Patogu man maisytuvas ir grazu po palange. Darem is sienos, sumontavo santechnikas taip, kad palange nekliudytu naudotis maisytuvu.Super,tada ramu. Dekui,kad pasidalintot patirtim!
Zalias kampe dušas
Kur kriaukle pavaizduota turėjo buti kriauklė, bet dar uzsideda ant lango.
Siulo deti kriaukle prie lango, kairei kriauklė, skalbinių dežė ir desinei skalbimo masina. Bet man nesiziuro veitrodis virs kriaukles . Niekas netelpa jau nervas ima...
Vonios nebus.
Gal ka patarsite
Zalias kampe dušas
Siulo deti kriaukle prie lango, kairei kriauklė, skalbinių dežė ir desinei skalbimo masina. Bet man nesiziuro veitrodis virs kriaukles
tiesą sakant, nieko nesupratau
žiūrint į planą, kriauklė, mano akimis, geroj vietoj, pakeisčiau durų varčią į kitą pusę. dušas gali būti kampe prie lango. jei "lenda" ant lango, gali būti ir sienoje prie durų. atitinkamai, kitam kampe skalbimo mašina.
Siulo deti kriaukle prie lango, kairei kriauklė, skalbinių dežė ir desinei skalbimo masina. Bet man nesiziuro veitrodis virs kriaukles
</p></div></blockquote><p>tiesą sakant, nieko nesupratau
</p><p>žiūrint į planą, kriauklė, mano akimis, geroj vietoj, pakeisčiau durų varčią į kitą pusę. dušas gali būti kampe prie lango. jei "lenda" ant lango, gali būti ir sienoje prie durų. atitinkamai, kitam kampe skalbimo mašina.</p>
Supratote viska puikiai.
Prie lango tas platesnis tarpas tii 50cm bus labai siauras dušas.
Cia sitam kampe kur numatytas dušas jau atvesti vamzdziai.
O tas tarpelis kur kriaukle iki lango iki 40cm kazkas.
As ir planavau taip, bet jei tam kampe skalbimo masina (60cm plocio/ ilgio ji) tai po apacia lango ji 20 cm. Pabandziau pavaizduoti raudonai.
Tada atidarius duris kriaukle iskart pries akis.
Vamzdziai dar jau toje sienoje kur turejo buti kriaukle. siena eitu dar patraukti i kambario puse ir paplatinti patalpa, bet vamzdynas nepasitrauks nes tada reiktu kavoti vamzdi i kokia spintele. ar kazkaip.
Jus puikia minti davete. bet vat dusas "nesutelpa" i ta kampa platesni prie lango. (nes ten planavo kriaukle statyti, tai manau atvestu vamzdyna ir dusui. Bet neitilps jis i ta kampa.
arba skalbimo masina padeti i ta kampa prie lango kur platesne siena.
Turėjau omeny, skalbimo mašina priešingame kampe, kuris paskutiniame paveiksliuke tuščias. Be to, nežinau, koks yra siaurų skalbimo mašinų pasirinkimas, jos gal ir skalbia mažiau kg...
Nu rreiks vaziuoti issimatuoti.
O dar apie duris jūs rasete, tai kad atsidarytu i koridoriu durys ar i vonios siena ?
Iš kairės į dešinę į vonią.
Niu man geriau žiūrėti su kampinė nedidelė vonia ten kur buvo plane gali suktis po langu ir normali 60 cm skalbenke gal dar kada džiovyklė su usinoresit tai tam kampe senajam ir ant viršaus uždėti eina .
O iteinant nesimaisys prieki kriaukle ? Jei palieku kaip paveiksle ?
Nes atrodo dusas ir kriaukles spintele, lieka toks nedidelis tarpelis praeiti...adroto kad su dziovykle neilisiu i vonia.
Papildyta:
Vonia nesinaudojam visai.
nereik tos spintelės prie kriauklės,vietoj skalbimo mašinos galite dėti visą spintą, po kriauklę gali būti spintelė, kam dar viena prie durų..? skalbinių krepšys gali būti spintoje, pvz., http://www.cpaspi.or...laundry-basket/
piešti nemoku, tai sorry, kažkaip taip:
už durų dar gyvatukas galėtų būti. asmeniškai aš be jo neįsivaizduoju gyvenimo
Panasias spintukias žiūrėjau. Tik man kazkaip ant to lango lipa. Atrodi uzstos ir bus nepatogu. Nes noriu didesnes kriaukles kokia 80cm
Gyvatukas pas mus planuose toj sienoj kur dusas.
Pagal jūsų planeli kairei sienoj dušas-gyvatukas-skalbimo masina.