Įkraunama...
Įkraunama...

Ką gaminome vakar, ką gaminsime šiandien

Planuoju kept kugelį su spirgučių ir grietinės padažu. Jei tik neapsitinginsiu.
Atsakyti

Vistienos kepsniai su konservuotais ananasais

Atsakyti
Daržovių ir mėsos troškinys. Salotos (salotų lapai+pomidorai+buivolės pieno mocarela+pesto padažas).
Atsakyti
OMG! Kokie skanestai! bigsmile.gif  wub.gif Tas bengaliskas troskinys dievisko skonio. Esu ji n kartu valgiusi vienoj, vegetarisku patiekalu uzkandineje. Kiek patyrinejau, tai lyg ir nieko sudetingo, bet taip dar negaminau. Gal turite isbandyta recepta ir pasidalintumet? Ar dedate i ji tofu suri?

Aš dedu ne tofu, o panyrą. smile.gif
Receptas 4u.gif
Jau laukiu vasaros, nes noriu šį troškinį su smidrais padaryti, turėtu būti pasakiškais skanu. smile.gif
Atsakyti

Aš dedu ne tofu, o panyrą. smile.gif
Receptas 4u.gif
Jau laukiu vasaros, nes noriu šį troškinį su smidrais padaryti, turėtu būti pasakiškais skanu. smile.gif

labai viliojantis receptas :4u:​ 

Atsakyti

vistienos file, darzoviu troskinys

Atsakyti

vakarienei gaminsiu vištiena Tikka masala

dar verdu raugintų kopūstų sriubos.

o pietums vaisių daržovių kokteilį išgėriau 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MeSsS: 23 sausio 2017 - 12:29
Vakar: kotletukai + bulviu kose + salotos su saldziarugsciu – cesnakiniu padazu (salotu mixas + cherry pomidoriukai). Kukuruzai su medumi.

QUOTE(Indonezija_ @ 2017 01 22, 15:57)
Aš dedu ne tofu, o panyrą.  smile.gif
Receptas  4u.gif
Jau laukiu vasaros, nes noriu šį troškinį su smidrais padaryti, turėtu būti pasakiškais skanu.  smile.gif

Kaip aciuuu! bigsmile.gif 4u.gif Del surio, tai susipainiojau, tikrai panyras, o ne tofu. mirksiukas.gif Kur perkate panyra? Butinai kuria diena gaminsiu. O as buciau darzoves apkepinus ir patroskinus grietinelej, o cia padazas daromas atskirai ir darzoves atskirai.

QUOTE(MeSsS @ 2017 01 23, 12:29)
vakarienei gaminsiu vištiena Tikka masala

Dar vienas skanestas! wub.gif Kaip gaminate?
Atsakyti
Vakar dariau bulvių košę ir sumaišiau su spirgučiais bei kepintais svogūnais ir virintu pienu.

Šiandien kepiau varškėčius.
Atsakyti

cili sriuba, varskes blyneliai su uogiene

Atsakyti
Kaip aciuuu! bigsmile.gif  4u.gif Del surio, tai susipainiojau, tikrai panyras, o ne tofu. mirksiukas.gif Kur perkate panyra? Butinai kuria diena gaminsiu. O as buciau darzoves apkepinus ir patroskinus grietinelej, o cia padazas daromas atskirai ir darzoves atskirai.

Panyrą perku kavinėje "Ajurvedinė virtuvė" Vilniuje. 4u.gif
Bet esu bandžius ir pati pasigaminti. Visai ne sunku. smile.gif
O šis padažas tinka ir prie kitų patiekalų. Aš darau prie daržovių kotletukų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indonezija_: 24 sausio 2017 - 16:27
Užvakar - cepelinai tarkuoti, cepelinai virtų bulvių, lazanija, pyragas "Negriukas".
Šiandien - Barščiai, šokoladinis burokėlių pyragas.
Atsakyti