Įkraunama...
Įkraunama...

Ką gaminome vakar, ką gaminsime šiandien

Aš įkelsiu nuorodą FB. Jeigu neatsidarys, parašykite:
https://m.facebook.c...p;ref=bookmarks

 neatsidaro  :B​ 

Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2017 09 16, 07:49)
neatsidaro 

Aš dariau 3 L puode. Supjaustau riekelėm obuolius ir užpilu stikline cukraus. Parą arba 2 palieku stovėti, vis pamaišant. Po 1-2 parų nupilu susidariusį skystį ir jį verdu maišant tol, kol lieka toks, kaip sirupas.
Tada į tą sirupą suverčiu tąsias obuolių skilteles, verdu apie 1,5-2 val., nuolat maišant. Galima įberti ir riešutų, tarkim. Tuomet iš sviestinio popieriaus darau piltuvėlius ir ten supilu masę (atvėsusią) ir paslegiu parai. Po paros įmetu dar į orkaitę ant silpnos ugnies padžiūti-kokia 30 laipsnių ar mažiau. Keliom valandom ar pusdieniui. Reikia pagal sūriuko storį žiūrėti. Arba ant saulės galima padžiauti.
Tikrai l.skanu!
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2017 09 16, 11:26)
Aš dariau 3 L puode. Supjaustau riekelėm obuolius ir užpilu stikline cukraus.

Kita savaitgali butinai pasinaudosiu siuo receptu, nes labai megstu obuoliu suri smile.gif Esu kazkada gaminusi, bet recepto jau nepamenu.
Siandienos pietums makaronai su mesos maltinukais pomidoru padaze. Vakarienei omletas su bazilikais ir pomidorais.
Atsakyti

Aš dariau 3 L puode. Supjaustau riekelėm obuolius ir užpilu stikline cukraus. Parą arba 2 palieku stovėti, vis pamaišant. Po 1-2 parų nupilu susidariusį skystį ir jį verdu maišant tol, kol lieka toks, kaip sirupas.
Tada į tą sirupą suverčiu tąsias obuolių skilteles, verdu apie 1,5-2 val., nuolat maišant. Galima įberti ir riešutų, tarkim. Tuomet iš sviestinio popieriaus darau piltuvėlius ir ten supilu masę (atvėsusią) ir paslegiu parai. Po paros įmetu dar į orkaitę ant silpnos ugnies padžiūti-kokia 30 laipsnių ar mažiau. Keliom valandom ar pusdieniui. Reikia pagal sūriuko storį žiūrėti. Arba ant saulės galima padžiauti.
Tikrai l.skanu!

Aciu uz receptuka :4u:  :4u:  :4u:  

o is kokiu obuoliu darote? 

Atsakyti

Balandeliai, bulvytes ir pomidorai su grietine

Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2017 09 16, 17:57)
Aciu uz receptuka 4u.gif  4u.gif  4u.gif  </p><p>o is kokiu obuoliu darote? </p>

Pas mane daugiausia ananasinių buvo. Bet tinka visokie, kurie sulčių turi!

Šiandieną buvo plovas. Dar kepu obuolių pyragą pagal šį receptą:
http://m.tavovaikas....php?id=75767207


Papildyta:
QUOTE(kami_ @ 2017 09 16, 15:09)
Kita savaitgali butinai pasinaudosiu siuo receptu, nes labai megstu obuoliu suri smile.gif Esu kazkada gaminusi, bet recepto jau nepamenu.

Skaičiau, kad kitos šeiminibkės ir šokolado įmeta. Tikiu, lad skanu, bet aš neeksperimentavau.
Atsakyti

Pas mane daugiausia ananasinių buvo. Bet tinka visokie, kurie sulčių turi!

 O obuolius nulupate :B niekada nedariau tai daug klausimu :) 

Atsakyti
Burokeliu sriuba, orkaiteje kepta vistiena. Varskeciai.
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2017 09 17, 10:38)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Agrefa" data-cid="71801009" data-time="1505575983"><div><p>Pas mane daugiausia ananasinių buvo. Bet tinka visokie, kurie sulčių turi!

</p></div></blockquote><p> O obuolius nulupate cool.gif niekada nedariau tai daug klausimu smile.gif </p>

Aš nelupau, tikrai viskas gavosi mirksiukas.gif .
Atsakyti

Agrefa, ačiū  :4u: tikrai bandysiu, nes pastoviai perku obuoliu surius

Atsakyti
Šepardo pyragas. Voveraičių sriuba.
Atsakyti

Saltibarsciai, bulvytes, vistienos kepsneliai su pomidorais

Atsakyti