Įkraunama...
Įkraunama...

Ką gaminome vakar, ką gaminsime šiandien

Vištienos gabaliukai tešloje su pikantišku padažu. Voveraičių-grybų sriuba.
Atsakyti
Kalakutienos krūtinėlė kepta orkaitėje.
Atsakyti
Zemaiciu blynai; burokeliu – svogunu – aliejaus salotos.

QUOTE(AJIRA @ 2016 12 17, 11:00)
Renata, didelis aciu uz issamu aprasyma aciuks.gif . Kaip smagu kad turime tokia temute 4u.gif

Prasom! mirksiukas.gif
Jei gaminsite, butinai pasidalinkite, ar pavyko, ar patiko. Nes kai dalinuosi receptu (ypac tokiu, kuris man ypatingai vykes ir patikes), tai jauciu po to atsakomybe, ar jums pavyks ir patiks. 4u.gif
Atsakyti
Vakar buvo plovas. Šiandien kepiau bulvinius ir miltinius blynus.
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2016 12 18, 13:21)
Prasom! mirksiukas.gif
Jei gaminsite, butinai pasidalinkite, ar pavyko, ar patiko. Nes kai dalinuosi receptu (ypac tokiu, kuris man ypatingai vykes ir patikes), tai jauciu po to atsakomybe, ar jums pavyks ir patiks. 4u.gif

Butinai isbandysiu, tik turiu nusipirkti formele ir silikoniniu kilimeliu... zodziu po svenciu bigsmile.gif
Atsakyti
Vakar - pievagrybių sriuba, balandėliai, 2 brandinami riešutiniai pyragai. Šiandien vėl puodai tušti... huh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 19 gruodžio 2016 - 07:15
troskinti rauginti kopustai su sonkauliais
Atsakyti
Karbonadai su makaronais ir pačios marinuotais agurkais.
Atsakyti
sūrio sriuba ir varškėčiai su uogiene
Atsakyti

Ačiū Renata, gaminau koldūnus, viskas super, ir jie kas man labai patiko tarpusavyje nesulipo, nes ankščiau negalėdavau jų šalia sudėt, prilipdavo, vienu žodžiu super dalykas, ir paprasta ir skanu, bandysim dar vaikiškų pagaminti, su varške  :) 

vakar buvo plovas

šiandien dar nežinau :huh2:​ apsirgau tai nieko nenoriu, būt gerai kad ir kiti nenorėtų

Atsakyti
Visgi gal galite parasyt recepta vistiena tesloje su pikantisku padazu? smile.gif
Atsakyti
Plovas + mano marinuoti agurkai.
Biskvitas tortui; sokoladinis biskvitas meduoliui.

QUOTE(MeSsS @ 2016 12 20, 10:05)
<p>Ačiū Renata, gaminau koldūnus, viskas super...

I sveikatele! 4u.gif Dziugu, kad patiko! mirksiukas.gif
Atsakyti