
1. Garinimas 30100 °C (Daržovėms, žuviai, priedams, vaisių sultims sunkti ir nuplikyti)
2. Pašildymas 80180 °C (Lėkštėse patiekiamiems patiekalams)
3. Tešlos kildinimas. 3050 °C (Mielinei ir raugintai tešlai)
4. Atitirpinimas 3060 °C (Daržovėms ir vaisiams)
Elektrolux EOB8S31Z
Turi
1.Kepimas garuose((Daržovėms, žuviai, ryžiams ,makaronams arba spec.garnyrams)
2.Drėgma maža (Duonai,dideliems mėsos gabalams )
3.Drėgmė didelė (Patiekalam kuriems reikia dodesnės drėgmės kremui iš kiaušinių,keptam paštetui,žuviai troškinti)
4.Duona
5.Pašildymas garais
6.Atšildymas garais
7.Tešlos kelimais garų pagalba</p></div></blockquote><p>Kaip suprantu isvaizda Siemens gerokai pranasesne

</p><p> Kas man aktualu, tai kepimas garuose ( didele dregme, vidutine ir maza), t.y. kad butu galima reguliuot dregmes kieki. Prie Elektrolux jus rasote kepimas garuose, prie Siemens garinimas. Ar tai reiskia, kad Siemens orkaiteje kepamu produktu virsus neapskrus? Ir ar dregmes kieki galima reguliuoti Siemens orkaiteje, nes kaip suprantu cia ir yra pagrindinis skirtumas? Ar Siemens turi tiesiog viena garu programa gaminimui garuose, kur nieko ten nepakeisi...o Elektroliux tiesiog turi tris skirtingas programas skirtingiems dregmes lygiams. O gal Siemense reikia paciam tiesiog nusistatyti ta dregmes lygi ir is esmes gausis tas pats kas elektrolux? Dar Siemense nematau prie jusu parasymo, kad butu tinkama kepti garuose mesa...
</p>
Siemens orkaitėje garų kiekį galėsite reguliuoti yra 3 intensyvumai
1.Mažai garų
2.Vidutiniškai garų
3.Daug garų
Garinimas ar kepimas garuose tai vienas ir tas pat....Čia orkaitė o ne garų puodas tai nelabai gausis rašyti virimas garuose.....
Tai čia su pasirinkta kepimo funkcija reguliuokite garus ir joje kepkite tiek mėsą tiek žuvi pasirinkgdami kokio apskūdimo norite ir kokio garų intensimumo reikia arba nereikia