Sveikos gal kas girdejo kokiu atsiliepimu apie sienu dangos plokstes skirtas voniai/virtuvei ir pan? Niekur nerandu jokios info po ilgesnio naudojimo kaip jos laikosi )
apie kokias konkrečiai plokštes kalbate?
https://www.senukai....ienu-danga/4cfs
Na cia kaip pvz
na, pagal kainą tai čia turėtų būti jau prabangos elementas, kokiu jis man tikrai neatrodo. Kuo tai geriau už plyteles? Ar PVC klijuojamą dangą? kaina panaši.
Ar čia ir yra koks mandras linoleumas ar ta pati PVC danga? Nes senuku aprašymas abejingų nepalieka Šiaip tai kiekviena medžiaga turėtų būti naudojama pagal paskirtį. Arba kažkokiam sprendimui įgyvendinti. Tai jeigu jūsų atveju ši danga tinka ir patinka, tai ir klijuokite pagal rekomendacijas.
https://www.senukai....ienu-danga/4cfs
Na cia kaip pvz
Oi,ne... Maciau expozicijoje-labai spalvos nusitrynusios,kampukai visi balti. Ir siaip,reikalas kazkoks plastikinis,ne kazka...
nemačiau padarytų, bet galvojau apie tokį variantą. Ant galo liko plytelės, nes man ji pasirodė labai slidi. Bet gal yra specialių kokių nors, pritaikytų šlapiom kojytėm ir neslidžių. O kodėl prieš plyteles?
naudokite epoksidinį glaistą tarpams, tas nieko nebijo
Bet šiaip - pritariu. Geriau išsiaiškinti ir pamėginti visas įmanomas alternatyvas ir grįžti prie plytelių ramiai ir žinant, kad geriau neradai
Iš pačio principo tai jos ten nieko neturėtų bijoti. Bet ar ant jų nebus slidu - nežinau
Agniukee,o jums nenusitasko siena dazyta prie vonios? Galvoju dazyti,bet vaikas kai pasipliuskens....
Gal jau per velai pamaciau. Kazkiek apsitaske, kai vaikai labai turskes, bet nieko tikrai nenutiko.
Gal jau per velai pamaciau. Kazkiek apsitaske, kai vaikai labai turskes, bet nieko tikrai nenutiko.Ne, nevelai. Dar tik planuojam sienu apdaila. Aciu😉 Beje,maisytuvas pas mus irgi gaunasi identiskoje vietoje-po palange... Pergyvenu,ar bus patogu. Daret is sienos,ar grindini? Nepritraukiu is foto.
Ne, nevelai. Dar tik planuojam sienu apdaila. Aciu😉 Beje,maisytuvas pas mus irgi gaunasi identiskoje vietoje-po palange... Pergyvenu,ar bus patogu. Daret is sienos,ar grindini? Nepritraukiu is foto.
Patogu man maisytuvas ir grazu po palange. Darem is sienos, sumontavo santechnikas taip, kad palange nekliudytu naudotis maisytuvu.