jautienos farso - pupeliu troskinys, salotos
Tepaluota, pavydžiu jums to išradingumo, gal su amžium išmoksiu o pagalbos dar nėra iš ko paprašyti, kai užaugs manau padės, abu dar per maži, su jų pagalba viskas būna sudėtingiau, ir daaaaug ilgiau, o paskui kol dar viską išsiplaunu
šiandien bus troškinta sprandinė pomidorų padaže, apie salotas dar nesugalvojau
Kažkodėl manau, kad nesu labai smarkiai vyresnė... Vyrą lengviausia įdarbinti
Pusryčiams Benedikto kiaušiniai su šonine ir šparagais, pietums virtų bulvių cepelinai + naminių spirgučių padažas, vakarienei bus parūkytos kiaulienos dešrelės su daržovėmis, kas norės - su džiovintais baravykais troškinta silkė. Dar iš vakaro susiruošim kaimiškas lauktuves į Vilnių sesei - kepsim bulvinius vėdarus ir naminius saldaus pieno sūrius.
Kažkodėl manau, kad nesu labai smarkiai vyresnė... Vyrą lengviausia įdarbinti
Nesakau kad jūs sena, sakau kad gal aš pati su amžium patirties prikaupsiu tame reikale o vyras kaip saulė namie jo netraukia du darbai: maisto gamyba ir žemės darbai, sako nori sodo, imk, bet aš jau tikrai po žeme nesirausiu panašiai ir virtuvėj, pavalgyt mėgsta bet gaminti... nebent mėsą pamarinuoti gali jeigu viskas bus sudėta po nosim
Tai reik vis pasistengt kažką "netyčia" vis jam po nosim pakišt su liūdnu veidu ir pagalbos prašymu Pvz.: svogūnas (ar kt. daržovė)+peilis+lentelė (aš negaliu, man makijažas nutekės); mėsytė+peilis+malimo mašinėlė (nepajėgiu jos pasukt). (Informaciją, kad tai gali atlikti ir kombainas rekomenduojama praleisti te pratinasi žmonai padėt); dubuo su tešla, kuriai išminkyti būūūūtinos stiprios vyriškos rankos ;) Na ir t.t. Sėkmės ir kūrybiškumo
MB daro viską nuo...iki. Kiaulę mėsinėja, dešras kemša, vyniotinius suka, naminius sūrius gamina, bandeles kepa - viską, ką reikia ir ko nori.
MB daro viską nuo...iki. Kiaulę mėsinėja, dešras kemša, vyniotinius suka, naminius sūrius gamina, bandeles kepa - viską, ką reikia ir ko nori.
Maniškis irgi. Pats nepastebėjo, kaip buvo įtrauktas Tik saldumynų/bandelių tai "nemoka" Gal todėl, kad čia mano mėgiamiausia sritis ir niekieno pagalbos čia man nereik Ai, dar "nemoka" manų košės virt Nu bet ką dabar...
Rudeni burokėlių primarinavo, prikonservavo, kopūstus sudėjo, mėsas konservuoja tam spec puode... O ir kasdienius patiekalus gamina - lašišas išfiliuoja, kepsniukus muša (gi plaktukas tai itin vyriškas įrankis ir tam jėgos reik... ) O dabar gavo naują žaisliuką - tokį dyyydelį "bliūdą" ant laužo statomą. Tai laukia - nesulaukia gerų orų
Ai, bet apie ką mes čia... Oi, lupt gausim tuoj... Nagi, ką čia gaminom? Aš tai beveik nieko šiandien Šaltibarščių ir bulvių nuo vakar buvo - pakepinau jas ir ok vakarienei. Pietus gavom valdiškose įstaigose, va, pusryčiams sumuštiniai su kumpeliu ir ridikėliais. Bet tai ir ne aš, o vyras sukonsravo. Man tai nėr kada - reik gražiai darban nueit, o tai užtrunka
O maniskis tik labai geras pagalbininkas- nulupt, supiaustyt - zodziu viska ka pasakau , nu ir aisku mesa lauko zidinyje kepa, bet stipriai atsilieka nuo Tepaluotos MB - nei bandeliu kepa, nei naminiu suriu gamina
Siandien lasisos kepsniai, cezario salotos
Kad būtų į temą, ką tik baigiau kept bandeles su lašinukais, varške+razinomis ir su cinamonu. Susislėgs sūriai, susikraunu terbas - ir pavakariukais į sostinę. Ir nieko negaminsiu!
Kiek te nuskilo - nežinia. Kai vyras po namus trinas, o aš turiu remontais rūpintis ir niekas nepajudėjo, kol pati pasiėmus kastuvą neėmiau griovio kast... Tai ir galvoju, kad gal kitą kart būt geriau... Nu bet ką dabar... kitoks nebus, išeitis aiški
Šiandien - tiramisu. Bus ryt mamai