Planuoju kept kugelį su spirgučių ir grietinės padažu. Jei tik neapsitinginsiu.
Vistienos kepsniai su konservuotais ananasais
Daržovių ir mėsos troškinys. Salotos (salotų lapai+pomidorai+buivolės pieno mocarela+pesto padažas).
OMG! Kokie skanestai! bigsmile.gif wub.gif Tas bengaliskas troskinys dievisko skonio. Esu ji n kartu valgiusi vienoj, vegetarisku patiekalu uzkandineje. Kiek patyrinejau, tai lyg ir nieko sudetingo, bet taip dar negaminau. Gal turite isbandyta recepta ir pasidalintumet? Ar dedate i ji tofu suri?
Aš dedu ne tofu, o panyrą.
Receptas
Jau laukiu vasaros, nes noriu šį troškinį su smidrais padaryti, turėtu būti pasakiškais skanu.
vistienos file, darzoviu troskinys
Vakar: kotletukai + bulviu kose + salotos su saldziarugsciu cesnakiniu padazu (salotu mixas + cherry pomidoriukai). Kukuruzai su medumi.
Kaip aciuuu! Del surio, tai susipainiojau, tikrai panyras, o ne tofu. Kur perkate panyra? Butinai kuria diena gaminsiu. O as buciau darzoves apkepinus ir patroskinus grietinelej, o cia padazas daromas atskirai ir darzoves atskirai.
Dar vienas skanestas! Kaip gaminate?
QUOTE(Indonezija_ @ 2017 01 22, 15:57)
Aš dedu ne tofu, o panyrą.
Receptas
Jau laukiu vasaros, nes noriu šį troškinį su smidrais padaryti, turėtu būti pasakiškais skanu.
Receptas
Kaip aciuuu! Del surio, tai susipainiojau, tikrai panyras, o ne tofu. Kur perkate panyra? Butinai kuria diena gaminsiu. O as buciau darzoves apkepinus ir patroskinus grietinelej, o cia padazas daromas atskirai ir darzoves atskirai.
QUOTE(MeSsS @ 2017 01 23, 12:29)
vakarienei gaminsiu vištiena Tikka masala
Dar vienas skanestas! Kaip gaminate?
Vakar dariau bulvių košę ir sumaišiau su spirgučiais bei kepintais svogūnais ir virintu pienu.
Šiandien kepiau varškėčius.
Šiandien kepiau varškėčius.
cili sriuba, varskes blyneliai su uogiene
Kaip aciuuu! bigsmile.gif 4u.gif Del surio, tai susipainiojau, tikrai panyras, o ne tofu. mirksiukas.gif Kur perkate panyra? Butinai kuria diena gaminsiu. O as buciau darzoves apkepinus ir patroskinus grietinelej, o cia padazas daromas atskirai ir darzoves atskirai.
Panyrą perku kavinėje "Ajurvedinė virtuvė" Vilniuje.
Bet esu bandžius ir pati pasigaminti. Visai ne sunku.
O šis padažas tinka ir prie kitų patiekalų. Aš darau prie daržovių kotletukų.
Užvakar - cepelinai tarkuoti, cepelinai virtų bulvių, lazanija, pyragas "Negriukas".
Šiandien - Barščiai, šokoladinis burokėlių pyragas.
Šiandien - Barščiai, šokoladinis burokėlių pyragas.