Įkraunama...
Įkraunama...

Ką gaminome vakar, ką gaminsime šiandien

Bulviniai blynai. Metu sirupas ziemai, prirauginti agurkai irgi ziemai, sukapotos ir uzsaldytos petrazoles, taip pat ziemai.

... O dėl skonio - vieniems patiko, kitiems - šiaip sau biggrin.gifIšlepinti jie čia pas mane... rolleyes.gifVieniems buvo per saldu, kitiems - mažai saldu biggrin.gifBet nė vienas nepaliko lėkštėj nė trupinėlio biggrin.gif

Sakiau, kad nera kazko "wow", bet man patiko tuom, kad jis labai lengvai ir greitai pagaminamas. Skonis mums visai neblogas, bet ir as, ir MB taip pat esame islepe, tiek jau tortu, pyragu ir visokiu imantrybiu iskepta ir isragauta, kad jau kartais nezinau ka iskepti paprastai dienai tiesiog prie arbatos. :D 

Atsakyti

Cukinijos uzkepele su jautienos farsu, pomidorai su grietine

Atsakyti
kriaušių+obuolių+bananų+citrinų uogienė žiemai. Spurgos ax.gif ir vėl tongue.gif
QUOTE(Belle dame @ 2017 08 01, 18:10)
..., kad jau kartais nezinau ka iskepti paprastai dienai tiesiog prie arbatos. biggrin.gif </p>

Tokiais atvejais vadovaujuosi patarle: "Kuo rečiau gaminami pietūs (šiuo atveju - pyragai ;) ) - tuo jie skanesni" mirksiukas.gif
Atsakyti
Bulviniai vėdarai, iš tarkių likučių dar blynų iškepiau, šalta rūgštynių sriuba, vakarienei veršienos troškinys su daržovėmis
Atsakyti
Virtos bulvės ir troškintos voveraitės.
Atsakyti
Pas mus su tortų valgymu reikalai prasti, vaikai per daug neprašo, vyrui geriausias tortas iš mėsos biggrin.gif tai aš per daug ir nesistengiu, kelis tortus esu kepus, vienas nepavyko, antras snicersas buvo fantastika bigsmile.gif dabar noriu nekeptą tortą pabandyti smile.gif

šiandienos virtuvės reikalai: pietum kotletai patroškinti, su bulvėm
vakarienei šaltibarščiai prie bulvių biggrin.gif dar iškepiau lietinius su varške
Atsakyti

Darzoviu- lasisos troskinys su ryziais

o pas mus tortai ir pyragai neuzsilaiko :) 

Atsakyti

Kugelis su spirguciu padazu.

Atsakyti

Šiandien mėginsim - https://worldrecipes...liai-su-lasisa/:)

Mėgstu lašišą, tai tikiuos bus skanu :)

Atsakyti
Šiandien pabaigėm lietinius su varške, eisim virt cepelinų rolleyes.gif
Atsakyti
Perlinio kuskuso salotos, troškinys Sultono gardėsis, kruasanai su kumpio ir sūrio įdaru.
Atsakyti

Cepelinai 

Atsakyti