QUOTE(speedy @ 2016 12 27, 08:52)
Tarkime, kad puikiai suvokiu kas ten galėtų būti bandoma matuoti. Gana gerai suvokiu ir kaip - ne veltui to mokiausi universitete

Todėl rekomendacija pamiršti tas nesąmones galioja.
Visu pirma ne bandoma, o matuojama ir tai VEIKIA. Ne kokius eksperimentinius modelius aptarinejam.
Universitetas negali ismokinti neprotaujanciu, o jusu komentarai, kaip zmogaus nesugebancio protauti, bet turincio neadekvaciai gera apie save nuomone.
Temperaturinis rezimas kur kas patogesnis pav. kepimui, nes jis palaiko daug maz vienoda keptuves temperatura ir ten 20 laipsniu nustatymo zingsnis visai pakankamas. Gi virimui - tikslumas nepakankamas.
Pakankamas palaikyti maista karsta ir t.t.
Visi supranta, kad viduje niekas nieko nematuoja, o kaistancios puodo/ keptuves temperaturos matavimas kazkiek netikslus ir subjektyvus. Taciau tai tikrai patogu ir naudinga. Ne be reikalo si funkcija idiegta net pigiausiuose modeliuose. Problema tik su virimu, nes 10-20 laipsniu tikslumo jau nepakanka.
Jei neturit ka pasakyt, ir nesuprantat kuriam tikslui skirtos tam tikros funkcijos, tai juk visada galima patylet, o ne rasinet nesamones.