1) Koks protingas ir patogus atstumas tarp sienos - klozeto - bide?
2) Pastatomos praustuvės ar labai nepraktiškos?
3) Koks patogus aukštis vonios praustuvui? Tie patys plius minus 90 cm?
gal padės?
Remontuojamės vonią ir kilo dilema dėl vonios - gal neverta pirkti naujos ir verčiau atnaujinti seną? Dabar turime ketaus vonią, kuri šiaip labai geros būklės, bet palikti ją turbūt nėra geriausia mintis, vis tiek matytusi, kad ji senesnė už wc, kriauklę ir kita.
Variantai - atnaujinti ją (jei taip - kuo, kad būtų patvaru?) Arba nesukti galvos, mesti ją lauk ir įsidėti akrilinę? Taip būtų paprasčiau, bet ar verta? Ypač įdomu atsiliepimai, kas keitėte ketaus vonią į akrilinę, kokie didžiausi skirtumai?
Remontuojamės vonią ir kilo dilema dėl vonios - gal neverta pirkti naujos ir verčiau atnaujinti seną? Dabar turime ketaus vonią, kuri šiaip labai geros būklės, bet palikti ją turbūt nėra geriausia mintis, vis tiek matytusi, kad ji senesnė už wc, kriauklę ir kita.
Variantai - atnaujinti ją (jei taip - kuo, kad būtų patvaru?) Arba nesukti galvos, mesti ją lauk ir įsidėti akrilinę? Taip būtų paprasčiau, bet ar verta? Ypač įdomu atsiliepimai, kas keitėte ketaus vonią į akrilinę, kokie didžiausi skirtumai?
Aš pernai keičiau seną nusidėvėjusią 40 m. ketaus vonią į naują storą plieninę "Kaldewei", ir nesigailiu kol kas. Akrilinės man nepatinka vien palietus Atnaujinimas gal ir variantas, bet įdomu, kiek jis laiko, nes, sako, kad nelabai ilgai.
Labas visoms Turiu keletą klausimų apie vonios įrengimą. Kokio gylio praustuvos spinteles turite, nes tikrai yra gražių, bet jos siauros, kažin ar bus patogu praustis ir nesitaškys ??? Taip pat , kaip išsirinkti klozeto aukštį?
Pas mane yra nedidelis negilus praustuvėlis su spintele (39 cm). Taip, ten patogumo nėra, bet yra kaip yra, didesnis tiesiog netilpo. Tų gylių įvairių yra, todėl tiesiog reiktų ieškotis tokio, koks jums atrodo patogiausias. Tarkim koks ravak turi 55 cm gylio praustuvus, tai čia jau tikrai užtektinai manyčiau.
Dėl aukščio, turit omeny pastatomą? Ar nežinot kokiame aukštyje kabinti pakabinamą WC?