Įkraunama...
Įkraunama...

Gruzija. Žvilgsnis iš arčiau. III Tema

Man 2 deina kelia abejonių dėl objektų kiekio, ojeiir bandyt viską pamatyt tai eiliškumą keist. Urvus siūlyčiau lankyti arba ryte arba vidurdienį, mat jų darbo laikas ne begalinis, o miesto aikštė, parkas gali luktert jūsų ir iki vakaro. Be to į urvus leidžia grupėmis taigi irgi gali tekti palaukti.
jei visur nespėtumėt tai Sataplią praleisčiau be jokio gailesčio, bet čia tik mano nuomonė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Niurzga @ 2017 03 02, 18:21)
Man 2 deina kelia abejonių dėl objektų kiekio, ojeiir bandyt viską pamatyt tai eiliškumą keist. Urvus siūlyčiau lankyti arba ryte arba vidurdienį, mat jų darbo laikas ne begalinis, o miesto aikštė, parkas gali luktert jūsų ir iki vakaro. Be to į urvus leidžia grupėmis taigi irgi gali tekti palaukti.
jei visur nespėtumėt tai Sataplią praleisčiau be jokio gailesčio, bet čia tik mano nuomonė 4u.gif

2 dieną tik šiaip esu sumetusi lankytinus objektus, iš tikrųjų visokiuose urvuose esame buvę... O daugiau ar įmanoma bus spėt laisvai kitų dienų planą įvykdyt? Važiuojam dviese su vyru. Automobilį nuomot gal ir brangu: Hostel Luxe Kutaisi mums siūlo nuo 25 iki 70 dol. pilnu draudimu ir neribotu kilometražu. Realiai gausis 5 dienoms.
Atsakyti
Spėju, kad bus komentarų, kad daug laiko praleisit ant ratų, bet mano manymu tas planas visai geras.
Atsakyti
Gal kas planuojate birželio 18-25 dienomis į Kutaisi skrist. Būtų galimybė kartu nuomotis automobilį 19 d. (po Kutaisi apylinkes), 20 d. (Kutaisi - Vardzia - Kutaisi), 21-23 d. (Tbilisis, Stepanstminda, Sighnaghi), 24 d. (Tbilisi - Kutaisi)
Atsakyti
QUOTE(KEPTA BULVE @ 2017 03 02, 15:36)
Mūsų kelionė birželio 18-25. Gal kartais tuo pačiu metu ir jūs?
Papildyta:

Sveiki, mes taip pat skrendam Ukrainos avialinijom už 154 eur.
Papildyta:
Bilietai jau rezervuoti. Planas dėliojamas.
1 diena (18). Skrydis Vilnius – Kutaisi. Nakvynė Hostel Luxe Kutaisi. Čia yra ir auto nuoma. Be to atskrendam 23.35, iš orouosto nemokamai pasiima hostelio šeimininkas ir nuveža atgal grįžtant į LT. Važinėti po Gruziją planuojame savarankiškai, kad ir kaip forumuose gąsdina.
2 diena (19). Kutaisi.
Miesto aikštė.
Bagrati katedra
Gora parkas
Okatse Canyon, Окаце, Gruzija
Sataplijos Valstybinis rezervatas ir Sataplijos urvas
Prometėjo urvas
Nakvynė Hostel Luxe Kutaisi.
3 diena (20). Vardzia
Boržomis
Nakvynė Borjomi Guest House Zuriko
4 diena (21). Kelionė į Tbilisi. Blaškomės po miestą. Nakvynė pas draugę lietuvę, gyvenančią Tbilisyje.
5 diena (22). Tbilisis - Stepantsminda.
Nakvynė pas draugę.
6 diena (23). Sighnaghi
Nakvynė pas draugę.
7 diena (24). Mtskheta. Kelionė į Kutaisi iš Tbilisi. Nakvynė Hostel Luxe Kutaisi.
8 diena (25). Skrydis Kutaisi – Vilnius.
AR REALŪS NORAI? smile.gif

dar vienas planas:

BIRŽELIS:

18d. Skrydis į Kutaisi
19d. Kutaisi - Tbilisi. Tbilisi apžvalga dieną ir vakare (nakvynė pas draugę);
20d. Tbilisi - Signagis - Tbilisi (nakvynė pas draugę);
21d. Tbilisi - Kazbegi - Mtskheta (nakvynė Mtskheta);
22d. Mtskheta - Borjomi - Akhaltsikhe (nakvynė Akhaltsikhe);
23d. Akhaltsikhe - Vardzia - Kutaisi (nakvynė Kutaisi);
24d. Kutaisi ir apylinkės;
25d. Skrydis Į Vilnių

