QUOTE(Šokoladė @ 2016 11 08, 08:34)
matai kaip o niekas iki šiol šioje temoje tai neakcentavo aš maniau jei jau savaime išsivalanti, tai nieko daryti apart mygtuko paspaudimo ir nereikia, o pasirodo, reikia ir dar kiek reikia... nors... gal geriau per metus kartą išimti groteles bei laikiklius, nei šveisti rankomis
Šioje temoje jau ne vienas čia kalbame apie pirolizės funkcija ir jos privalumus ir minusus..
Naujuose 8 serijos modeliukuose Bosch ,Siemens norint jungti pirolizę nereikia išiminėti šoninių laikiklių,bėgelių ir kepimo skardas galima išvalyti pirolizės metu...ką vartotojas gauna matyt supranta tie kas turi su pirolize seno modelio kurie norint įjungti pirolizę turi išimti visus esamus priedus iš orkaitės...sunku ar ne tą atlikti ir rankomis plauti priedus sprendžia kiekvienas asmeniškai....
Tai mano nuomone ir niekada neperšu pirkti vienos ar kitos orkaitės...man svarbu kad vartotojas suprastu kad yra skirtingos firmos kurios gamina prietaisus kurie turi įdiegta funkcija ir prie to pridėti savo rankos nereikia ...bet yra su ta pačia funkciją bet norint kad ji veiktu reikia Jūsų pagalbos...
QUOTE(Krina @ 2016 11 08, 16:01)
Sakykite, kokie būtų variantai orkaičių, kad būtų išsivalančios EcoClean sienelės (galinė, šonai ir viršus)?
Ispaninoje pagaminta modeliukas SIEMENS HB43GT555
Vokietijoje BOSCH HBG655CS1S arba SIEMENS HB655GTS1 su MWO funkcija BOSCH HBG655CS1S