Help! Vienoj parduotuvėj vieną giria, kitoj kitą... Pasimečiau tarp gamintojų, kiek pasiskaičiau AEG, Bosch giriami, po to Electrolux... Kaip Gorenje? Visgi kreipiu dėmesį į vokišką kokybę. Reikalinga visa technika virtuvei, biudžetas 2300-2500plius minus:
1. įmontuojamas šaldytuvas 60 cm spintelei, aukštis+/-180 cm, su 2-3 stalč. šaldiklio, norėtųsi patikimesnio, kaip ir patiko Bosch KIS87AF30(bet gal jis senas modelis, nežinau), kažko palyginimui neturiu, kaina 600-800 plius minus. No frost nėra pirmenybė.
Ar reiktų derinti gamintojo vardą kaitlentei ir orkaitei, nes jos šalia bus? Turbūt čia labiau grožio reikalas... jei įmanoma rasti neblogą variantą pagal norus, aš už vienos firmos.
2. indukcinė kaitlentė, 60 cm, kažkokių vaikų apsaugų nebūtina, norėčiau tik, kad būtų juoda, be metalinio rėmelio, ir turėtų vieną lanksčią zoną, dabar turiu AEG jau 9 metus, esu patenkinta. kaina 350-550 plius minus.
Siūlo AEG HK6542H1FB, bet man nepatinka, kad nėra lanksčios zonos, manau, ji patogu būtų...
3. orkaitė 60 cm, juodas stiklas/ chromas, metalas, įmontuojama, pirolizė, min 3 stiklai. Garuose kepimas nebūtinas. kaina 500-650 plius minus.
Turiu pasiūlymą AEG BP731462PM.
4. gartraukis 60 cm įmontuojamas iš apačios, neišskleidžiamas, norėtųsi, gal modernesnės apatinės dalies, esu mačiusi kai stiklas apačioje, tik nežinau atsiliepimų, gal patartumėte. Galingumas ir garsumas privalumai. kaina 200-400 plius minus.
Vieni siūlo CATA GC dual A 45 XGBK, kiti sako iš Elonicos žiūrėti.
5. indaplovė 60 cm įmontuojama, 3 stalčių, patikimesnė. kaina 450-600 plius minus.
Vieni pasiūlė Bosch SMV58P60EU.
Iš anksto dėkoju visiems pasisakiusiems.
1.Šaldytuvas SIEMENS KI86NKD31 su No Frost šaldikliu+švelnus uždarymas +/-680 eur
3.Orkaitė pasiūlyta AEG BP731462PM gera bet pasižiūrėkite dar BOSCH HBG6751S1S čia turėsite skardų laikiklius+ 1 lygio teleskopiniai bėgeliai tinkami pirolizei (nereikės išiminėti ir valyti rankomis) visus priedus išvalo pirolizė.Nėra sunku ir AEG ištrauki bet kam tuo rūpintis jai tai padaro pati orkaitė.
4.Neblogi gartraukiai CATA GC DUAL BK 45 , Elica HIDDEN IXGL/A/60 ,FABER INCA LUX EG8 X/BK A52,Franke INCA LUX FBI 537 XS
5.Indaplovė galite pasižiūrėti SIEMENS SN636X03ME,BOSCH SMV58N90EU ,na ir jai toks jau didelis biudžetas galite pasižiūrėti ir BOSCH SMV87TX02E čia jau bus su Zeolite® - džiovinimu
Bet kokiu atveju telpate į 2500 eur