Kepsniai ir salotos
Siandien MB kepe bulves + kefyras. O as pagaminau torta (sokoladiniai biskvitai su grietineles ir dziovintu slyvu pertepimu).
Pomidorų sriuba su mėsos kukulaičiais, vištienos troškinys su morkomis, cukinijomis, svogūnais + orkaitėje kepti batatai + šv.daržovių salotos, marinuotas saldaus pieno sūris, varškės pyragas su avietėmis
pupeliu sriuba su jautienos farsu, brokoliu - spanguoliu - raudono- svoguno salotos.
Siandien MB kepe bulves + kefyras. O as pagaminau torta (sokoladiniai biskvitai su grietineles ir dziovintu slyvu pertepimu).
toks klausimas, jūs tortus suvartojate greitai?
aš vis galvoju, svajoju, bet ranka nekyla kept nes... valgytojų namie kokie 1,5 aš ir vaikai... vyras tokius dalykus apeina, tai jeigu kepu tai pyragus kurie gali ir ilgiau palaukti, o kažin kaip su tortu būtų? įsivaizduoju kad tam tinkamas nebent medutis kuris kuo ilgiau stovi tuo skanesnis
QUOTE(MeSsS @ 2017 04 03, 14:32)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Renata123" data-cid="71546923" data-time="1491157652"><div><p>Siandien MB kepe bulves + kefyras. O as pagaminau torta (sokoladiniai biskvitai su grietineles ir dziovintu slyvu pertepimu).</p></div></blockquote><p>toks klausimas, jūs tortus suvartojate greitai?</p><p>aš vis galvoju, svajoju, bet ranka nekyla kept nes... valgytojų namie kokie 1,5 aš ir vaikai... vyras tokius dalykus apeina, tai jeigu kepu tai pyragus kurie gali ir ilgiau palaukti, o kažin kaip su tortu būtų? įsivaizduoju kad tam tinkamas nebent medutis kuris kuo ilgiau stovi tuo skanesnis</p>
Visada galima padaryti maza tortuka is puses normos ar trecdalio.
QUOTE(MeSsS @ 2017 04 03, 14:29)
... valgiaraštį skanu skaityti, gaila kad retai čia publikuoja tas paskutinis sakinys tai pribaigia "varškės pyragas su avietėm" nerealiai norėčiau , bet gauk dabar tų aviečių
Retai beužeinu čia, labai pasikeitė forumas, tapo ne malonia bendravimo vieta, o kareivinių muštru - to negalima, ano, čia būtina kalbėt tik apie tą, o ten tik apie aną...
Aviečių galima gauti šaldiklyje. Jei laiku jų ten pridedi ;-) Vakar gaminom šaltibarščius + bulvių košė + naminiai spirgučiai, grilinom marinuotus sprandinės gabalus (ne mėsėdžiams - šeimos vyrų Baltijoje sugautą lašišą) su cukinijų, paprikų, šampinjonų griežinėliais, bananus su šokoladu.
Vakar valgėm rūgštynių sriubą ir salotas su brokoliais, tunu, pomidorais ir slyvomis.
Orkaitėje kepti mėsos kepsniai su pievagrybiais ir daržovėmis.
makaronai spageciai su tuno, alyvuogiu, cesnako ir konservuotu pomidoru ir agurku padazu