Aš įkelsiu nuorodą FB. Jeigu neatsidarys, parašykite:
https://m.facebook.c...p;ref=bookmarks
neatsidaro
Aš įkelsiu nuorodą FB. Jeigu neatsidarys, parašykite:
https://m.facebook.c...p;ref=bookmarks
neatsidaro
Aš dariau 3 L puode. Supjaustau riekelėm obuolius ir užpilu stikline cukraus. Parą arba 2 palieku stovėti, vis pamaišant. Po 1-2 parų nupilu susidariusį skystį ir jį verdu maišant tol, kol lieka toks, kaip sirupas.
Tada į tą sirupą suverčiu tąsias obuolių skilteles, verdu apie 1,5-2 val., nuolat maišant. Galima įberti ir riešutų, tarkim. Tuomet iš sviestinio popieriaus darau piltuvėlius ir ten supilu masę (atvėsusią) ir paslegiu parai. Po paros įmetu dar į orkaitę ant silpnos ugnies padžiūti-kokia 30 laipsnių ar mažiau. Keliom valandom ar pusdieniui. Reikia pagal sūriuko storį žiūrėti. Arba ant saulės galima padžiauti.
Tikrai l.skanu!
Aciu uz receptuka
o is kokiu obuoliu darote?