Įkraunama...
Įkraunama...

Gruzija. Žvilgsnis iš arčiau. III Tema

Kai mes žiūrėjome panašiai buvo. Todėl ir pirkome. Nesinori pirkti paskutinę minutę ir lėkt kaip akis išdegus. Bent jau aš planuoju viską iš anksto. Žinau kada skrisim, žinau maršrutą, kainą kur apsistosim. Nepatinka man davaij varom, nes bilietai DABAR pigūs, BUS LABAI FAINA, imsim taksistą gruziną( jis be abejo žinos Sakartvelas istoriją, žymias vietas, mokės papasakoti) ir pan

Nu uz tiek as isvis neplanuoju pirkti. Nes kai matau kad buna ir 50 euru pirmyn atgal, tai tiesiog sirdis neleidzia :D aisku ne sezono metu tokios kainos. 

Atsakyti
QUOTE(Tiga @ 2018 05 25, 18:15)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="chypsa" data-cid="72112379" data-time="1527256601"><div><p>Kai mes žiūrėjome panašiai buvo. Todėl ir pirkome. Nesinori pirkti paskutinę minutę ir lėkt kaip akis išdegus. Bent jau aš planuoju viską iš anksto. Žinau kada skrisim, žinau maršrutą, kainą kur apsistosim. Nepatinka man davaij varom, nes bilietai DABAR pigūs, BUS LABAI FAINA, imsim taksistą gruziną( jis be abejo žinos Sakartvelas istoriją, žymias vietas, mokės papasakoti) ir pan</p></div></blockquote><p>Nu uz tiek as isvis neplanuoju pirkti. Nes kai matau kad buna ir 50 euru pirmyn atgal, tai tiesiog sirdis neleidzia biggrin.gif aisku ne sezono metu tokios kainos. </p>

Ką veikiat papigiai? Ne sezono metu?
Atsakyti

Ką veikiat papigiai? Ne sezono metu?

Ziema - slidineti :)

Atsakyti

Sveiki keliauninkai,

Mūsų šeima planuoja aplankyti šią nuostabią šalį rudenį. Keliaujame savarankiškai, tad pati dėlioju kelionės maršrutus, nakvynės vietas.

Prašau patarimo kas buvo Batumyje kur geriausia ieškotis nakvynės jeigu prioritetas yra jūra? Ar gyvenant Batumio centre pasiekus jūrą pėsčiomis yra pliažas ar vis tik iki pliažo tektų važiuoti į miesto pakraščius? Pagal žemėlapį matau, kad paplūdimiai yra toliau nuo Batumio centro...

Kitas klausimas, būsime Tbilisyje tai neapsisprendžiu kaip geriau būtų daryti: 3 naktys Tbilisyje ir 1 naktis Kazbegi, po to vykimas į Boržomį ar 4 naktys Tbilisyje vieną dieną paskiriant pirmyn atgal į Kazbegi ir iš Tbilisio vykimas į Boržomį? 

:4u: 

Atsakyti

Nusipirkom ir mes bilietus į Kutaisį, rugpjučio 1-15 d., po 160 Eur. Manau, kaip sezono metu, tai visai gerai :) Dabar mane viskas domina: nuo maršruto, lankomų objektų iki keliavimo, nakvynių ieškojimo ir t.t.

Atsakyti

Mes dabar rugpjūčio 1-15 d. pirkom po 160 Eur

Atsakyti

Mes dabar rugpjūčio 1-15 d. pirkom po 160 Eur

Sveika, manau gera kaina  :4u:  pasiskaityk forumą tikrai gausi gerų patarimų. Aš šiuo metu su nakvynėmis vargstu, maršrutas daugiau mažiau sudėliotas, bet niekad nemaniau, kad tiek laiko užtruks nakvynes surasti, bet gal dėl to, kad aš per daug išranki ir anksčiau nesu to darius... :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odna: 06 birželio 2018 - 13:22
Taigi pirkom bilietus liepos 4, grižimas liepos 8 d, už 105 eur. žmogui į Kutaisį. Laukiu patarimų , pasiūlymų ką aplankytį, kur apsigyventį, kur pavalgyti, ką pamatyti, ko nedaryti.Domina visa informacija .
Atsakyti
Laba,

vil-ma, angra, merginos paskaitykit forumą rasit tikrai nemažai patarimu visais klausimais mirksiukas.gif. 19 puslapių nėra labai jau daug.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niurzga: 06 birželio 2018 - 22:36

