Įkraunama...
Įkraunama...

Kaitlentės, orkaitės, viryklės - 20

Kuria dujine kaitlente pirkti EGH6342BOX ar EGH6343BOX? Ar praktiska ta WOK kaitviete? 

Kokybine prasme jokio skirtumo.
Į WOK kaitvietę galite žiūrėti tiesiog kaip į didesnės galios kaitvietę, jei jos nenaudosite su WOK indais.

Verta dėmesio AEG HG654550SM - puiki kaina ir ne tokie griozdiški ketaus laikikliai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 18 rugpjūčio 2017 - 15:12
Sveiki,

Įsirenginėjam kotedžą, galvojam dėtis indukcinę kaitlentę + orkaitę. Kol kas modelių neišsirinkom, bet elektrikas jau klausia ar bus vienfazė ar trifazė. Bandžiau paskaitinėti prie kaitlenčių, tai arba nelabai susigaudau, arba nerandu. Kiek fazių reiktų atsivesti kaitlentei, ir kiek orkaitei?

Kaitlentės labai kažkokios neimsim, pvz. EHI6540FHK. Orkaitės irgi paprastesnės užteks.
Atsakyti

Galima jungti tiek prie trifazės, tiek prie vienfazės. Svarbu pakankamas laido skerspjūvis. Jei yra trifazis įvadas netoli, tada naudokite trifazę.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 19 rugpjūčio 2017 - 12:55

Galima jungti tiek prie trifazės, tiek prie vienfazės. Svarbu pakankamas laido skerspjūvis. Jei yra trifazis įvadas netoli, tada naudokite trifazę.

O koks yra pakankamas laido skerspjūvis? 2.5mm?

Atsakyti

O koks yra pakankamas laido skerspjūvis? 2.5mm?

Tai Jūsų elektrikas paskaičiuos. Priklauso jungsite trifazę ar vienfazę. 2,5 - trifazei.

Atsakyti

ka manote apie 

Electrolux EZC2430AOX?
Atsakyti

Sveikos, patarejos 😀 Ieskau dujines virykles iki 400 eur. Galite rekomenduoti? Noriu mamai dovanu nupirkti, nes seniji jau visai baigia susideveti.

Atsakyti

ka manote apie 

Electrolux EZC2430AOX?

Gal kokią kitą pažiūrėkite ...

Ką nors iš Whirlpool ...

Atsakyti

Sveikos, patarejos 😀 Ieskau dujines virykles iki 400 eur. Galite rekomenduoti? Noriu mamai dovanu nupirkti, nes seniji jau visai baigia susideveti.

Ar tai laisvai pastatoma viryklė?
Ar orkaitė taip pat dujinė?
Kokio pločio: 50 ar 60 cm?

Atsakyti
Sveiki,reik patarimo nes pasimeciau ;) buvau issirinkus katlente PXE651FC1E,taciau nuejus y parduotuve man labiau rekomendavo EH675LFC1E.Sios du atskiri valdymai,matosi ant kaitlentes aiskios kaivieciu zonos,apibreztos apvaliai,ir pan.Reiks ir orkaites tai sake siemens yra daugiau pasirinkimu nei bosh.Zodziu pasimeciau.Noriu juodos,kad ekranas sviestu,flexi zonos,ir gal butu gerai kad butu perfect fry.Kazkas rase kad Bosh patogesnis valdymas,bet ten vienas valdymas ant visu,kaip suprantu.Dekui labai
Papildyta:
QUOTE(bertita @ 2017 08 21, 12:22)
Sveiki,reik patarimo nes pasimeciau ;) buvau issirinkus katlente PXE651FC1E,taciau nuejus y parduotuve man labiau rekomendavo EH675LFC1E.Sios du atskiri valdymai,matosi ant kaitlentes aiskios kaivieciu zonos,apibreztos apvaliai,ir pan.Reiks ir orkaites tai sake siemens yra daugiau pasirinkimu nei bosh.Zodziu pasimeciau.Noriu juodos,kad ekranas sviestu,flexi zonos,ir gal butu gerai kad butu perfect fry.Kazkas rase kad Bosh patogesnis valdymas,bet ten vienas valdymas ant visu,kaip suprantu.Dekui labai

Susimaisiau ;) rinkaus is ex677lec1e ir PXE651FC1E.
Atsakyti

Papildyta:

Ar dvi tos juostelės, ar viena (pas Siemens) patogumo neprideda. Vis tiek reikės atlikti tiek pat operacijų: pasirinkti kurią kaitvietę valdysite ir pasirinkti galingumo lygį. Vat pas Bosch antrąją operaciją atlikti aiškiau ir paprasčiau - valdymo juostelė plati ir sužymėta skaičiais.

ex677lec1e atveju stipriai permokate, jei būtinai reikia Siemens žiūrėkite Siemens EX651FEC1E.

Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2017 08 21, 13:54)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="bertita" data-cid="71765318" data-time="1503307606"><div><p>Sveiki,reik patarimo nes pasimeciau ;) buvau issirinkus katlente PXE651FC1E,taciau nuejus y parduotuve man labiau rekomendavo EH675LFC1E.Sios du atskiri valdymai,matosi ant kaitlentes aiskios kaivieciu zonos,apibreztos apvaliai,ir pan.Reiks ir orkaites tai sake siemens yra daugiau pasirinkimu nei bosh.Zodziu pasimeciau.Noriu juodos,kad ekranas sviestu,flexi zonos,ir gal butu gerai kad butu perfect fry.Kazkas rase kad Bosh patogesnis valdymas,bet ten vienas valdymas ant visu,kaip suprantu.Dekui labai
Papildyta:
</p></div></blockquote><p>Ar dvi tos juostelės, ar viena (pas Siemens) patogumo neprideda. Vis tiek reikės atlikti tiek pat operacijų: pasirinkti kurią kaitvietę valdysite ir pasirinkti galingumo lygį. Vat pas Bosch antrąją operaciją atlikti aiškiau ir paprasčiau - valdymo juostelė plati ir sužymėta skaičiais.
</p><p>ex677lec1e atveju stipriai permokate, jei būtinai reikia Siemens žiūrėkite <span>Siemens EX651FEC1E.</span>
</p>

Nereik butinai Siemens,tik parduotuvej labiau pliusu vardino Siemens,realiai funkcijos abieju siu vienodos.Tai ir mastau kuria.Kokia Bosh dar gera,iki 650€?Dar noreciau kad valdymas sviestu,nepiestas butu.Visdelto jus uz PXE651FC1E?Ar dar ka rekomenduotumete?
Atsakyti