Sveiki,
Gal gali kas iš specialistų paaiškinti, kodėl orkaitės pvz 57litrų (kaip pavyzdys EZC2430AOX) mažesnė energijos suvartojimo klasė (A) už 72 litrų (kaip pavyzdys EOC3430EOX) (A+ )energijos klasė . Logiškai dėliojasi kad prie tų pačių gabaritinių matmenų, kur mažesnis orkaitės tūris, daugiau vietos lieka šiltinimo medžiagoms, o kur orkaitės tūris didesnis, turėtų būti mažesnis sluoksnis ir didesni nuostoliai į aplinką. Ar skiriasi naudojamos medžiagos ar dar kažkas skiriasi. Abi orkaitės pavyzdyje turi pirolizę.
Koks skirtumas kai orkaitės ventiliatorius yra centre ir kai patrauktas į šoną?
Koks esminis skirtumas kai yra skirtingos orkaičių temperatūros ribos: pvz. 30-300 , 50-250, kuom tai pasireiškia?
Dėkoju
Tiek vienoje tiek kitoje orkaitėje nei mažiau tos izoliacinės medžiagos nei daugiau....didesnis tūris orkaitėje tai tik privalumas kad tolygiau iškeps.
O dėl venteliatoriaus pasakysiu taip jokio skirtumo ar jis viduryje ar jis šone jis atlieką vienodai tą funkcija.
Kepsite patiekalus kuriems reikia 280 temperatūros tada rinkitės tokią daugiau jokių privalumų.