tai tada man nelabai patinka si vieta, kaip jau minejau del pacio valymo proceso...