Įkraunama...
Įkraunama...

Kaitlentės, orkaitės, viryklės - 20

QUOTE(MAMICY @ 2017 10 16, 12:34)
....neskaitant mikrobangų ko dar neturi HR676GIS1S, o turi HN87864s1?

Mūsų AEG jau bene 10 metų ir kaip nauja. Gal mėgstate druskoje kepti? Tas dalykas orkaites gali suėsti per kelis metus. Saku, nepadeda ir naminės (raugintos) duonos kepimas. Nors buvome užsisukę į tą reikalą gal porai metų - nieko.
Turbūt sumaišėte modelį, vietoje HN87864s1 turėtų būti HN878G4s1. Neverta pirkti - brangus ir pasenęs. Vokietijoje jau yra naujas xxxS6.
1600-1700€ kainuoja Naujas Bosch HNG6784B6. Ir juodos spalvos turi daugiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 16 spalio 2017 - 11:03
MAMICY,
Labai norisi paklausti ar nėra galimybės įmontuoti kitoje vietoje mikrobanginę? Nes tada perkate orkaite su pirolizę ir garais
http://www.electrolu...ven/eoc6851aox/ ir kitoje vietoje turite mikrobangine. Ir turite du atskius prietaisus kurie patenkins Jūsų poreikius.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2017 10 16, 13:00)
... 1600-1700€ kainuoja Naujas Bosch HNG6784B6. Ir juodos spalvos turi daugiau.

Klaida: turi būti Bosch HNG6764B6.
Atsakyti

Mūsų AEG jau bene 10 metų ir kaip nauja. Gal mėgstate druskoje kepti? Tas dalykas orkaites gali suėsti per kelis metus. Saku, nepadeda ir naminės (raugintos) duonos kepimas. Nors buvome užsisukę į tą reikalą gal porai metų - nieko.
Turbūt sumaišėte modelį, vietoje HN87864s1 turėtų būti HN878G4s1. Neverta pirkti - brangus ir pasenęs. Vokietijoje jau yra naujas xxxS6.
1600-1700€ kainuoja Naujas Bosch HNG6784B6. Ir juodos spalvos turi daugiau.

Duoną kadaise kepdavau... Bet kaip mano vyras sako, jei garantija 2 metai, o įrankis tarnauja 5, tai jau yra laaabai gerai (o čia tarnauja jau beveik 10). Plius kai pirkom, mus įspėjo, kad orkaitės su pirolize yra apskaičiuotos mažesniams ciklų skaičiui... 

HR676GIS1S Vs HN878G4s6  (neskaitant mikrobangės), ką daugiau turi ta brangioji?

Kokie painūs tie modelių skaičiukai... niekaip neprisimenu...

Labai norisi paklausti ar nėra galimybės įmontuoti kitoje vietoje mikrobanginę? Nes tada perkate orkaite su pirolizę ir garais

http://www.electrolu...ven/eoc6851aox/ir kitoje vietoje turite mikrobangine.Ir turite du atskius prietaisus kurie patenkins Jūsų poreikius

Ir aš turėjau AEG po gerų 8 metų ir pas mane surudyjo....bet kepti kepė gerai.

Mikrobangę mes ir dabar turim įmontuotą, bet laaabai nepatogioj vietoj. kas skaito dabar, tai NIEKADA netikėkit kad nieko tokio mikrobangė įmontuota virš orkaitės.  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMICY: 16 spalio 2017 - 12:10
QUOTE(MAMICY @ 2017 10 16, 14:05)
Plius kai pirkom, mus įspėjo, kad orkaitės su pirolize yra apskaičiuotos mažesniams ciklų skaičiui... 
HR676GIS1S Vs HN878G4s6  (neskaitant mikrobangės), ką daugiau turi ta brangioji?

1. Tai kad nelabai. Su pirolize ir termo izoliacija kokybiškesnė ir skarda storesnė - tada analogiškas modelis su pirolize buvo 8-10 kg sunkesnė už tokią be pirolizės.
2. Esminiai skirtumai: mikrobangė, didesnis ekranas ir "HomeConnect" funkcijų paketas.
3. Buvau suklydęs, pasitaisau: modelis Bosch HNG6764B6.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 16 spalio 2017 - 12:23

Duoną kadaise kepdavau... Bet kaip mano vyras sako, jei garantija 2 metai, o įrankis tarnauja 5, tai jau yra laaabai gerai (o čia tarnauja jau beveik 10). Plius kai pirkom, mus įspėjo, kad orkaitės su pirolize yra apskaičiuotos mažesniams ciklų skaičiui... 

Mikrobangę mes ir dabar turim įmontuotą, bet laaabai nepatogioj vietoj. kas skaito dabar, tai NIEKADA netikėkit kad nieko tokio mikrobangė įmontuota virš orkaitės.  

Sutinku...patogiausia montuoti viename lygyje......tik tada po mikrobangine reik montuoti pašildymo stalčių

e6c5faeab6c54ebe1fdc6badffb0ca46407.jpg

Atsakyti

Sutinku...patogiausia montuoti viename lygyje......tik tada po mikrobangine reik montuoti pašildymo stalčių

e6c5faeab6c54ebe1fdc6badffb0ca46407.jpg

ir reik turėt tiek vietos :) pas mus buvo vietos tik 1 "bokštui".  Baldininkai pritirelino, kad nuleisti orkaitę, per vieną stalčių bus negražu...  Todėl orkaitė virš stalviršio, virš jos mikrobangė ir pašildytą sriubos bliūdą keli sau virš galvos...  ypač vaikams patogu :D

Atsakyti

ir reik turėt tiek vietos :) pas mus buvo vietos tik 1 "bokštui".  Baldininkai pritirelino, kad nuleisti orkaitę, per vieną stalčių bus negražu...  Todėl orkaitė virš stalviršio, virš jos mikrobangė ir pašildytą sriubos bliūdą keli sau virš galvos...  ypač vaikams patogu :D

Na čia jau baldininkų klaida.....per aukštai pakėlė orkaitę todėl gavosi virš galvos ...o jai būtų padare orkaite 50 cm nuo žemes ir virš montave MWO tada būtų viskas gerai.

Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2017 10 16, 12:34)
Noriu ir mikrobangės ir garų ir pirolizės ir jaučiu tuoj liksiu prie suskilusios geldos biggrin.gif  Kažkaip jau morališkai buvau susitaikiusi su 1400 (nes už tiek draugai pavasarį pirko siemens'a su viskuo kuo reik). Dabar gi pasirodo pabrango ir jau 1700-1800 ta pati... 

Jei Jums tiktų balta orkaitė, tai toks Siemens su pirolize, mikrobangomis ir garais ir dabar kainuoja 1450€.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2017 10 16, 14:46)
Jei Jums tiktų balta orkaitė, tai toks Siemens su pirolize, mikrobangomis ir garais ir dabar kainuoja 1450€.

Man tokios labai reikia. Kuri čia? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nedute04 @ 2017 10 16, 22:00)
Man tokios labai reikia. Kuri čia?  4u.gif

Siemens HN678G4W1
Atsakyti

Laba diena. Turiu galimybę įmontuoti tik nedidelę orkaitę apie 50l. Į ką reiktų atkreipti dėmesį? Nenorėtume skirti daugiau nei 500eu.

kokia nuomonė apie šią: Samsung NQ50K3530BG?

Ačiū :)

Atsakyti