Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys, nuo idėjų iki smulkmenų

QUOTE(Y2K @ 2017 08 21, 12:43)
Gal aukščiau, tai ne žemiau - kabotų kokių 37 cm aukštyje, gal labiau pajaustum smile.gif O gal ir dizainas prisideda, biesas žino.  Aš migom pajaučiu tiek per žemus, tiek per aukštus.

Ale ir išanalizavom, iš visų pusių biggrin.gif

va, kai pasakei, tai tada irgi prisiminiau: per žemą tikrai pajaučiau. Gal tikrai mano vestibiuliarinis aparatas išskirtinai jautrus tik kažkokiam žemesniam WC puodo pakabinimui biggrin.gif žodžiu, kaip pasirodo, aukštesnis pakabinimas man nekenkia (šeimai taip pat)
Nu bet klausimas santechnikui liko biggrin.gif

Atsakyti
Pagelbėkite su vonios apstatymu.
Musu vonia bus 5,58kv.
tik dusas.
Niekaip man nesiziuri tos spinteles kriaukle ir skalbimo masina. (spinteles parinktos betkokios, kad isivaizduot vietas.) Bet man nesiziuri, gal bus kazkokiu patarimu.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Tokiam variante man gražiausia būtų veintisas stalviršis, po kuriuo stovėtų skalbyklė

https://www.houzz.co...m-west-midlands

https://www.houzz.co...m-san-francisco

tik nežinau ar praustuvas nesigaus per aukštai. Ko gero bus per aukštai. Jei skalbyklę pirksit naują, tai gal įmontuojama ir tiktų tokiam variantui. Gal jums tą skalbyklę į laisvą kmapą geriau dėt?

Pagelbėkite su vonios apstatymu.
Musu vonia bus 5,58kv.
tik dusas.
Niekaip man nesiziuri tos spinteles kriaukle ir skalbimo masina. (spinteles parinktos betkokios, kad isivaizduot vietas.) Bet man nesiziuri, gal bus kazkokiu patarimu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pookelis: 15 rugsėjo 2017 - 08:05
[quote=Pookelis,2017 09 15, 08:00]

[/quotAs ir pati galvojau po vientisu stalvirsciu. Galvojau kitoj pusei pastatyti. Bet kur ja ten pastatyti ? nes tokia viena skalbimo masina stoves biggrin.gif vistiek dar skalbiniu deze turi kazkur "isipaisyti"
Atsakyti

Tvarkom mažą, apie 3kv.m. vonios patalpą. Joje bus dušas, atskirtas stikline sienele. Kadangi patalpa maža, tai neišeina padaryti didelio nuolydžio. Todėl va bijau, kad pro sienelės apačią bėgs į likusią patalpą vanduo.. Gal turit kas gerų sprendimų, kaip geriau ir patogiau padaryti dušo bortelį? Kažko didelio mūryti nesinori..

Atsakyti

Mes murijom, vaizdo nesugadino :) nors nuolydi irgi stengemes padaryti. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azu: 29 rugsėjo 2017 - 16:27
QUOTE(brum @ 2017 09 28, 16:36)
<p>Tvarkom mažą, apie 3kv.m. vonios patalpą. Joje bus dušas, atskirtas stikline sienele. Kadangi patalpa maža, tai neišeina padaryti didelio nuolydžio. Todėl va bijau, kad pro sienelės apačią bėgs į likusią patalpą vanduo.. Gal turit kas gerų sprendimų, kaip geriau ir patogiau padaryti dušo bortelį? Kažko didelio mūryti nesinori..</p>

Plexiglasinis pusiau skeltas strypas priklijuotas prie grindų skaidriu (silikonu? gal)
Atsakyti

As parodysiu savo vonia, gal kam kokia ideja kils. Sienas dariau dazytas (ziauriai taip norejau), minusu kaip ir neislindo, dazyta man atrodo daug jaukiau nei vien plyteles. Galvoju gal del jaukumo det romante. Paveikslo noris ant sienos, ir kokio tai rastuoto kilimelio. Kaip jum atrodo?

6a407930262f7824aed48f17660bf8ee396.jpg 

6243aec0787ee49a9bef8c7edc36ec04223.jpg

Atsakyti

Plexiglasinis pusiau skeltas strypas priklijuotas prie grindų skaidriu (silikonu? gal)

dėkui. jūs gal pas save taip darėt ir foto turit?

Atsakyti
QUOTE(brum @ 2017 10 01, 10:54)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Y2K" data-cid="71819828" data-time="1506713791">
<div>
<p>Plexiglasinis pusiau skeltas strypas priklijuotas prie grindų skaidriu (silikonu? gal)</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>
dėkui. jūs gal pas save taip darėt ir foto turit?</p>

Taip. Foto neturiu, bet gal pafotkinsiu šiandien, atsiųsiu į až.
Atsakyti

Agniukee,o jums nenusitasko siena dazyta prie vonios? Galvoju dazyti,bet vaikas kai pasipliuskens....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MUMMY112: 31 spalio 2017 - 10:26

Gal yra kas turi atsiliepimu apie Vispool akmens mases vonias?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MUMMY112: 31 spalio 2017 - 10:29