Įkraunama...
Įkraunama...

Ką gaminome vakar, ką gaminsime šiandien

Vakar_čili sriuba.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2016 10 26, 10:18)
Ką tik pagaminau silkutę su burokėliais, žirneliais ir majonezu. Kas bus vakarienei, dar nežinau. Bet norėčiau išbandyti tai :
http://skonis.lrytas...iks-ir-jums.htm

Išbandžiau tąjį receptą orkaitėje; kepiau dar ir ipėtakius folijoj. Upėtakiai-skanu. O tos bulvės-nekartočiau daugiau.
Atsakyti
Saltiena (mano mamos gaminta wub.gif ) + virtos bulves + krienai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renata123: 26 spalio 2016 - 18:18
QUOTE(Renata123 @ 2016 10 26, 19:16)
Saltiena (mano mamos gaminta wub.gif ) + virtos bulves + krienai.

Mano pietūs vakar beveik tokie patys buvo smile.gif Šaltiena tėvų virta. Tik vietoje krienų garstyčios.
Šiandien: vakarykštės pakeptos bulvės ir daikonų salotos su grietine. Kepta duona su sūrio ir majonezo padažu.
Atsakyti
Makaronai su mėsa ir sūriu. Garčio sriuba.
Atsakyti

vakar dar kepėm varškės apkepą ir keksiukų su šokoladu.

Šiandien sprandinės turiu, norėčiau ją pakepti ir patroškinti su daug svogūnų ir pomidorų padažu, niekad nesu darius bet vakar pagalvojau kad turėtų būt skanu  :D tikiuos ir šeima taip galvos

Atsakyti
Vakar - zirniu sriuba, ir silkes, burokeliu ir zirneliu salotos su majonezu.
Siandien - plokstainis su spirgiukais, vakarienei bus varskeciai su braskemis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergyte83: 27 spalio 2016 - 14:36
Vakar_burokėlių sriuba, maltinis su bulvių koše ir daržovėmis.
Atsakyti
Burokeliu ir ju lapkociu (mano pacios marinuotu) sriuba su sonkauliais. Gavosi pietus 2in1, isvirtus sonkaulius valgeme: kas su krienais, kas su raugintu kopustu salotomis.
Atsakyti
Vakar makaronai su mesyte. Vistu kepeneliu pastetas su brendziu.
Siandien vistienos krutineles karbonadai, bulves alia fri ir morku su cesnaku ir krapais salotos.
Rytoj kepta vista orkaiteje gabaliukais ir svieziu darzoviu salotos.
Atsakyti
Raugintų kopūstų sriuba su vištiena, hamburgeriai naminiai, avižinių dribsnių su špinatais keksiukai.
Atsakyti
Pati nesitikėjau, kad ryžiai gausis tokie fantastiškai skanūs. Tiesiog šiek tiek prieskonių ir pomidorai.
Vegetariškas byriani. 4u.gif
Atsakyti