QUOTE(speedy @ 2019 10 18, 19:29)
Ir 300 brangiau nei Electrolux EOB7S31Z (kaina24 duomenimis). ?
Na taip, tik pamiršot paminėt kelis esminius skirtumus. Mano minėtoj AEG, palyginti su Electrolux, bus ne tik drėgmės jutiklis, bet taip pat:
1. Indas virimui garuose (greičiausiai
https://shop.aeg.de/...et/p/9029795532), kurio kaina AEG parduotuvėje 99 Eur
2. Trys drėgmės reguliavimo lygiai (be virimo garuose) vietoj dviejų. Trečias (didelė drėgmė) gana naudingas.
3. Sous vide funkcija (taip, ji labai pakelia kainą; jei pirkėjui šios funkcijos nereikia ir neprireiks, galima ieškoti panašaus modelio be jos, bus pigiau)
4. Ir, kas irgi labai svarbu - daug paprastesnis naudojimasis garais. AEG po garų funkcijos tereikia nuo dugno nuvalyti vandenį (jei jo ten liko, kartais net nelieka) ir išpilti bakelį. Jūsų siūlomoj Electrolux EOB7S31Z kitokia sistema, ten, jei gerai supratau, stalčiaus negali išimti. Ir po kiekvieno gaminimo garuose reikės papildomai atlikti tokį ritualą:
Talpyklės ištuštinimas S1
Išimkite visus priedus. Naudojant valymo funkciją iš vandens stalčiaus pašalinamas likęs vanduo.
Naudokite šią funkciją po gaminimo garuose funkcijos. Funkcija veikia maždaug 6 minutes. Naudojant šią funkciją lemputė yra išjungta.
1. Dėkite skardą pirmoje lentynos padėtyje.
2. Įjunkite talpyklės ištuštinimo funkciją S1. Žr. skyrelį Valymo funkcijos įjungimas.
3. Palieskite . Procesui pasibaigus, ištraukite kepimo skardą.