Įkraunama...
Įkraunama...

Kaitlentės, orkaitės, viryklės - 20

Jau kaip ir įtikinau vyrą pirkti Bosh PVS, tik dar vienas klausimėlis, ar yra kažkas panašaus kaip šis modelis, tik baltos spalvos (šiuo metu dujine kaitlente balta)?

Dėja....balta tik Siemens ED652FSB1E bet valdymas jau ne toks kaip Bosch

Atsakyti
QUOTE(lelyteuk @ 2017 10 20, 16:17)
Jau kaip ir įtikinau vyrą pirkti Bosh PVS, tik dar vienas klausimėlis, ar yra kažkas panašaus kaip šis modelis, tik baltos spalvos (šiuo metu dujine kaitlente balta)?

Balta spalva - kiti pinigai.
Siemens ED652FSB1E - kaitvietės 14.5, 18, 20, 20 cm
Siemens EX652FEC1E - kaitvietės 14.5, 18, 20x20, 20x20 cm
Atsakyti

Dėkui :4u:

Atsakyti

Sveiki, vėl prireikė patarimo. Renkuosi kaitlentę, kuri bus naudojama tik kaip atsarginis variantas pasibaigus dujoms, todėl užtektų vienos kaitvietės. Domintų labiau balta, nes stalviršis šviesus. Kokią rekomenduotumėte? Blogiausiu atveju tinka ir dviejų kaitviečių smile.gif Ačiū už man skirtą laiką.
Atsakyti

Sveiki, vėl prireikė patarimo. Renkuosi kaitlentę, kuri bus naudojama tik kaip atsarginis variantas pasibaigus dujoms, todėl užtektų vienos kaitvietės. Domintų labiau balta, nes stalviršis šviesus. Kokią rekomenduotumėte? Blogiausiu atveju tinka ir dviejų kaitviečių smile.gifAčiū už man skirtą laiką.

Pasižiūrėkite Electrolux EGE6182NOK jai gerai supratau ko reikai

Atsakyti
QUOTE(Odrina @ 2017 10 20, 23:01)
Sveiki, vėl prireikė patarimo. Renkuosi kaitlentę, kuri bus naudojama tik kaip atsarginis variantas pasibaigus dujoms, todėl užtektų vienos kaitvietės. Domintų labiau balta, nes stalviršis šviesus. Kokią rekomenduotumėte? Blogiausiu atveju tinka ir dviejų kaitviečių smile.gif Ačiū už man skirtą laiką.

Vienos kaitvietės (bet juoda) - Fosters S4000 Domino IS.1
Dviejų kaitviečių (balta) - Fosters S4000 Domino IS2 White

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Sveiki,

Noriu padėkoti speedy ir Kikker už pagalbą... jau nupirkome šaldytuvą KIN86KF31, indaplovę SPV69T80EU, kaitlentę EHI6540FOS.

Orkaitės niekaip neišsirenku... gal galite patarti... reikia su pirolize, būtų gerai pilkos/sidabro spalvos (bet iškesime ir juodą :) ) ir aišku adekvačios kainos :)

Ačiū 

Atsakyti

Sveiki,

Noriu padėkoti speedy ir Kikker už pagalbą... jau nupirkome šaldytuvą KIN86KF31, indaplovę SPV69T80EU, kaitlentę EHI6540FOS.

Orkaitės niekaip neišsirenku... gal galite patarti... reikia su pirolize, būtų gerai pilkos/sidabro spalvos (bet iškesime ir juodą :) ) ir aišku adekvačios kainos :)

Ačiū 

Aš tai pritrūkau informacijos.....smalsu daug gaminate ar ne .....gal gaminate garuose ar norėsite gaminti juose ....ar patinka elektroninis valdymas ar norite paprasto su valdymu rankenėlėmis ......ir kokia ta adekvati kaina?:)

Atsakyti
QUOTE(Indrete @ 2017 10 27, 12:28)
Orkaitės niekaip neišsirenku... gal galite patarti... reikia su pirolize, būtų gerai pilkos/sidabro spalvos (bet iškesime ir juodą smile.gif ) ir aišku adekvačios kainos

Pati adekvačiausia kaina - EOC5851FOX.
Kita adekvati - HB675GBS1.
Toliau - "pagal skonį". biggrin.gif
Atsakyti

Garų funkcijos nereikia :)... valdymas elektroninis geriau :).. būtų gerai tilpti į 600 :) 

Atsakyti
QUOTE(Indrete @ 2017 10 27, 12:40)
Garų funkcijos nereikia smile.gif... valdymas elektroninis geriau smile.gif.. būtų gerai tilpti į 600 smile.gif 

Telpate mirksiukas.gif
Atsakyti

EOC5851FOX. aš žiūrėjau. Tik šiuo metu taip pat dar turiu ELECTROLUX orkaitę - kur baigus kepti ir atidarius duris - visi garai virsta į kambarį lauk. Ar tos bėdos naujuose modeliuose nebėra?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indrete: 27 spalio 2017 - 10:49