aš tai supratau, kad žmogus dar renkasi, bet renkasi pastatomą, todėl ir domisi aukščiu. beje, pas mane pastatomas 43 cm. Pats tas. Rinkausi ilgai ir kruopščiai, patikusius viešbučiuose matuodavau su rulete
na, su rulete aš čia šiaip mintį šoviau bet dabar jau eisiu pasimatuot, kaip pas mane pakabino
o kodėl rinkaisi pastatomą, kai dabar viso ko kabinimo ant sienos ir integravimo era? Man vienoje vonioje jokie potinkiniai rėmai neįsipaišė, nes realiai tai joks jis ne potinkinis, o sienos išstorintojas elementarusis. Tai va nieko aš nenorėjau ir negalėjau storinti ir joks rėmas pas mane niekur netilpo. Todėl irgi galvojau, jog teks dėti paprastą, pastatomą. Tai ne, konsultantas sugebėjo įkalbėti ligą ir įsiūlino pakabinamą su visu matomu bakeliu, bet be jokio rėmo. Imi unitazą ir prisuki prie sienos. Tiesa, čia man taip konsultantas sakė ir aš taip supratau, bet SANtechnikas jį kelias dienas kabino. Jam ten neatrodė viskas "imi ir prisuki". Aš taktiškai nesikišau Bet pakabino. Vaizdas mane tenkina. Na, gal ne kiek pats vaizdas, nes anoks čia gali būti unitazo vaizdas, bet grindų valymo vaizdas Ant grindų niekas nestovi, aplinkui valyti ir tarpelių grandyti nereiks Tas džiugina, nes turiu dabar variantą, kuris ne visai džiugina, o tiksliau biesina gana stipriai.