Vištienos gabaliukai tešloje su pikantišku padažu. Voveraičių-grybų sriuba.
Kalakutienos krūtinėlė kepta orkaitėje.
Zemaiciu blynai; burokeliu svogunu aliejaus salotos.
Prasom!
Jei gaminsite, butinai pasidalinkite, ar pavyko, ar patiko. Nes kai dalinuosi receptu (ypac tokiu, kuris man ypatingai vykes ir patikes), tai jauciu po to atsakomybe, ar jums pavyks ir patiks.
QUOTE(AJIRA @ 2016 12 17, 11:00)
Renata, didelis aciu uz issamu aprasyma . Kaip smagu kad turime tokia temute
Prasom!
Jei gaminsite, butinai pasidalinkite, ar pavyko, ar patiko. Nes kai dalinuosi receptu (ypac tokiu, kuris man ypatingai vykes ir patikes), tai jauciu po to atsakomybe, ar jums pavyks ir patiks.
Vakar buvo plovas. Šiandien kepiau bulvinius ir miltinius blynus.
QUOTE(Renata123 @ 2016 12 18, 13:21)
Prasom!
Butinai isbandysiu, tik turiu nusipirkti formele ir silikoniniu kilimeliu... zodziu po svenciu
Vakar - pievagrybių sriuba, balandėliai, 2 brandinami riešutiniai pyragai. Šiandien vėl puodai tušti...
troskinti rauginti kopustai su sonkauliais
Karbonadai su makaronais ir pačios marinuotais agurkais.
sūrio sriuba ir varškėčiai su uogiene
Ačiū Renata, gaminau koldūnus, viskas super, ir jie kas man labai patiko tarpusavyje nesulipo, nes ankščiau negalėdavau jų šalia sudėt, prilipdavo, vienu žodžiu super dalykas, ir paprasta ir skanu, bandysim dar vaikiškų pagaminti, su varške
vakar buvo plovas
šiandien dar nežinau apsirgau tai nieko nenoriu, būt gerai kad ir kiti nenorėtų
Visgi gal galite parasyt recepta vistiena tesloje su pikantisku padazu?
Plovas + mano marinuoti agurkai.
Biskvitas tortui; sokoladinis biskvitas meduoliui.
I sveikatele! Dziugu, kad patiko!
Biskvitas tortui; sokoladinis biskvitas meduoliui.
QUOTE(MeSsS @ 2016 12 20, 10:05)
<p>Ačiū Renata, gaminau koldūnus, viskas super...
I sveikatele! Dziugu, kad patiko!