Dėmesį reikėtų atkreipti į gabaritus (kad tiktų į Jūsų skirtą vietą) ir funkcionalumą (kad atitiktų Jūsų poreikius).
Galite pažiūrėti Bosch CBG635BS1, jei tiks pagal gabaritus ...
Laba diena. Turiu galimybę įmontuoti tik nedidelę orkaitę apie 50l. Į ką reiktų atkreipti dėmesį? Nenorėtume skirti daugiau nei 500eu.
kokia nuomonė apie šią: Samsung NQ50K3530BG?
Ačiū
Pasižiūrėkite tada geriau Whirlpool AMW 848 IXL turės
"Crisp" (kepimas), "Steam" (gaminimas garuose), karšto oro konvekcija, "Jet Start", "Jet Defrost" (greitas atitirpinimas), pašildymo, grilio ir mikrobangų derinys
Žmogus ORKAITĖS klausė, kokio bieso MIKROBANGĘ siūlyti
tokioje MWO daug geriau kepa nei Jūsų AEG
Sveiki, renkuosi dujinę kaitlentę. Žinau ko noriu (nerūdijantis plienas, ketaus grotelės, gal dar ir padidinto galingumo kaitvietė). Tik stipriai pasiklydau tarp gamintojų. Gal parekomenduotumėt kelis variantus. Biudžetas apie 200.
Ačiū
Pasižiūrėkite Whirlpool AKA6422IXL ęia bus iXelium danga
https://www.youtube....h?v=gYxoAVwla0c
https://www.youtube....h?v=wN_dNlUZKcM
Dar pasiūlysiu pasižiūrėti BOSCH PCH6A5B90 irgi bus lengva priežiūra(ankstesnėse temose vartotojai gyrė)
noriu paklausti kuri geriau
aeg bp531302pm ar bpe542320m. man dizainas pirmosios grazesnis. ties aeg apssitojau nes kaitlente jau uzsakiau aeg. biudzetas apie 500. tai kaip ir sias lietuvos rinkoj radau. dar galeciau kelesdesimt euru pridet uz steam plus bpe552320m bet ar tikslinga? neturejau laiko pasikaitineti forumo. urbut jau apie tai kalbeta buvo. ziurejau bpb321120m bet man jos kokybe itartina pasirode. gal del to kad durys be softo. prasau komentaro apie aeg orkaites uz +/- 500
noriu paklausti kuri geriau
aeg bp531302pm ar bpe542320m. man dizainas pirmosios grazesnis. ties aeg apssitojau nes kaitlente jau uzsakiau aeg. biudzetas apie 500. tai kaip ir sias lietuvos rinkoj radau. dar galeciau kelesdesimt euru pridet uz steam plus bpe552320m bet ar tikslinga? neturejau laiko pasikaitineti forumo. urbut jau apie tai kalbeta buvo. ziurejau bpb321120m bet man jos kokybe itartina pasirode. gal del to kad durys be softo. prasau komentaro apie aeg orkaites uz +/- 500
Na jai naudosite SteamBake tada gal ir aktualu....na kokybė tikrai bus gera,tik aišku daug maloniau kai orkaitė turi Soft Closing Door