Įkraunama...
Įkraunama...

Kaitlentės, orkaitės, viryklės - 20

QUOTE(speedy @ 2017 07 25, 17:42)
10 metų plaunu tuos dalykus indaplovėje. Ir skardas, ir laikiklius.

QUOTE(Kikker @ 2017 07 25, 17:50)
Plaukite ardykite ir ką norite darykite ...bet kuriuo atveju jokių skardų laikiklių +bėgelių šiai dienai plauti indaplovėje negalima.

Graziai jus cia pasisbendravote, bet man uztat padedat apsispresti biggrin.gif As irgi dabar plaunu skardas indaploveje, nes man ten viskas krenta, nezinau ar polirolize desros gabala ar makarona "atklijuos" blush2.gif O gal? O kodel negalima ju indaploveje plauti? g.gif

Dabar Senukuose akcija, ziuriu yra AEG BP731462PM, ji gal siek tiek geresne?

Ir saldytuva Senukuose apziurejom KIS87AF30, visai patiko. Man svarbu kad butu tas darzoviu skyrius, kur ilgiau issilaiko viskas, bet kaip suprantu jis ne NoFrost? O gal zinot kazka panasaus su NoFrost?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vanile: 27 liepos 2017 - 13:39
QUOTE(Vanile @ 2017 07 27, 13:38)
Graziai jus cia pasisbendravote, bet man uztat padedat apsispresti  biggrin.gif  As irgi dabar plaunu skardas indaploveje, nes man ten viskas krenta, nezinau ar polirolize desros gabala ar makarona "atklijuos"  blush2.gif O gal? O kodel negalima ju indaploveje plauti?  g.gif

Dabar Senukuose akcija, ziuriu yra AEG BP731462PM, ji gal siek tiek geresne?

Ir saldytuva Senukuose apziurejom KIS87AF30, visai patiko. Man svarbu kad butu tas darzoviu skyrius, kur ilgiau issilaiko viskas, bet kaip suprantu jis ne NoFrost? O gal zinot kazka panasaus su NoFrost?

Visi gamintojai rašo prieš jungiant pirolizę išvalykite visus didelius nešvarumus....
Akcija BP731462PM nes modelis jau gerokai pasenęs...
Kepimo skardas plausite indaplovėje bet va skardų laikiklius+bėgelius valysite rankomis
Geriau pasižiūrėkite KIN86KF31 turės No frost šaldyklyje
Atsakyti
QUOTE(Vanile @ 2017 07 27, 15:38)
Graziai jus cia pasisbendravote, bet man uztat padedat apsispresti  biggrin.gif  As irgi dabar plaunu skardas indaploveje, nes man ten viskas krenta, nezinau ar polirolize desros gabala ar makarona "atklijuos"  blush2.gif O gal?

Pirolizė gali daug, štai filmukas:
pirolizė ir obuolys
pirolizė ir žiauriai nešvari orkaitė
mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir sis smagus filmukas....
https://www.youtube....h?v=dxVU486oZ6A
Atsakyti
Sveiki,taip pat renkuosi buitine technika.Gal kas turi ir pakomentuos kaip mano pasirinkimas,virsus reikia kad butu dujinis ir noriu iki 500 e sutilpti smile.gif
Gartraukio net neziurejau dar,bet ir bus montuojamas i spintele,gal patarsit koki 4u.gif

Dujinė kaitlentė AEG HG654550SM
Whirlpool orkaitė AKZM 8480 WH
Kaitlentė AKT 6465 WH
Atsakyti
QUOTE(lacoste23 @ 2017 07 29, 00:35)
Sveiki,taip pat renkuosi buitine technika.Gal kas turi ir pakomentuos kaip mano pasirinkimas,virsus reikia kad butu dujinis ir noriu iki 500 e sutilpti smile.gif
Gartraukio net neziurejau dar,bet ir bus montuojamas i spintele,gal patarsit koki  4u.gif

Kaitlentė AKT 6465 WH

Už 500€: orkaitė Electrolux EOA5750AOX + dujinė kaitlentė AEG HG654550SM - thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lacoste23 @ 2017 07 28, 22:35)
Gartraukio net neziurejau dar,bet ir bus montuojamas i spintele,gal patarsit koki  4u.gif

Kaitlentė AKT 6465 WH

Pasilikite prie
Whirlpool orkaitė AKZM 8480 WH -Pirolizė
Kaitlentė AKT 6465 WH
Baltos spalvos komplektas -lengvesnė priežiūrą mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 29 liepos 2017 - 09:37
QUOTE(Kikker @ 2017 07 29, 11:19)
Baltos spalvos komplektas -lengvesnė priežiūrą  mirksiukas.gif

Kažin ... jei orkaitė su "antifingerprint" danga - jokio skirtumo.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2017 07 29, 09:41)
Kažin ... jei orkaitė su "antifingerprint" danga - jokio skirtumo.

Ne kažin bet 100% bus lengvesnė priežiūra....
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2017 07 29, 11:58)
Ne kažin bet 100% bus lengvesnė priežiūra....

Nebus, nes blizgus stiklo priekis reikalauja kitokios priėžiūros. Ir labai priklausys nuo to, kokiu kampu kris šviesa - gali būti tragedija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 29 liepos 2017 - 10:08
QUOTE(speedy @ 2017 07 29, 10:07)
Nebus, nes blizgus stiklo priekis reikalauja kitokios priėžiūros. Ir labai priklausys nuo to, kokiu kampu kris šviesa - gali būti tragedija.

Joks BALTAS blizgus stiklas nereikalauja jokios priežiūros....jai tai būtų juodo stiklo tai tas kampas ant kurio kris šviesa tai jau bus tragedija...su baltu stiklu jokios tragedijos...
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2017 07 29, 12:12)
Joks BALTAS blizgus stiklas nereikalauja jokios priežiūros....jai tai būtų juodo stiklo tai tas kampas ant kurio kris šviesa tai jau bus tragedija...su baltu stiklu jokios tragedijos...

Koks skirtumas baltas ar raudonas, jei šviesa kris tam tikru kampu. Tai fizika o ne buitinės technikos pardavimas rolleyes.gif Su spalvomis kiti reikalai.
Atsakyti