Gal antras variantas geresnis? Abiem atvejais automobilio nuoma 5 dienoms.
Atsakyti
Kepta bulve na kiek važinėjom (už keleivius) neteko matyti jokio ekstemalaus vairavimo, bet matėm nemažai kelių policijos patrulių. Vairuotojai visur kur važinėjom laikėsi kelių eismo taisyklių. Pypina tada kai lenkia kitą mašiną, tiesiog įspėja, kad lenkiamoji mašina nesugalvotų persirikiuoti. Karves, kiaules... jie ir patys nutrenkia ir kaip jie sakė ne taip jau ir retai. Čia jau nieko nepadarysit.

O ir atsiliepimų apie vairavimą internete teko rasti visai puikių. Avarijų visur yra ir pas mus. Pas mus sakyčiau žymiai ekstremalesnis vairavimas, daug daugiau ,,skraidančių" ir velniai žino kur skubančių.
Atsakyti
QUOTE(Niurzga @ 2017 03 07, 22:33)
Kepta bulve na kiek važinėjom (už keleivius) neteko matyti jokio ekstemalaus vairavimo, bet matėm nemažai kelių policijos patrulių. Vairuotojai visur kur važinėjom laikėsi kelių eismo taisyklių. Pypina tada kai lenkia kitą mašiną, tiesiog įspėja, kad lenkiamoji mašina nesugalvotų persirikiuoti. Karves, kiaules... jie ir patys nutrenkia ir kaip jie sakė ne taip jau ir retai. Čia jau nieko nepadarysit.

O ir atsiliepimų apie vairavimą internete teko rasti visai puikių. Avarijų visur yra ir pas mus. Pas mus sakyčiau žymiai ekstremalesnis vairavimas, daug daugiau ,,skraidančių" ir velniai žino kur skubančių.

Vyras kokį 15 metų ištisai po Rusiją važinėjo, dabar po Norvegiją, Kryme man pačiai teko važiuot, tad vairavimas nėra kažkoks baubas. Tiesiog svarstome, ar pirma aplink Kutaisi pasiplakti, ar važiuot link Tbilisio ir grįžus apvažiuot Kutaisi...
Atsakyti
QUOTE(KEPTA BULVE @ 2017 03 08, 11:12)
Vyras kokį 15 metų ištisai po Rusiją važinėjo, dabar po Norvegiją, Kryme man pačiai teko važiuot, tad vairavimas nėra kažkoks baubas. Tiesiog svarstome, ar pirma aplink Kutaisi pasiplakti, ar važiuot link Tbilisio ir grįžus apvažiuot Kutaisi...

Aš kai žmogus atsargus tai mėgstu iš pradžių tolyn lėkti, o objektus arčiausiai oro uosto pabaigai pasilieku. Jei kas grįžinėjant atsitiktų vis vien nepavėluočiau į lėktuvą
Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2017 03 08, 18:03)
Aš kai žmogus atsargus tai mėgstu iš pradžių tolyn lėkti, o objektus arčiausiai oro uosto pabaigai pasilieku. Jei kas grįžinėjant atsitiktų vis vien nepavėluočiau į lėktuvą

Ta pačia mintim ir susidėliojau antrą maršrutą :-) Vadinasi, teks taip ir daryt. Juolab, kad ir draugė iš Tbilisio iškart siūlė važiuot iš Kutaisio.
Atsakyti
QUOTE(KEPTA BULVE @ 2017 03 07, 20:13)
dar vienas planas:

20d. Tbilisi - Signagis - Tbilisi (nakvynė pas draugę);

Mes ryte iš Tbilisio išvažiavom į David Garedžą, iš jo į Signachi.
David Garedža visiems labai patiko. Ypač jei lipti į kalną ir ant sienos su Azerbaidžanu apžiūrėti nuostabias išlikusias freskas. Kažkas nerealaus. Bent jau man.
Kaip sakoma, dėl skonio nesiginčyjama smile.gif

Atsakyti
QUOTE(blynelis @ 2017 03 08, 21:07)
Mes ryte iš Tbilisio išvažiavom į David Garedžą, iš jo į Signachi.
David Garedža visiems labai patiko. Ypač jei lipti į kalną ir ant sienos su Azerbaidžanu apžiūrėti nuostabias išlikusias freskas. Kažkas nerealaus. Bent jau man.
Kaip sakoma, dėl skonio nesiginčyjama smile.gif

Ačiū už rekomendaciją. Įtrauksim! :-)
Atsakyti

Gal yra vykstančių liepos pradžioje?

Atsakyti