Įkraunama...
Įkraunama...

Ką gaminome vakar, ką gaminsime šiandien

Kepsniai ir salotos

Atsakyti
Siandien MB kepe bulves + kefyras. O as pagaminau torta (sokoladiniai biskvitai su grietineles ir dziovintu slyvu pertepimu).
Atsakyti
Pomidorų sriuba su mėsos kukulaičiais, vištienos troškinys su morkomis, cukinijomis, svogūnais + orkaitėje kepti batatai + šv.daržovių salotos, marinuotas saldaus pieno sūris, varškės pyragas su avietėmis
Atsakyti

pupeliu sriuba su jautienos farsu, brokoliu - spanguoliu - raudono- svoguno salotos.

Atsakyti

pietum valgėm bulves su vištienos kepsneliais ir padažiuku, kiti įstaigose...

vakare bus sprandinės kepsniai BBQ padaže, salotos, bulvės, kai kam bulvės su šaltiena  :) kai kam košė  :blink: 

Atsakyti

Tepaluotos valgiaraštį skanu skaityti, gaila kad retai čia publikuoja  :) tas paskutinis sakinys tai pribaigia "varškės pyragas su avietėm"  nerealiai norėčiau :wub: , bet gauk dabar tų aviečių  :hmm: 

Atsakyti

Siandien MB kepe bulves + kefyras. O as pagaminau torta (sokoladiniai biskvitai su grietineles ir dziovintu slyvu pertepimu).

toks klausimas, jūs tortus suvartojate  greitai?

aš vis galvoju, svajoju, bet ranka nekyla kept nes... valgytojų namie kokie 1,5  :P aš ir vaikai... vyras tokius dalykus apeina, tai jeigu kepu tai pyragus kurie gali ir ilgiau palaukti, o kažin kaip su tortu būtų?  :hmm: įsivaizduoju kad tam tinkamas nebent medutis kuris kuo ilgiau stovi tuo skanesnis

Atsakyti
QUOTE(MeSsS @ 2017 04 03, 14:32)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Renata123" data-cid="71546923" data-time="1491157652"><div><p>Siandien MB kepe bulves + kefyras. O as pagaminau torta (sokoladiniai biskvitai su grietineles ir dziovintu slyvu pertepimu).</p></div></blockquote><p>toks klausimas, jūs tortus suvartojate  greitai?</p><p>aš vis galvoju, svajoju, bet ranka nekyla kept nes... valgytojų namie kokie 1,5  tongue.gif aš ir vaikai... vyras tokius dalykus apeina, tai jeigu kepu tai pyragus kurie gali ir ilgiau palaukti, o kažin kaip su tortu būtų?  hmm.gif įsivaizduoju kad tam tinkamas nebent medutis kuris kuo ilgiau stovi tuo skanesnis</p>

Visada galima padaryti maza tortuka is puses normos ar trecdalio.
Atsakyti
QUOTE(MeSsS @ 2017 04 03, 14:29)
... valgiaraštį skanu skaityti, gaila kad retai čia publikuoja  smile.gif tas paskutinis sakinys tai pribaigia "varškės pyragas su avietėm"  nerealiai norėčiau wub.gif , bet gauk dabar tų aviečių  hmm.gif

Retai beužeinu čia, labai pasikeitė forumas, tapo ne malonia bendravimo vieta, o kareivinių muštru - to negalima, ano, čia būtina kalbėt tik apie tą, o ten tik apie aną... unsure.gif

Aviečių galima gauti šaldiklyje. Jei laiku jų ten pridedi ;-) Vakar gaminom šaltibarščius + bulvių košė + naminiai spirgučiai, grilinom marinuotus sprandinės gabalus (ne mėsėdžiams - šeimos vyrų Baltijoje sugautą lašišą) su cukinijų, paprikų, šampinjonų griežinėliais, bananus su šokoladu.
Atsakyti
Vakar valgėm rūgštynių sriubą ir salotas su brokoliais, tunu, pomidorais ir slyvomis.
Atsakyti
Orkaitėje kepti mėsos kepsniai su pievagrybiais ir daržovėmis.
Atsakyti

makaronai spageciai su tuno, alyvuogiu, cesnako ir konservuotu pomidoru ir agurku padazu

Atsakyti