Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys, nuo idėjų iki smulkmenų

Kojote, dėl praustuvo, aš visada už keramiką. Gerokai paprastesnė priežiūra.

Dėl nuolydžio, meistrams paprasčiau su mažutėm, nors su mozaika irgi yra reikalų, bet nuolydį lengviau pagauna. Šiaip jeigu meistrą jau turit, pamėginkit pasikalbėti su juo.

Atsakyti
jeei, kaip gaila.. verysad.gif antra nuomone, kad antra, keramika geriau, bet tas praustuvas toks negilus, bijau, kad nesitaskytu i visus sonus...vartotojo įkelta nuotrauka
ravake dar ir galva galeciau issiplaut biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
QUOTE(Tanite @ 2017 06 15, 15:56)
Kojote, dėl praustuvo, aš visada už keramiką. Gerokai paprastesnė priežiūra
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kojotė: 15 birželio 2017 - 15:34
Kojote, tai ko tu čia pariniesi. Jeigu nori ir žinai ko, tai pirk ir nesidusink čia. Man irgi keramika geriau. Nu ir ką dabar? eisi pas mane galvos plaut? neisi juk, tai ir imk ką tu ten nori. Bili tau tinka ir gražu.
O plytelės duše darosi iš visokių mozaikų, nes dušas gražiau, kai išsiskiria šiek tiek. Ir dar todėl, kad visi atėję matytų, kad va, ir aš nusipirkau mozaiką. va. babkių kiek kainuoja tai visi žinot. o šiaip, dalampočki geram meistrui iš ko tą nyuolydį daryt. padaro ir iš didelių plytelių, tik įpjauna jas taip negražiai. Bet jeigu daryti lataką, o ne paprastą sifoną, tai tada gražiai ten viskas gaunasi ir su dideliom plytelėm. Tik rekomenduočiau paviršių ipjauti ~2mm gilio grioveliais supjaustyti, kad nebūtų slidu ant jų. Vaizdas gali gautis kaip stambios mozaikos.
Atsakyti
longger, savam stiliuj biggrin.gif (paklausk, koki sildyma vesimes, neatspesi is 3ju kartu. gal ir penkiu biggrin.gif)

dar i tema,

padare mums tris vizualiacijas, gal kas turetu kokiu pastabu, minciu smile.gif galima viena karta pataisyti-pakoreguoti, reikia pasinaudoti galimybe mastau.gif nors tu minciu nerasta.. tiesa, klozetas pakabinamas, nezinau, kodel tai nepazymeta. kaip ir langas - juodas.

kuria, merginos, rinktumetes? pinigine prasme-virsuj brangiausia, ir i apacia eina pigyn.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kojotė: 15 birželio 2017 - 19:36
QUOTE(Kojotė @ 2017 06 15, 19:28)
longger, savam stiliuj  biggrin.gif (paklausk, koki sildyma vesimes, neatspesi is 3ju kartu. gal ir penkiu  biggrin.gif)

dar i tema,

padare mums tris vizualiacijas, gal kas turetu kokiu pastabu, minciu smile.gif galima viena karta pataisyti-pakoreguoti, reikia pasinaudoti galimybe mastau.gif nors tu minciu nerasta.. tiesa, klozetas pakabinamas, nezinau, kodel tai nepazymeta. kaip ir langas -  juodas.

kuria, merginos,  rinktumetes? pinigine prasme-virsuj brangiausia, ir i apacia eina pigyn.

iš penkių kartų? aš tiek šildymo būdų nežinau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
GEO?

dėl vizulkų tai gal aš susilaikysiu nuo komentaro. Nei viena nėra mano, bet man ten gyvent irgi nereiks biggrin.gif

tik noriu pasakyti, jog pakabinamas puodas turės potinkinį rėmą, o norint kad jis būtų potinkinis, reikės jį ir apsiųti gipsu bent jau, tada susiformuoja naujas elementas, kuris vėl užduoda savus klausimus (kur prasideda kur baigsis, iki dušo, o gal ne iki, iki lubų, o gal ne iki lubų, o jeigu ne iki lubų, tai kas bus virš jo, o tada lentynėlę klijuoti plytelėm ar dėti palangę, o tada ...) nu žodžiu, man dar trūksta tikslumo ir gal pačios minties. Pvz, kaip vadinate šitą vonią? kokia jūsų namo interjero mintis? kokios dominuojančios spalvos? Nes ir rudą dedate ir pilką, kurios tarpusavyje nieko bendro neturi. Jeigu man tinka ruda, tai pilkos nedaryčiau ir atvirkščiai. Jeigu namo mintis, spalvos ir idėja yra pvz Turkija arba Kopos arba Saulėlydis Kopenhagoje. Tai tada kažkas irgi nebetinka, kažkas tinka labiau. Nu turint aiškumą galvoje, šiek tiek lengviau išsirinkti. Nes kitu atveju man visas katalogas patinka, bet aš neturiu tiek vonios kambarių biggrin.gif
Atsakyti

