Įkraunama...
Įkraunama...

Kaitlentės, orkaitės, viryklės - 20

QUOTE(Kikker @ 2016 11 03, 10:53)
Tai iš Jūsų norėtusi daugiau info ne tik dėl spalvos...

Aš labiau norėčiau patarimų į ką atkreipti dėmesį perkant orkaitę dėl patogesnio naudojomo, todėl pačiai sunku aprašyti tas funkcijas, kurios tarkim būtinai turi būti.
Dėl išsivalymo sistemos gerai, kad ji būtų, bet nėra būtina. Teleskopinių bėgelių norėtųsi. Užraktas nuo vaikų, elektroninis meniu arba užspaudžiamos rankenėlės. Mikrobangės funkcijos nereikia, dėl pačių kepimo programų kolkas reikalavimų neturiu.
Atsakyti
QUOTE(Veronika~ @ 2016 11 03, 11:02)
Aš labiau norėčiau patarimų į ką atkreipti dėmesį perkant orkaitę dėl patogesnio naudojomo, todėl pačiai sunku aprašyti tas funkcijas, kurios tarkim būtinai turi būti.
Dėl išsivalymo sistemos gerai, kad ji būtų, bet nėra būtina. Teleskopinių bėgelių norėtųsi. Užraktas nuo vaikų, elektroninis meniu arba užspaudžiamos rankenėlės. Mikrobangės funkcijos nereikia, dėl pačių kepimo programų kolkas reikalavimų neturiu.

Na pasižiūrėkite
Electrolux EOA5751FOV
BOSCH HBG634BW1 arba SIEMENS HB634GBW1 (teleskopiniai bėgeliai perkami kaip atskiras priedas +60 eur)
Su pirolizės funkciją Electrolux EOC5751FOV arba BOSCH HBG673CW1S arba SIEMENS HB672GCW1S (teleskopiniai bėgeliai perkami kaip atskiras priedas)
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2016 11 03, 09:37)
o kodėl nenorite su pirolize? hmm.gif

Atliekant prolize reiks išimti grotelės, laikiklius. O jei norint neatlikineti šių veiksmu - reikia smarkiai kelti biudžetą. Taip pat reikalingas kvapų filtras, o taip pat elektros sąnaudos.... Šiuo metu norėčiau su mažesne suma pasisukti 😁 gal aš ir neteisingai, bet tai mano pastebėjimai.
Atsakyti
QUOTE(Veronika~ @ 2016 11 03, 12:31)
O gal galite rekomenduoti geresnį, ne tokį paprastą variantą! Gal turi gorenje gerą vertą modelį. Ieškau baltos ar pilkos orkaitės. O kokią būtų alternatyva iš kitų firmų?

Pažiūrėkite BO 73 ORAW - gražiai atrodo, bet stiklas baltas, nepermatomas.
Papildyta:
QUOTE(rasosrasotos @ 2016 11 03, 01:26)
Paskaiciau pirmosios aprasyma, raso, kad yra funkcija "šabas", cia kaip suprasti?

Žydai supranta - kitiems nesvarbu.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2016 11 04, 09:24)
Pažiūrėkite BO 73 ORAW - gražiai atrodo, bet stiklas baltas, nepermatomas.

Tik dėl to, kad nepermatomas ir atsisakiau šio modelio.
Atsakyti
QUOTE(Renaya @ 2016 11 03, 19:32)
Atliekant prolize reiks išimti grotelės, laikiklius. O jei norint neatlikineti šių veiksmu - reikia smarkiai kelti biudžetą. Taip pat reikalingas kvapų filtras, o taip pat elektros sąnaudos.... Šiuo metu norėčiau su mažesne suma pasisukti 😁 gal aš ir neteisingai, bet tai mano pastebėjimai.

Perkant naujus Bosch arba Siemens orkaite kuri turi Pirolizės funkciją nereikės išiminėti šoninių grotelių laikiklių,teleskopinių bėgelių galite pirolizės metų valyti ir kepimo skardas.
Visos jos turi 3 pirolizės valymo lygius kuriuos pasirinkus nebūtinai reikės orkaite valyti apie 3 val....galima pasirinkti kad orkaite mažai užteršta išvalytų per 1 val ir 15 min...tai tikrai nėra tokios didelės išlaidos ....todėl Bosch orkaitė su pirolize Jūs galite įsigyti už 520 eur ....tikrai nėra didesnė kaina nei Jūsų žiūrėtos Siemens HB655GBS1
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2016 11 04, 11:47)
....todėl Bosch orkaitė su pirolize Jūs galite įsigyti už 520 eur ....tikrai nėra didesnė kaina nei Jūsų žiūrėtos Siemens HB655GBS1

HB655GBS1 tikrai nekainuoja tiek, kiek čia bandoma pavaizduoti.
Papildyta:
QUOTE(Renaya @ 2016 11 03, 21:32)

