Įkraunama...
Įkraunama...

Ką gaminome vakar, ką gaminsime šiandien

Dideli miltiniai blynai su grietinės ir uogienes įdaru.

Obuolių pyragas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunflowers: 03 lapkričio 2016 - 18:49
Kepiau mielinius blynus šiandien.
Atsakyti
Perlinių kruopų sriuba su šonkauliukais
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2016 11 04, 00:33)
Perlinių kruopų sriuba su šonkauliukais
Dievuliau, kaip seniai viriau perlinių kruopų sriubą. Jetau kaip skanu essen.gif
Mane tik nervina, kad aš amžiais apsiskaičiuoju ir ją per tirštą išverdu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2016 11 04, 01:39)
Dievuliau, kaip seniai viriau perlinių kruopų sriubą. Jetau kaip skanu essen.gif
Mane tik nervina, kad aš amžiais apsiskaičiuoju ir ją per tirštą išverdu doh.gif

man tas irgi pasitaikydavo ax.gif bet dabar tą bėdą apeinu pirmiausia išsivirdama kruopas, o daržoves - atskirai rolleyes.gif o kai jau jos apverda - kruopas sudedu kiek reik. Likusią košę - prie mėsos patiekalų kokių nors sumaitinu.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2016 11 04, 00:39)

Aha, iš tiesų sunkoka nutaikyt įpilt tiek kruopų, kad nebūtų tirštuma.

Šiandien gaminsiu pikantiškas salotas, nes labai labai užsimaniau. O daugiau ką - dar nežinau.
Papildyta:
QUOTE(pašnekutė @ 2016 11 04, 03:07)
man tas irgi pasitaikydavo  ax.gif  bet dabar tą bėdą apeinu pirmiausia išsivirdama kruopas, o daržoves - atskirai  rolleyes.gif  o kai jau jos apverda - kruopas sudedu kiek reik. Likusią košę - prie mėsos patiekalų kokių nors sumaitinu.

Matai, kaip gudriai sugalvojusi mirksiukas.gif !
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2016 11 04, 04:07)
man tas irgi pasitaikydavo  ax.gif  bet dabar tą bėdą apeinu pirmiausia išsivirdama kruopas, o daržoves - atskirai  rolleyes.gif  o kai jau jos apverda - kruopas sudedu kiek reik. Likusią košę - prie mėsos patiekalų kokių nors sumaitinu.
Vaje koks protingas patarimas bigsmile.gif
Gyveni žmogau ir mokaisi visą gyvenimą, pašnekutė_ačiū 4u.gif
Atsakyti
Rauginti grybai su svoguniuku, grietine bei virtomis bulvemis.
Atsakyti
Siandien orkaiteje kepti saldziarugsciai sparneliai su orkaiteje keptomis bulvemis ir darzovemis.
Atsakyti

Vištienos kepsniukai, balta mišrainė, barščiai, šaltiena.

Atsakyti
Vakar: jatienos maltinukai citriniame padaže, ryžių ir vermišėlių plovas.
Šiandien: krabų lazdelių mišrainė sūriuose šaukšteliuose ir duonos bei faršo užkepėlė.
Atsakyti
Kotletai + bulviu kose + marinuoti bulgariski agurkeliai.
Atsakyti