<p>Sveika, manau gera kaina  4u.gif  pasiskaityk forumą tikrai gausi gerų patarimų. Aš šiuo metu su nakvynėmis vargstu, maršrutas daugiau mažiau sudėliotas, bet niekad nemaniau, kad tiek laiko užtruks nakvynes surasti, bet gal dėl to, kad aš per daug išranki ir anksčiau nesu to darius... smile.gif</p>
[/quote]
Kada jūs skrendate.Kokį maršrutą susidėliojot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vil-ma: 12 birželio 2018 - 13:37

Skrendam spalio mėnesį šešiese (keturi suaugę, du vaikai), būsime 2 savaites. O maršrutas: atskrendam į Kutaisį tuomet iš karto į Batumį (tikimės dar spėti jūra spalio pradžioje pasidžiaugti) 2 naktys, tuomet Mestija 3 naktys, Kutaisis 3 naktys, Tbilisis 4 naktys, Boržomis 2 naktys.  :4u: Atvykus į miestus bandysime pagal norus ir galimybes artimiausias apylinkes aplankyti, pavažinėti pvz.: is Borzomio iki Vardzos, iš Tbilisio iki Mchetos, David Gareji, gal būti iki Kazbegi..   Važiuojame savarankiškai, viešuoju transportu, gal tik gyvenant Kutaisyje su vietiniu gruzinu po apylinkes samdysime pavažinėti. Beje jau pagaliau visas nakvynes užsisakiau, tai vienam žmogui nakvynė nepilni 6 Eur. gavosi, tai sakyčiau visai neblogai :)

Gal kam pravers labai neblogas Sakartvelo žemėlapis: 

http://www.kemdu.lt/borjomi/mapg.pdf 

P.s, tiesiogiai paspaudus nuorodą neatsidaro, o nukopijavus žemėlapį įkelia 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odna: 13 birželio 2018 - 08:39
QUOTE(Odna @ 2018 06 13, 08:20)
Skrendam spalio mėnesį šešiese (keturi suaugę, du vaikai), būsime 2 savaites. O maršrutas: atskrendam į Kutaisį tuomet iš karto į Batumį (tikimės dar spėti jūra spalio pradžioje pasidžiaugti) 2 naktys, tuomet Mestija 3 naktys, Kutaisis 3 naktys, Tbilisis 4 naktys, Boržomis 2 naktys.  4u.gif Atvykus į miestus bandysime pagal norus ir galimybes artimiausias apylinkes aplankyti, pavažinėti pvz.: is Borzomio iki Vardzos, iš Tbilisio iki Mchetos, David Gareji, gal būti iki Kazbegi..   Važiuojame savarankiškai, viešuoju transportu, gal tik gyvenant Kutaisyje su vietiniu gruzinu po apylinkes samdysime pavažinėti. Beje jau pagaliau visas nakvynes užsisakiau, tai vienam žmogui nakvynė nepilni 6 Eur. gavosi, tai sakyčiau visai neblogai smile.gif

Kutaisiui 3 naktys gerokai per daug. Maksimum 1 naktį. Ten apart šalia Kutaisio esančio Sataplia rezervato ir Prometėjo urvo, nieko gero labai. Pats miestas nykokas, išskyrus kelis vienuolynus. Boržomis taip pat kaip miestelis labai didelio įspūdžio nepaliko, bet jei į Vardžią važiuosit iš Boržomi, tada viskas ok.
Vietoj 3 nakvynių Kutaisyje važiuokit į Kazbegi. Šimtą kart gražesni vaizdai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 13 birželio 2018 - 09:18