EHI6340FOK - viena apjungiama kaitvietė.
EHL6540FOK - dvi apjungiamos kaitvietės.
EHL6540FOK - geresnis valdymas.
EHL6540FOK - kaitvietės ne apvalios - geriau pritaikytos apjungimui.
Sveiki,
ar geras pasirinkimas indukcinės kaitlentės EHL6540FOK, EHI6340FOK (noriu su galimybe sunjungti zonas, iki 400e), nelabai matau skirtumų tarp šių modelių.
Orkaitės noriu juodos, su pirolize, didesnės nei 65l. Biudžetas planuotas iki 500 e. EOC5751FOZ kaip ir neblogas variantas, bet kolegė skundės, jog pigiau atrodo nei internete. Svajočiau apie BPE742320B, bet nežinau ar verta tiek kelti biudžetą.
Na skirtumas tik toks kad EHI6540FHK turi tik vienoje pusėje Bridge funkcija+ yra "Hob to Hood" funkcija modelis EHL6540FOK abiejuose pusese yra Bridge funkcija
Siūlau pasižiūrėti patogesnį valdymą turinčią kaitlentę BOSCH PVS651FC1E
https://www.youtube....h?v=VduQlvvj2Bc
Tikra tiesa kad modelis EOC5751FOZ atroro labai pigiai...pasižiūrėkite EOC5851ZOZ arba tada BOSCH HBG675BB1
Sveiki zinovai ;) kreipiuos y jus del orkaites.Reiktu,kad butu pirolize,bet jos lyg yra keliu tipu (po kazkurios dar reik pabaigt paciam valyt),neturim mikrobangines tai gal reiktu su kazkokia panasia funkcija,ir gal butu gerai garai.Begelius zinau galima papildomai uzsisakyt,nes jie man butini;) ir turbut dabar visos dureles uzsidaro letai ;) patarkit kokiu dar funkciju noret,nes nezinau.Mesos termometras nebutinas.Parduotuvej siule Siemens HB 672 GCS1.Dekui
neturi ji garų funkcijos.
Susisuko galva jau
Bandau ankstesnes temas perskaityti ir atsirinkti. Nu bet jau visai susipainiojau ir nieko nebesuprantu.
Reikia ir kaitlentės ir orkaitės. Apie kaitlentes visiškai nuomonės dar neturiu, net nežinau ar indukcinę ar paprastą pirkti. Planavau lyg indukcinę, bet visus puodus teks keisti, tai gaila biški
O paklausiu apie orkaites, ar dabar visose orkaitėse yra tik 1 lygio bėgeliai? Nes man kaip keista pasidarė kai pradėjau ieškotis, nes mano senutėje Hanza viryklėje visi 3 lygių bėgeliai. Galvojau ir dabar taipBet kaip suprantu nelabai
Ką galėtumėt pasiūlyt būtinai, kad su bėgeliais būtų (na nors 1 lygio, būtų geriau aišku nors 2); pirolizė kaip ir nėra labai būtina, bet tada būtų gerai, kad bent jau šonai būtų su kažkokia ten spec. danga, kad reiktų kuo mažiau valyt; laikmatis (jei dar būtų su atidėjimo f-ja išvis būtų gerai. Ventiliatoriai dabar turbūt visose būna. Nežinau ko dar norėt galima
Ai, man rodos mėsos termometras turėtų būti neblogai, nes mėgstu mėsos šmotus kepti.
Žiūrėkite yra modelis SIEMENS HB43GT555
Galinė, viršutinė ir šoninės sienelės ecoClean
Trijų lygių teleskopiniai bėgeliai
SoftClose - švelnus durelių uždarymas
Yra modelis GORENJE BO747S30X
"Aqua Clean" - valymas vandens garų pagalba
Mėsos termometras
2-jų lygių teleskopiniai bėgeliai skardoms
Švelnus durelių uždarymas
Na ir visi kiti Electrolux modeliai kurie turi vieno lygio teleskopiniu bėgeliu...modelių daug ....
Kaip nebūtų gaila puodų bet indukcinė kaitlentė daug geriau ....
Sveiki zinovai ;) kreipiuos y jus del orkaites.Reiktu,kad butu pirolize,bet jos lyg yra keliu tipu (po kazkurios dar reik pabaigt paciam valyt),neturim mikrobangines tai gal reiktu su kazkokia panasia funkcija,ir gal butu gerai garai.Begelius zinau galima papildomai uzsisakyt,nes jie man butini;) ir turbut dabar visos dureles uzsidaro letai ;) patarkit kokiu dar funkciju noret,nes nezinau.Mesos termometras nebutinas.Parduotuvej siule Siemens HB 672 GCS1.Dekui
Su garų funkcija yra SIEMENS HR675GBS1S arba BOSCH HRG675BS1S
Pigesni modeliai Electrolux EOB8757AOX arba Electrolux EOB8757ZOZ