longger, savam stiliuj biggrin.gif(paklausk, koki sildyma vesimes, neatspesi is 3ju kartu. gal ir penkiu biggrin.gif)

dar i tema,

padare mums tris vizualiacijas, gal kas turetu kokiu pastabu, minciu smile.gifgalima viena karta pataisyti-pakoreguoti, reikia pasinaudoti galimybe mastau.gifnors tu minciu nerasta.. tiesa, klozetas pakabinamas, nezinau, kodel tai nepazymeta. kaip ir langas - juodas.

o plytelių vizualizacijos darytos pagal jūsų kažkokią viziją? nes šiaip tai man visur ne kažką.. nematau jokios minties, jokio stiliaus. atrodo, taip tep lep padėliojo. kažkokiom keistom zonom plyteles suskirstė per daug negalvojant ir tiek.

visgi aš jūsų vietoje pirma pati sugalvočiau kokio vaizdo noriu, tada pagal tai ieškočiau plytelių. na ir daryčiau kažką šiuolaikiškiau, o ne va taip zonuot viską plytelėm ir dar be jokios logikos. pažirėkit kokį pinterestą ar ką.. vonia didelė visai, galima taip gražiai ką padaryt. na aišku, finansai. bet kartais kukliau ir be jokių mandrybių yra žymiai gražiau.

kelios ant greitųjų rastos pilkų vonių idėjos. nes rudos man savaime negražu :D

cc0df7525af94817b4ecf8266a27bc8a.jpg

96301ce2dfa1fc53d7f0306f7ad87234.jpg

15c82b5b9ff50d3263074ff796fa5786.jpg

120d04b0f499d729e6ea594f6dd119e9.jpg

Atsakyti
QUOTE(brum @ 2017 06 16, 12:58)
o plytelių vizualizacijos darytos pagal jūsų kažkokią viziją? nes šiaip tai man visur ne kažką.. nematau jokios minties, jokio stiliaus. atrodo, taip tep lep padėliojo. kažkokiom keistom zonom plyteles suskirstė per daug negalvojant ir tiek.

Žodis žodin norėjau tą patį parašyti. labai kliūna tos dekoratyvinės juostos, tipo atgal į 1997 euroremontą. Nebent visiška klasika ar country, bet nepanašu iš vizulkių.

Čia gal kokioj plytelių parduotuvėj vizulkes darė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Y2K: 16 birželio 2017 - 14:06
kad as zinociau, kad tureciau minti, vaizduote, ar meno gyslele... nu jos nera. nera ir taskas. viska, ka paraset, supratau. paskutinej foto, kai pamaciau per viduri ta juostele, ir gi galvoju, nu nesigaudau, bet ar tai jau nepraejes etapas..? atkrenta (tai, ko nenoreciau) tai, kas siuo metu madoj (o siaip, kas dabar ant bangos?). nes nera buve, kad mada neiseitu is mados.
cia parduotuvej daro, perki uz tam tikra suma, ir dovanu gauni vizualizacija. tai pirkom daug ir isejo 3vizualizacijos. kai bute dariau vonioj remonta, ir reikejo skaiciuot dvieju spalvu plyteles(kiek ant kiek) - buvo problema. galvoju, cia lai suskaiciuoja. o plyteles galejom patys rinktis is ju kolekciju. name vyrauja, juoda baltos spalvos. todel galvoju apie antra varianta. be abejo, viskas turbut i kaina sueina. nes ne remontuojam, o nama statom ir ji irenginejam. todel... smile.gif del aiskumo, virsutinio kaina 820€, po to po nedaug eina mazyn.

p. s. longger, dyzelinis sildymas rolleyes.gif
Atsakyti

kad as zinociau, kad tureciau minti, vaizduote, ar meno gyslele... nu jos nera. nera ir taskas. viska, ka paraset, supratau. paskutinej foto, kai pamaciau per viduri ta juostele, ir gi galvoju, nu nesigaudau, bet ar tai jau nepraejes etapas..? atkrenta (tai, ko nenoreciau) tai, kas siuo metu madoj (o siaip, kas dabar ant bangos?). nes nera buve, kad mada neiseitu is mados.
cia parduotuvej daro, perki uz tam tikra suma, ir dovanu gauni vizualizacija. tai pirkom daug ir isejo 3vizualizacijos. kai bute dariau vonioj remonta, ir reikejo skaiciuot dvieju spalvu plyteles(kiek ant kiek) - buvo problema. galvoju, cia lai suskaiciuoja. o plyteles galejom patys rinktis is ju kolekciju. name vyrauja, juoda baltos spalvos. todel galvoju apie antra varianta. be abejo, viskas turbut i kaina sueina. nes ne remontuojam, o nama statom ir ji irenginejam. todel... smile.gifdel aiskumo, virsutinio kaina 820€, po to po nedaug eina mazyn.

