<div>
<p>Kartais labai klysta sakydami kad garuose gamintas maistas neskanus ir t.t
Tokiuiose orkaitėse kurios turi garų funkcijas galima gaminti patiekalus 100% 50% garų /50% karšto oro ir 25% garų/75% karšto oro
Modelyje EOC6851AOX nėra LT kalbos, čia turėsite tik 2 garų programa čia tiems kas minimaliai naudos garus bet +nori turėti pirolizę</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p> </p>
<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="speedy" data-cid="72009280" data-time="1519284289">
<div>
<p>Bosch ir Siemens orkaitės nebūna identiškos (neskaitant dizaino ir valdymo elementų). Siemens turi "coolStart" funkciją užšaldytam maistui kepti be išankstinio atitirpinimo.
Modelis su garais ir pirolize bus Siemens HR676GIS1S. Tokio panašaus Bosch neturi.</p>
</div>
</blockquote>
<p>Tai visos Electrolux nebendrauja lietuvių kalba? Tokiu atveju reikia linkti į Siemens pusę, nes norisi turėti pirolizinį valymą, taip pat ir garus (kad ir 2 programas) įtikinote, jog verta turėti. Taigi dar visai neseniai užteko apskritai vienos kepimo programos.

<p>P.S. Su Siemens tikiuosi galima susikalbėti gimtąja kalba? </p>
Modelis Electrolux EOC5851FOX turi LT kalba bet nėra garų
Siemens kurios turi dvi garų funkcijas bus tokios
1. Pašildymas 80180 °C (Lėkštėse patiekiamiems patiekalams, garai užtikrina, kad maistas neišdžius)
Atsargiai pašildomas garuose ruoštas maistas. Dėl tiekiamų garų patiekalai neišsausėja.
2. Tešlos kildinimas. 3050 °C (Mielinei ir raugintai tešlai)
Tada geriau žiūrėti SIEMENS HR676GIS1S
13 kepimo/kaitinimo funkcijų + 6 garų režimai
3,7 TFT spalvotas ir tekstinis ekranas (LT kalba)
SoftMove - švelnus durelių atidarymas/uždarymas
Mėsos termometras
Pirolizė
2 lygių teleskopiniai bėgeliai tinkami pirolizei