Įkraunama...
Įkraunama...

Ką gaminome vakar, ką gaminsime šiandien

jautienos farso - pupeliu troskinys, salotos

Atsakyti

Tepaluota, pavydžiu jums to išradingumo, gal su amžium išmoksiu  :D o pagalbos dar nėra iš ko paprašyti, kai užaugs manau padės, abu dar per maži, su jų pagalba viskas būna sudėtingiau, ir daaaaug ilgiau, o paskui kol dar viską išsiplaunu  :D 

šiandien bus troškinta sprandinė pomidorų padaže, apie salotas dar nesugalvojau  :hmm: 

Atsakyti
QUOTE(MeSsS @ 2017 05 04, 10:04)
pavydžiu jums to išradingumo, gal su amžium išmoksiu  biggrin.gif 

Kažkodėl manau, kad nesu labai smarkiai vyresnė... unsure.gif Vyrą lengviausia įdarbinti mirksiukas.gif
Pusryčiams Benedikto kiaušiniai su šonine ir šparagais, pietums virtų bulvių cepelinai + naminių spirgučių padažas, vakarienei bus parūkytos kiaulienos dešrelės su daržovėmis, kas norės - su džiovintais baravykais troškinta silkė. Dar iš vakaro susiruošim kaimiškas lauktuves į Vilnių sesei - kepsim bulvinius vėdarus ir naminius saldaus pieno sūrius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tepaluota: 04 gegužės 2017 - 11:43

Kažkodėl manau, kad nesu labai smarkiai vyresnė... unsure.gifVyrą lengviausia įdarbinti mirksiukas.gif

Nesakau kad jūs sena, sakau kad gal aš pati su amžium patirties prikaupsiu tame reikale  :mirksiukas: o vyras kaip saulė namie  :dry2: jo netraukia du darbai: maisto gamyba ir žemės darbai, sako nori sodo, imk, bet aš jau tikrai po žeme nesirausiu  :lol: panašiai ir virtuvėj, pavalgyt mėgsta bet gaminti... nebent mėsą pamarinuoti gali jeigu viskas bus sudėta po nosim  :oh: 

Atsakyti
QUOTE(MeSsS @ 2017 05 04, 13:29)
... jeigu viskas bus sudėta po nosim  doh.gif </p>

Tai reik vis pasistengt kažką "netyčia" vis jam po nosim pakišt biggrin.gif su liūdnu veidu ir pagalbos prašymu Pvz.: svogūnas (ar kt. daržovė)+peilis+lentelė (aš negaliu, man makijažas nutekės); rolleyes.gif mėsytė+peilis+malimo mašinėlė (nepajėgiu jos pasukt). (Informaciją, kad tai gali atlikti ir kombainas rekomenduojama praleisti rolleyes.gif te pratinasi žmonai padėt); dubuo su tešla, kuriai išminkyti būūūūtinos stiprios vyriškos rankos ;) Na ir t.t. Sėkmės ir kūrybiškumo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 04 gegužės 2017 - 17:51
QUOTE(pašnekutė @ 2017 05 04, 18:47)
Tai reik vis pasistengt kažką "netyčia" vis jam po nosim pakišt biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
MB daro viską nuo...iki. Kiaulę mėsinėja, dešras kemša, vyniotinius suka, naminius sūrius gamina, bandeles kepa - viską, ką reikia ir ko nori. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2017 05 04, 19:41)
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
MB daro viską nuo...iki. Kiaulę mėsinėja, dešras kemša, vyniotinius suka, naminius sūrius gamina, bandeles kepa - viską, ką reikia ir ko nori.  ax.gif

friends.gif thumbup.gif
Maniškis irgi. Pats nepastebėjo, kaip buvo įtrauktas hihihi.gif Tik saldumynų/bandelių tai "nemoka" hihihi.gif Gal todėl, kad čia mano mėgiamiausia sritis ir niekieno pagalbos čia man nereik hihihi.gif Ai, dar "nemoka" manų košės virt biggrin.gif Nu bet ką dabar...
Rudeni burokėlių primarinavo, prikonservavo, kopūstus sudėjo, mėsas konservuoja tam spec puode... O ir kasdienius patiekalus gamina - lašišas išfiliuoja, kepsniukus muša (gi plaktukas tai itin vyriškas įrankis ir tam jėgos reik... rolleyes.gif ) O dabar gavo naują žaisliuką - tokį dyyydelį "bliūdą" ant laužo statomą. Tai laukia - nesulaukia gerų orų hihihi.gif
Ai, bet apie ką mes čia... Oi, lupt gausim tuoj... Nagi, ką čia gaminom? Aš tai beveik nieko šiandien ax.gif Šaltibarščių ir bulvių nuo vakar buvo - pakepinau jas ir ok vakarienei. Pietus gavom valdiškose įstaigose, va, pusryčiams sumuštiniai su kumpeliu ir ridikėliais. Bet tai ir ne aš, o vyras sukonsravo. Man tai nėr kada - reik gražiai darban nueit, o tai užtrunka ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 04 gegužės 2017 - 20:43

O maniskis tik labai geras pagalbininkas- nulupt, supiaustyt - zodziu viska ka pasakau :), nu ir aisku mesa lauko zidinyje kepa, bet stipriai atsilieka nuo Tepaluotos MB - nei bandeliu kepa, nei naminiu suriu gamina :wub: 

Atsakyti

Siandien lasisos kepsniai, cezario salotos

Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2017 05 05, 07:32)
...nei bandeliu kepa, nei naminiu suriu gamina wub.gif

Kad būtų į temą, ką tik baigiau kept bandeles su lašinukais, varške+razinomis ir su cinamonu. Susislėgs sūriai, susikraunu terbas - ir pavakariukais į sostinę. Ir nieko negaminsiu!
Atsakyti

nu moteros jums nuskilo  :lol: būna vyrų kur virtuvė traukia, bet būna kur bėga kuo toliau  :ax: auginu dukrą, gal pagelbės paūgėjus  :bigsmile: o vyrą pratinsim kai laisvesnis bus, dabar darbo iki kaklo  :oh: 

vakar priviriau sriubos (daržovių) tai iki vakaro užteks, paskui troškinsiu turbūt vištų šlauneles.

Atsakyti
QUOTE(MeSsS @ 2017 05 05, 10:28)
<p>nu moteros jums nuskilo  lotuliukas.gif būna vyrų kur virtuvė traukia, bet ...

Kiek te nuskilo - nežinia. Kai vyras po namus trinas, o aš turiu remontais rūpintis ir niekas nepajudėjo, kol pati pasiėmus kastuvą neėmiau griovio kast... Tai ir galvoju, kad gal kitą kart būt geriau... Nu bet ką dabar... kitoks nebus, išeitis aiški unsure.gif

Šiandien - tiramisu. Bus ryt mamai wub.gif
Atsakyti