Atliekant prolize reiks išimti grotelės, laikiklius. - išiminėju jau beveik 10 metų ir jokių bėdų - sekundžių reikalas. Čia vienos "konsultantės" išpūstas dalykas, nors pati nei turėjo kada tą pirolizę, nei ja naudojosi rolleyes.gif
Taip pat reikalingas kvapų filtras - orkaitės valymo chemija taip pat ne pakalnutėmis kvepia.
O taip pat elektros sąnaudos.... - gal kokie 0,5€, o orkaitės valymo chemija taip ne už dyką ir dar šveisti reikia... mirksiukas.gif
Šiuo metu norėčiau su mažesne suma pasisukti - yra visokių tų sumų, pasigooglinkite "EOC3430COX" arba "EOC5750AOX" tema ir pamatysite, kokių gerų variantų būna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 04 lapkričio 2016 - 12:15
QUOTE(speedy @ 2016 11 04, 12:14)
HB655GBS1 tikrai nekainuoja tiek, kiek čia bandoma pavaizduoti.
Papildyta:

Atliekant prolize reiks išimti grotelės, laikiklius. - išiminėju jau beveik 10 metų ir jokių bėdų - sekundžių reikalas. Čia vienos "konsultantės" išpūstas dalykas, nors pati nei turėjo kada tą pirolizę, nei ja naudojosi  rolleyes.gif
Taip pat reikalingas kvapų filtras - orkaitės valymo chemija taip pat ne pakalnutėmis kvepia.
O taip pat elektros sąnaudos.... - gal kokie 0,5€, o orkaitės valymo chemija taip ne už dyką ir dar šveisti reikia... mirksiukas.gif
Šiuo metu norėčiau su mažesne suma pasisukti - yra visokių tų sumų, pasigooglinkite "EOC3430COX" arba "EOC5750AOX" tema ir pamatysite, kokių gerų variantų būna.

Na vienos konsultantės bet faktas...neturėjau pirolizės bet valiau orkaite kurioje reikėjo išiminėti šoninius laikiklius ko pasekoje išrito visi AEG laikikliai kurie laiko šonines skardų laikiklius todėl lengva ar sunku neina kalba
Todėl šiai dienai pasirinkau orkaite su EcoClean danga......pirolizės nereikia ir nematau poreikio,kai tik kepsiu tuos patiekalus kaip Jus ir liesis riebalai per kraštus apie tokią orkaitę pagalvosiu....
Geri variantai taip ir kainuoja...o išvardyti pigus visai net neverti tokių pinigų
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2016 11 04, 16:50)
Na vienos konsultantės bet faktas...neturėjau pirolizės ...

Faktas aiškus - neturėjau pirolizės, bet vis tiek žinau geriau už tuos kurie turi lotuliukas.gif

QUOTE(Kikker @ 2015 11 17, 23:10)
Prašau jums orkaitė SIEMENS HB43GT540E turėjau sena AEG pasikeičiau į šią Siemens :4u:rinkausi nes funkcija statinis viršutinis + apatinis kaitinimas + ventiliatorius mano vienintele programa kurio kepu viską....daugiau pagal mano poreikius jokių kitų nereikia....

Bėda tame, kad tos "vienintelės programos kuria kepu viską" ten nei nėra doh.gif
Plačiau čia. Taigi išvadas pasidarysite patys ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 05 lapkričio 2016 - 09:18
Laba diena, prasau pagalbos, 2014 m. pirkau aeg HK65425PFB indukcine kaitlente, taciau siais metais trecia karta ji sugedo ir tikriausiai bus nepataisoma. patarkite kokia indukcine panasia i sia verta pirkti, siaip as ja buvau patenkinta ir dar prie jos kokia garine, kambarys 36 kvadratai. aciu
Atsakyti
QUOTE(LINAJASINS @ 2016 11 07, 10:31)
Laba diena, prasau pagalbos, 2014 m. pirkau aeg HK65425PFB indukcine kaitlente, taciau siais metais trecia karta ji sugedo ir tikriausiai bus nepataisoma. patarkite kokia indukcine panasia i sia verta pirkti, siaip as ja buvau patenkinta ir dar prie jos kokia garine, kambarys 36 kvadratai. aciu

Pasižiūrėkite AEG HK6542H1FB...o gartraukis įmontuojamas?
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2016 11 07, 10:52)
Pasižiūrėkite AEG HK6542H1FB...o gartraukis įmontuojamas?

ne neimontuojamas, plotis iki 90 cm
Papildyta:
QUOTE(LINAJASINS @ 2016 11 07, 13:09)
ne neimontuojamas, plotis iki 90 cm

kaitlentei galeciau skirti iki 500 euru, nes garantija juos dengia, tai gal yra kazkokiu geresniu variantu? smile.gif
Atsakyti