p. s. longger, dyzelinis sildymas rolleyes.gif

na suprantu, kad tikrai nelengva sugalvot. todėl bent man tai geriausia susirasti internete tokį vonios kambarį (arba pasidaryti mood board'ą), kuris patinka, o jau tada pagal jį ieškoti pas mus plytelių. ir šiaip patarimas, jei tikrai sunku su ta vaizduote, tai geriausia vadovautis principu "mažiau yra daugiau" :)

na bet jei jau sakykim, apsisprendėt dėl tų pilkų plytelių, tai tada darykite šiek tiek paprasčiau ir nedarykite tiek išskirtų zonų. na gerai, sakykim, išskirkit dušo zoną, galit ir kokį WC (nors man asmeniškai WC norisi pradanginti, o ne kaip tik jam suteikti kažkokį sosto požymį). arba paprasčiausia tiesiog imti vienokas sienų plyteles, o kitokias grindų. nes dar prie visko gi prisidės rankšluosčiai, gyvatukas, dar visokių daiktų.. tai ta erdvė ir taip užsipildys, nereik čia su dekorais prisižaist :)

Atsakyti
QUOTE(Kojotė @ 2017 06 16, 15:25)

p. s. longger, dyzelinis sildymas  rolleyes.gif

jo, ir iš 5 nebūčiau atspėjus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Bet čia tipo kodėl beveik patį brangiausią būdą pasirinkot? man kai papasakojo kiek ten visko reikia, kaip ten visokios bačkos, pildymai ir pan. suskaičiavo 1kW kainą ir sakiau nebenoriu toliau klausyti, ačiū biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

dėl vonios: Kojote, skaitykit kiekvieną Brum sakinį ir mokykitės jį atmintinai. Gryną tiesą ji sudėstė. Vienintelis, ką galiu padaryti, perrašyti jos postą savais žodžiais arba palaikinti. Tai laikinu 4u.gif

o šiaip aš irgi be fantazijos ir vaizduotės. Aš net iš vienos/dviejų plytelių aplamai nieko nematau ir man jas gali rodyti visą savaitę, nieko aš nesusigaudysiu. Verčiau katalogus, ėjau į internetą, copinausi man patinkančius sprendimus, interjerus, derinius. Tada iš atsirinktų vaizdų bandžiau išsigryninti, kodėl man jie patinka, ir kas man juose patinka. Tada va taip po truputi išsigrynino poreikiai ir mintys, atsirinkau "savo" sprendimą, susiradau "savus' gamintojus, peržiūrėjau visas jų vizulkas, susiradau pačia pačiausią ir tada padaviau vyrui ir pasakiau - va taip noriu.
Nieko bendro su mados "klyksmais" ar šiaip pasirėkavimais neieškojau. Bet kažkodėl viską, ką atsirinkau, buvo iš paskutinių kolekcijų ir jokių variantų pasižiūrėti natūroje. Va taip man nepasisekė. Bet nei sekundei nesuabejojau ir dabar su kiekviena diena, man vonia tik labiau patinka. O tos vizulkos, kurias jums padarė, tai labai abejotinos vertės. Ir jeigu jos dar mokamos, tai šiaip sau tada visas tas reikalas.
Jeigu nenorite, neturite laiko, tai tada tikrai patačiau pasisamdyti kokią dizaino paslaugą ar bent jau normalią konsultaciją, kur jums sudėliotų kertinius momentus. Nes nu galima, aišku, pasidaryti ir taip, bet kai kokį kartą susivoksite, kad jokio skirtumo, jūs namų vonioje ar Akropolio WC, tai ... nebent ne tame laimė 4u.gif
Atsakyti
sveiki mirksiukas.gif
duso padas, kokie geriausi- akmens mases, akriliniai, plieniniai, keraminiai?
Atsakyti
Merginos, turbūt jau ne kartą aptarinėta buvo, bet greitosiomis per paiešką neaptikau kažkaip rolleyes.gif Keli klausimai:
1) Koks protingas ir patogus atstumas tarp sienos - klozeto - bide?
2) Pastatomos praustuvės ar labai nepraktiškos?
3) Koks patogus aukštis vonios praustuvui? Tie patys plius minus 90 cm?
Atsakyti