Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys, nuo idėjų iki smulkmenų

Pagal jūsų planeli kairei sienoj dušas-gyvatukas-skalbimo masina.

irgi gerai.

kas dėl užstojimo, užstos langą? kada būsite šiame kambary? :) jei ryte vakare, tai dienos šviesos matysit minimaliai, jungsite dirbtiną.. pas mane balkono durys vonios kambaryje, tai užklijavau plevelę, kad kaimynai nežiopsotų, tai gal ir jus galvosite apie lango uždengimą..

Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2018 01 09, 21:53)
<p></p tai gal ir jus galvosite apie lango uždengimą..
</p>

Manau bus visad koks roletas uztrauktas.
Dar pasiziureti reikia ar pakankamas taroas gaunasi tarp duso ir kriaukles kampo.
Gerai kai yra su kuo padiskutuoti, nes taip pradedu tik panikuoti
Atsakyti
Nereik roleto..jėga yra šviesa natūrali , man žiauriai patinka namie visos vonios su langais. Jei yra tikimybė kad kažkas gali pro ta langą žiūrėt tai lipnia plėvelę dėt egriau šviesai laidžia drumstą tokią.
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2018 01 10, 11:13)
Nereik roleto..jėga yra šviesa natūrali , man  žiauriai patinka namie visos vonios su langais. Jei yra tikimybė kad kažkas gali pro ta langą žiūrėt tai lipnia plėvelę dėt egriau  šviesai laidžia drumstą tokią.

langa tai reiks dengti kazkuo. Nes busiu kaimynams kaip televizorius su geru serialu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Atsakyti
sveiki, kas zinot, koki sviestuva geriausia kabinti virs 80 cm skersmens apvalaus veidrodzio? unsure.gif
reikia patarimo 4u.gif
Atsakyti
sveiki
kaip galvojate ar imanoma i 1.92 kv 1280i ploti ir 1500 i gyli sutalpinti dusa(be kabinos) tik su sienele, ir unitaza?
gal kas turi panasios kwadraturos wc kambari
Atsakyti
sveiki, kokios dabar plyteles ant bangos?spalva, rastai.. smile.gif neapsisprendziu kokias pirkti, gal parodytumem savo pvz.buciau dekinga smile.gif
Atsakyti

sveiki, kas zinot, koki sviestuva geriausia kabinti virs 80 cm skersmens apvalaus veidrodzio? unsure.gif
reikia patarimo 4u.gif

As kiek ziurinejau,tai geriausiai apsviecia ne vienas, o du sviestuvai is soniuku. Dabar turiu 1 is virsaus,tai man meta seselius ant veido is virsaus. Pasidazyt normaliai neina...

Atsakyti
QUOTE(MUMMY112 @ 2018 01 22, 13:41)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kin" data-cid="71967419" data-time="1516374359"><div><p>sveiki, kas zinot, koki sviestuva geriausia kabinti virs 80 cm skersmens apvalaus veidrodzio? vartotojo įkelta nuotrauka
reikia patarimo vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>As kiek ziurinejau,tai geriausiai apsviecia ne vienas, o du sviestuvai is soniuku. Dabar turiu 1 is virsaus,tai man meta seselius ant veido is virsaus. Pasidazyt normaliai neina...</p>

aciu uz patarima, as irgi linksiu i dviguba - kur viena gaubtas i viena sona, kita i kita smile.gif
Atsakyti
Sveikos kokius renkates klozeto ir bide komplektus?
Atsakyti

Sveikos kokius renkates klozeto ir bide komplektus?
Dabar turiu Kolo vonios keramika(Lenkija),tai labai gerai naudojasi. Naujai voniai pasirinkom Opoczno gamintojo (irgi Lenkija) Street Harmony linija, Jaukurai gera kaina pardavinejo. Puodas be kantu virsuje,lietas isvien. Tai gal nesikaups taip greit nesvarumai. Tik rinkomes puodas+pisuaras,vietoj bide.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MUMMY112: 28 sausio 2018 - 11:42
QUOTE(MUMMY112 @ 2018 01 28, 10:41)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="finy" data-cid="71977691" data-time="1517054433"> Sveikos kokius renkates klozeto ir bide komplektus?</blockquote> Dabar turiu Kolo vonios keramika(Lenkija),tai labai gerai naudojasi. Naujai voniai pasirinkom Opoczno gamintojo (irgi Lenkija) Street Harmony linija, Jaukurai gera kaina pardavinejo. Puodas be kantu virsuje,lietas isvien. Tai gal nesikaups taip greit nesvarumai. Tik rinkomes puodas+pisuaras,vietoj bide.

Aciu mirksiukas.gif
Atsakyti