QUOTE(Niurzga @ 2019 05 30, 22:40)
Laba,
Pukepuke o aš nors kur nors nuvažiuočiau, ar Mestija, ar Tbilisi, ar Vardžia... nu gi ten daug miestų. Be to jei jau važiuoti kur nors, toliau pvz. Tbilusį tai tafa su nakvyne. O iš Tbilisio jau grįžti į Ktaisį skrydžiui. Tada grįžtant būtu mažiau km....
Pvz. 3 naktys Batumyje, 1 naktis ir diena Kutaisyje (kanjonai), 2 naktysTbilisyje, 1 naktis Kutaisyje. Nu Tbilisį galima keisti į betk ką arčiau i skirti 1 naktį, tada būtų 4 naktys Batumyje,. Nu žodžiu dėlioti galima įvairiai. Beje o ką keliaudami mėgstate aplankyti, kas domina, gamta, architektūra, maistas, gėrimas, poilsis...?
https://www.pasirink...os-batumyje-127
Pirmas puslapis pagooglinus. Ekskursijos Batumyje. Paims, nuveš, parveš...
Pukepuke o aš nors kur nors nuvažiuočiau, ar Mestija, ar Tbilisi, ar Vardžia... nu gi ten daug miestų. Be to jei jau važiuoti kur nors, toliau pvz. Tbilusį tai tafa su nakvyne. O iš Tbilisio jau grįžti į Ktaisį skrydžiui. Tada grįžtant būtu mažiau km....
Pvz. 3 naktys Batumyje, 1 naktis ir diena Kutaisyje (kanjonai), 2 naktysTbilisyje, 1 naktis Kutaisyje. Nu Tbilisį galima keisti į betk ką arčiau i skirti 1 naktį, tada būtų 4 naktys Batumyje,. Nu žodžiu dėlioti galima įvairiai. Beje o ką keliaudami mėgstate aplankyti, kas domina, gamta, architektūra, maistas, gėrimas, poilsis...?
https://www.pasirink...os-batumyje-127
Pirmas puslapis pagooglinus. Ekskursijos Batumyje. Paims, nuveš, parveš...
Ačiū, tikrai vertingas patarimas
O į ką rekomenduotumet keisti Tbilisi, kad būtų arčiau batumio? Kažkaip kiek žiūriu, viskas toloka. Na boržomis, Gori arčiau, bet kiek paskaičiau nėra tie pagrindiniai miestai, kuriuos privalai pamatyti gal...
Domina viskas, mes tik ne muziejininkai (na neklabu apie Luvrą ar Vatikaną ), o gamta, architektūra, maistas, gėrimai - viskas įdomu. Tarkim, keliaujant Ispanijoje, visad skirstėm dieną į dvi dalis - pažintinė ir pora valandų prie jūros, mums tas variantas labiausiai patiko. Gruzijoje man kėbliau, nes norint pamatyti vertingiausius objektus reikia toli nuvažiuoti nuo jūros. Jei keliautume ne vasara, aš nevažiučiau į Batumi, bet dabar tikrai noriu ir prie jūros....
O tas ekskursijas, taip suprantu, užsakyti galima ir vietoje be problemų, įdomu dėl kainų tik, bet pagal viską turėtų vietoje pigiau būti (nors ir čia kainos ne kosmosas tikrai)