Dalinkimės idėjomis ir receptais!
Skanaus!
Sena tema
Slankioja liaudis kažkaip keistai, įtariu, eisim dar iš likusių ryžių, vištos krūtinėlės (nieks nevalgo pas mus, kai višta sveika kepama) ir daržovių salotų konstruot
Juk kepant vištą prie jos stovėt nereikia
Labai varganas žvėris buvo, net spirgučių vos keli puslitriukai teišėjo...
QUOTE(Renata123 @ 2016 09 17, 15:01)
na ir prigaminot , as turbut is virtuves para - dvi neislysciau.
Juk kepant vištą prie jos stovėt nereikia
QUOTE(Renata123 @ 2016 09 17, 15:01)
Labai varganas žvėris buvo, net spirgučių vos keli puslitriukai teišėjo...
Vakarienei ananasu, vistienis misraine
Tik čili sriuba, daugiau nieko, nes yra vakarykščių didžkukulių
su pievagrybių, kepintų svogūnų ir grietine padažau.
su pievagrybių, kepintų svogūnų ir grietine padažau.
Lietiniai su obuoliene, vaisiniai kokteiliai
kotletukai su pievagrybiu padazu, ryziai ir salotos.
Renata123 ačiū už receptą, bbq, tik man įdomiai ten ta cukraus pudra komponuojasi? tikrai su ja marinuojat ir dar į padažą dedat? niekad mėsos patiekalams cukraus nenaudodavau tai bijau prisidirbt kad pačiai netektų visko valgyt
o mes su dukriuku namie, sergam, valgyt nenorim tai nieko ir negaminam, verdam arbatas
o mes su dukriuku namie, sergam, valgyt nenorim tai nieko ir negaminam, verdam arbatas
Lietiniai su bananais
QUOTE(MeSsS @ 2016 09 19, 11:47)
Prasom! Taip, taip, viska dariau (jau n-taji karta) tiksliai pagal recepta, nei atimu, nei pridedu. Man ir MB ypatingai patinka sis patiekalas. Bet cia skonio reikalas, gal jusu skonio receptoriai kitokie. Mesa su padaziuku gaunasi kazkiek salstelejusio skonio (o gal saldziarugste na, kaip barbecue padaze ), bet visiskai kitokio nei kinu patiekalai. O cukraus pudros gi nera labai daug, naudojami nekupini arbatiniai sauksteliai, o imbieras dziovintas/maltas, ne sviezias.
P. S. dukrytei sveikatos ir !
Guliasas ,burokeliu sriuba
QUOTE(Renata123 @ 2016 09 19, 21:03)
QUOTE(MeSsS @ 2016 09 19, 11:47)
Prasom! Taip, taip, viska dariau (jau n-taji karta) tiksliai pagal recepta, nei atimu, nei pridedu. Man ir MB ypatingai patinka sis patiekalas. Bet cia skonio reikalas, gal jusu skonio receptoriai kitokie. Mesa su padaziuku gaunasi kazkiek salstelejusio skonio (o gal saldziarugste na, kaip barbecue padaze ), bet visiskai kitokio nei kinu patiekalai. O cukraus pudros gi nera labai daug, naudojami nekupini arbatiniai sauksteliai, o imbieras dziovintas/maltas, ne sviezias.
P. S. dukrytei sveikatos ir !
vakar vakare išbandėm, vyras nešėsi pietums ir mes šiandien pietavom, skanu buvo, vyrui irgi patiko, tik kad aš sojos neturėjau o važiuot nusipirkt nebuvo kaip, tai dariau be jos, bet vis tiek skanu ir cukrus visai tiko ačiū jums labai tikrai kad kartosim