Įkraunama...
Įkraunama...

Gruzija. Žvilgsnis iš arčiau. III Tema

QUOTE(jovitt @ 2018 10 10, 10:57)
<p>Kokia patirtis keliavusių balandžio pabaigoje? Turistautume po miestus ir kalnuose. Kiek užmačiau, dar kalnų keliai ne visi būna atidaryti?</p><p>Norėtųsi be storų striukų smile.gif</p>

Mes prieš kelis metus buvome balandžio mėnesio viduryje. Apvažiavome visur, kur norėjome: Mestia, Ušgulis, Vardzia, Stepansminda, David Garedža, Signahis ir t.t. Viskas žaliavo ir žydėjo, aukščiau kalnuose medžiai tik sprogo, o Ušgulyje dar sniegas buvo.
Atsakyti
Gal kas keliavote šiemet iš Tbilisi į Baku Ažerbaidžano sostinę.Laukiu pasisakymų, nes kitais metais planuojam aplankyti Tbilisį ir tuo pačiu vykti į Bakų.
Atsakyti
Sveiki, planuoju balandžio mėn palėkti iki Gruzijos savaitėlei, bet kol kas bilietų kaina nedžiugina. Kaip manote, kada ieškoti bilietų už "protingą" kainą balandžiui. Iki šiol žiūrėjau per Wizzair, UIA ir LOT, į abi puses 250 eur kuris pasirinkimas būtų protingiausias? doh.gif
Atsakyti

Sveiki, planuoju balandžio mėn palėkti iki Gruzijos savaitėlei, bet kol kas bilietų kaina nedžiugina. Kaip manote, kada ieškoti bilietų už "protingą" kainą balandžiui. Iki šiol žiūrėjau per Wizzair, UIA ir LOT, į abi puses 250 eur kuris pasirinkimas būtų protingiausias? doh.gif

Air Baltic apie 174eur (balandžio 11-18), bet man vis vien atrodo brangu. Wizzair į Kutaisį ir tiesiogiai, o kiti (jei neklystu) į Tbilisį ir su persėdimais. Pavasariui dažniau bilietai atpinga nei rudeniu (čia mano asmeninis pastebėjimas). 

Kas pirkote Kutaisio oro uoste telefono kortelę, gal pamenate kokio operatoriaus kortelė?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jerda: 23 spalio 2018 - 17:54

Vat jei tiktų gegužė yra geresne kaina bilietų per UIA 

Fri, 17 May
VNO - TBS

Fri, 31 May
TBS - VNO
TOTAL PRICE
€ 140.60

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jerda: 24 spalio 2018 - 13:45
Deja, tinka tik balandžio 19-28 dienos, ir tame tarpe ieškau bilietų. Net pradėjau abejoti ar ta Gruzija verta tokių brangių bilietų ax.gif , bet jau planavimas įpusėjęs. Esu pastebėjus, kad optimaliausia kaina Wizzair būna apie 3 mėn prieš skrydį, net nežinau dar lukterti ar jau pirkti bilietus hmm.gif Gal kas šiemet panašiu laiku skrido ir galite pasidalinti kaip ieškojote bilietų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo notrele: 24 spalio 2018 - 20:13

Draugės panašiu laiku skrido, tai 2 bilietai buvo pigesni, kiti 2 brangesni, tai jos susumavo visų kainą ir padalino iš 4. Kiekvienai po 115eur gavosi. Pirko vasarį. Kas mėnesį būna akcijos kai 20proc nuolaida būna. Man su drauge tai apsimokėjo Wizzair discount kortelę nusipirkti, su kortelės kaina gavosi pigiau nei be jos.

Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2018 10 24, 23:07)
<p>Draugės panašiu laiku skrido, tai 2 bilietai buvo pigesni, kiti 2 brangesni, tai jos susumavo visų kainą ir padalino iš 4. Kiekvienai po 115eur gavosi. Pirko vasarį. Kas mėnesį būna akcijos kai 20proc nuolaida būna. Man su drauge tai apsimokėjo Wizzair discount kortelę nusipirkti, su kortelės kaina gavosi pigiau nei be jos.</p>

po 115 į vieną pusę? Kada būna tos 20 proc. nuolaidos?
Atsakyti

po 115 į vieną pusę? Kada būna tos 20 proc. nuolaidos?

Į abi puses. Bet yra vienas bet.... jos galėjo rinktis laiką, pagal kainą medžiojo. Jūs esate pririšti prie laiko ir labai, tik viena data su Wizzairu jums tinka. Jūs norite per Velykinę savaitę, šiai datai bilietai dažniau brangsta, nei pinga. Kad ir dabar pasižiūrėjus Skrydis į priekį balandžio 17d- 64,99 eur, o jau 21d-109,99  skirtumas iš karto 45eur, Grįžimo datos irgi 24 ir 28d po 109,99 o jau gegužės 1 -59,99eur. Dabar toks mažas rankinis bagažas kad nori -nenori bent vienam tenka imti arba pirmenybinį už 5eur, arba registruotą kad ir mažąjį bagažą- dar papildomai euriukų.  

Užsisakykite wizzair naujienlaiškį ir ten praneša, na aš čia irgi parašysiu kada bus(jei nepamiršiu ir laiko turėsiu) Šį mėnesį jau buvo. 

Norinčių tai datai daug, vaikams atostogos.

Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2018 10 25, 09:42)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="notrele" data-cid="72242785" data-time="1540444275"><div><p>po 115 į vieną pusę? Kada būna tos 20 proc. nuolaidos?</p></div></blockquote><p>Į abi puses. Bet yra vienas bet.... jos galėjo rinktis laiką, pagal kainą medžiojo. Jūs esate pririšti prie laiko ir labai, tik viena data su Wizzairu jums tinka. Jūs norite per Velykinę savaitę, šiai datai bilietai dažniau brangsta, nei pinga. Kad ir dabar pasižiūrėjus Skrydis į priekį balandžio 17d- 64,99 eur, o jau 21d-109,99  skirtumas iš karto 45eur, Grįžimo datos irgi 24 ir 28d po 109,99 o jau gegužės 1 -59,99eur. Dabar toks mažas rankinis bagažas kad nori -nenori bent vienam tenka imti arba pirmenybinį už 5eur, arba registruotą kad ir mažąjį bagažą- dar papildomai euriukų.  </p><p>Užsisakykite wizzair naujienlaiškį ir ten praneša, na aš čia irgi parašysiu kada bus(jei nepamiršiu ir laiko turėsiu) Šį mėnesį jau buvo. </p><p>Norinčių tai datai daug, vaikams atostogos.</p>

Ačiū už pastebėjimus, pati irgi suvokiu, kad kai turi laisvę pasirinkime - visada gali rasti geresnį variantą. Mane šiuo metu vilioja LOT skrydžiai į Tbilisį, tiesa, su persėdimu PL. Esu skaičiusi, kad skrendama su UIA su persėdimu Kijeve. Nesu didelė skrydžių žinovė, gal kas pagelbėtų ir pasidalintų patirtimi dėl LOT avialinijų ax.gif , skaičiau, kad bagažas 8 kg, o kaip vyksta registracija į skrydį, online yra, prieš kiek laiko leidžia daryti check in???
Atsakyti
O aš negaliu atsidžiaugti kad pagavau bilietus birželio pabaigai dviems su 80 eu pirmin ir atgal smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2018 10 28, 16:13)
O aš negaliu atsidžiaugti kad pagavau bilietus birželio pabaigai dviems su 80 eu pirmin ir atgal smile.gif

Oho, kaip Jūs čia taip???
Atsakyti