Įkraunama...
Įkraunama...

Kaitlentės, orkaitės, viryklės - 20

[quote=Kikker,2018 01 30, 16:55]
Galima rasti Italijoje pagaminta Whirlpool AKZM8480NB
Iki 400 rasite Vokietijoje pagaminta Electrolux EOC45651OX
Kaitlente indukcine ar ne?
dabar pas mane ne indukcine, noreciau indukcines, bet tada dar ir puodus tektu keisti, nes puodai kaip ir mano kaitlente 12 metu senumo...
Atsakyti
[quote=linulka,2018 02 01, 11:30]
[quote=Kikker,2018 01 30, 16:55]
Galima rasti Italijoje pagaminta Whirlpool AKZM8480NB
Iki 400 rasite Vokietijoje pagaminta Electrolux EOC45651OX
Kaitlente indukcine ar ne?
dabar pas mane ne indukcine, noreciau indukcines, bet tada dar ir puodus tektu keisti, nes puodai kaip ir mano kaitlente 12 metu senumo...
[/quote]
Na manau laikas keiti ir puodus,bet prieš perkant naujs pasitikrinkite gal ir seni tinka indukcinei 4u.gif
Pasiūlysiu pasižiūrėti su viena iš patogiausiu valdymu modeliuką BOSCH PIE631FB1E
https://www.youtube....h?v=VduQlvvj2Bc

Atsakyti
QUOTE(linulka @ 2018 02 01, 13:30)

Ne būtinai reikėtų - sode turiu 40 metų senumo emaliuotą puodą, kuris ant indukcijos "dūzgia kaip bitė" biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, prašau patarimo dėl indukcinės. Ar ji galėjo įskilti ( matosi foto) verdant karamelę? Ar čia tiesiog įbrėžimas? Ir jeigu visgi įskilo ar saugu naudotis toliau? Ačiū.
http://www.part.lt/p...76812bdb481.JPG
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MENSUALINA: 01 vasario 2018 - 17:06
QUOTE(MENSUALINA @ 2018 02 01, 19:05)
Sveiki, prašau patarimo dėl indukcinės. Ar ji galėjo įskilti ( matosi foto) verdant karamelę? Ar čia tiesiog įbrėžimas? Ir jeigu  visgi įskilo ar saugu naudotis toliau? Ačiū.

Iš foto sunku pasakyti. Naudokite toliau. Jei tai įskilimas (kas mažiau tikėtina), tai skils labiau.
Atsakyti
QUOTE(MENSUALINA @ 2018 02 01, 17:05)
Sveiki, prašau patarimo dėl indukcinės. Ar ji galėjo įskilti ( matosi foto) verdant karamelę? Ar čia tiesiog įbrėžimas? Ir jeigu  visgi įskilo ar saugu naudotis toliau? Ačiū.
http://www.part.lt/p...76812bdb481.JPG

Čia besidomint ar verdant gali karamelę gali iskilti va koką radau instrukcijoje
''Net nukritus lengviems daiktams (pvz., druskos grūdeliams), stiklokeramikos plokštė gali įtrūkti arba suskilti. Saugokite, kad ant stiklokeramikos paviršiaus nenukristų jokių daiktų.Druska, cukrus ar smėlio grūdeliai, nubyrėję ant kaitlentės, pvz.,valant daržoves, gali subraižyti, jei ant jų padėsite indą. Apžiūrėkite,ar stiklo keramikos plokštė ir indo dugnas švarūs, tik tuomet dėkite maisto ruošimo indą.Šiurkštus puodų ir keptuvių dugnas gali subraižyti stiklo keramikos plokštę. Naudokite tik lygaus dugno puodus ir keptuves''
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2018 02 01, 20:17)
''Net nukritus lengviems daiktams (pvz., druskos grūdeliams), stiklokeramikos plokštė gali įtrūkti arba suskilti.

P.S. Turiu kilogramą druskos (tos stambesniais grūdeliais) - daužysiu kaitlentę. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 01 vasario 2018 - 18:35
QUOTE(speedy @ 2018 02 01, 18:34)
P.S. Turiu kilogramą druskos (tos stambesniais grūdeliais) - daužysiu kaitlentę. lotuliukas.gif

Bandykite..... ax.gif
Atsakyti
patarkite prašau kokią dujinę man pasiimt. Biudžetas 300, kokie 350 max.
patinka Indesit I5V7H6A, girdėjom atsiliepimai gan neblogi apie šitą gamintoją. Apskritai, kokią viryklė geriau rinktis, dujinę ar indukcinę? Girdėjau jeigu dujinė, tai reikia kad vėdinimas būtų geras, nes sudegina daug deguonies.
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2018 02 01, 20:36)
Bandykite..... ax.gif

Ar iš aukštai tą grūdelį mesti reikia? Noriu kad pavyktų iš pirmo kilogramo aggressive.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2018 02 01, 18:39)
Ar iš aukštai tą grūdelį mesti reikia? Noriu kad pavyktų iš pirmo kilogramo  aggressive.gif

Paklauskite gamintojo kuris instrukcijoje rašo...Jūs gi naudojates indukcine kaitlente o ne aš(pas mane dujinė) tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2018 02 01, 20:17)
''Net nukritus lengviems daiktams (pvz., druskos grūdeliams), stiklokeramikos plokštė gali įtrūkti arba suskilti.

Aš galiu suprasti, kodėl kažkas parašė tokią nesąmonę.
Bet totaliai nesuvokiu, kodėl kažkas tuo tiki ir kitiems pasakoja rolleyes.gif
Atsakyti