Elektrinis lėto virimo puodas arba slow cooker. Įdedi, nustatai ir palieki. Verda pats, nereikia prižiūrėti, maišyti, saugoti, kad neišbėgtų, reguliuoti ugnies stiprumo, rūpintis, kad laiku išjungti. Iš vakaro sudėjai kruopas - ryte atsikėlusi randi karštą košę, ryte įdėjai marinuotą vištą - vakarienei valgai sultingą mėsą ir pan.
Elektrinis lėto virimo puodas arba slow cooker. Įdedi, nustatai ir palieki. Verda pats, nereikia prižiūrėti, maišyti, saugoti, kad neišbėgtų, reguliuoti ugnies stiprumo, rūpintis, kad laiku išjungti. Iš vakaro sudėjai kruopas - ryte atsikėlusi randi karštą košę, ryte įdėjai marinuotą vištą - vakarienei valgai sultingą mėsą ir pan.
cia kaip daugiafunkcinis puodas, as taip pat naudojuosi, labai patogu
Panašiai, bet ne tas pat. Daugiafunkcinį irgi turėjom, neprilipo, atidavėm.
Panašiai, bet ne tas pat. Daugiafunkcinį irgi turėjom, neprilipo, atidavėm.
nu sudominot, o kuo skiriasi
Miltiniai pasuku blyneliai su grietine ir braskiu uogiene.
Sokoladinis ambasadoriu pyragas.
Zele.
Dekui! Gera minti davet. Kaip tik turiu zuvies file, o ir penktadienis rytoj. Tik galvoju ar pirstelius ar kokius kukulius padaze pasigaminti.
Lėtapuodyje maista ruošiamas neužvirinant, lėtai ir ilgai, išlieka visi vitaminai, maistingos medžiagos ir kiti dalykai.
Vakar: su žolelėmis ir česnaku marinuotas naminis saldaus pieno sūris (daug, užsakymai Velykoms), agurkinė sriuba, troškinti apkepti kiaulienos kauliukai + orkaitėje keptos bulvės + šv.kopūstų salotos, vakarienei šeimyna maitinosi nuo pietų likusiomis bulvėmis + silke su daržovėmis (kepintos morkos, svogūnai, paprikos, dž.slyvos), keptu naminiu sūriu su kakava ir dar kažkuo, aš - šampanu, kava, trijų šokoladų bei creme brulle-šokoladiniu tortais ir šaunia kompanija.
Lėtapuodyje maista ruošiamas neužvirinant, lėtai ir ilgai, išlieka visi vitaminai, maistingos medžiagos ir kiti dalykai.
aisku nu tada jega
nu jusu meniu
įdomu pasidarė tas lėtapuodis aš dar tokią dilemą sprendžiu ar man reikia greitpuodžio, bet dabar pagalvosiu laisvu laiku ir apie lėtapuodį
šiandien kepėm su dukryte varškės pyragą su juodaisiais serbentais, pietums virsim naminius koldūniukus su varške, apie vakariene dar nieko nežinau, vakar tokį skanų špinatų pyragą su mocarela valgėm, tai rezgu planą kepti
įdomu pasidarė tas lėtapuodis aš dar tokią dilemą sprendžiu ar man reikia greitpuodžio, bet dabar pagalvosiu laisvu laiku ir apie lėtapuodį
šiandien kepėm su dukryte varškės pyragą su juodaisiais serbentais, pietums virsim naminius koldūniukus su varške, apie vakariene dar nieko nežinau, vakar tokį skanų špinatų pyragą su mocarela valgėm, tai rezgu planą kepti
lasisos kepsniai ir burokeliu misraine