Tiesiog virta vištiena + burokėliai ir salotų lapai vyrui - kepta vištiena (man norėjosi virtos ).
QUOTE(saulyteee @ 2016 12 08, 22:36)
Tiesiog virta vištiena + burokėliai ir salotų lapai vyrui - kepta vištiena (man norėjosi virtos ).
Man irgi vakar noras užėjo virtos, o ne keptos vištienos
Tai šiandien šlaunelės su morkom, žirneliais ir bulvėm bei žalumynais ir giretinėle greitpuodyje.
Siandien zuvies diena keptos dorados su troskintomis darzovemis ir vistienos sultinio makaronu sriuba
vakare bus keptos krevetės tempuroje
ir gvakamolė su kokiais tais ( kokius rasiu pirkt) ryžių traškučiais
ir gvakamolė su kokiais tais ( kokius rasiu pirkt) ryžių traškučiais
QUOTE(Melajja @ 2016 12 09, 13:06)
gal galima placiau
Dėkoju kažkada atsakiusioms apie avokadą
Taip, pyragus pridedu prie dovanėlių arba būna kaip smulkesnė dovanėlė tiems, kam nereikia rimtų dovanų. O kai kas vežasi į darbo vakarėlius
Atsiprašau, kad vėluoju atsakyt Tas laikas taip bėga...
Šiandien pievagrybių+voveraičių (kurias surinkau gruodžio 5d (! ) nuvažiavus gamtinės medžiagos Kalėdinėms dekoracijoms ) +vištienos sriuba, guliašas su virt bulvėm, kisielius, chia, užpilta eko jogurtu ir medumi. Pamušti ir paprieskoniuoti karbonadai rytdienai.
QUOTE(saulyteee @ 2016 12 07, 11:05)
o Jūs juos kaip dovaną dalijate?
Taip, pyragus pridedu prie dovanėlių arba būna kaip smulkesnė dovanėlė tiems, kam nereikia rimtų dovanų. O kai kas vežasi į darbo vakarėlius
Atsiprašau, kad vėluoju atsakyt Tas laikas taip bėga...
Šiandien pievagrybių+voveraičių (kurias surinkau gruodžio 5d (! ) nuvažiavus gamtinės medžiagos Kalėdinėms dekoracijoms ) +vištienos sriuba, guliašas su virt bulvėm, kisielius, chia, užpilta eko jogurtu ir medumi. Pamušti ir paprieskoniuoti karbonadai rytdienai.
Naminis rakletas.
QUOTE(Victorious @ 2016 12 09, 22:31)
Naminis rakletas.
:O Kas tas? Atsiprašau už neišmanymą...
QUOTE(pašnekutė @ 2016 12 10, 09:34)
:O Kas tas? Atsiprašau už neišmanymą...
Čia manau rasite atsakymą
Kugelis su spirguciu padazu