QUOTE(Kojotė @ 2017 06 16, 15:25)
p. s. longger, dyzelinis sildymas
jo, ir iš 5 nebūčiau atspėjus
Bet čia tipo kodėl beveik patį brangiausią būdą pasirinkot? man kai papasakojo kiek ten visko reikia, kaip ten visokios bačkos, pildymai ir pan. suskaičiavo 1kW kainą ir sakiau nebenoriu toliau klausyti, ačiū
dėl vonios: Kojote, skaitykit kiekvieną
Brum sakinį ir mokykitės jį atmintinai. Gryną tiesą ji sudėstė. Vienintelis, ką galiu padaryti, perrašyti jos postą savais žodžiais arba palaikinti. Tai laikinu
o šiaip aš irgi be fantazijos ir vaizduotės. Aš net iš vienos/dviejų plytelių aplamai nieko nematau ir man jas gali rodyti visą savaitę, nieko aš nesusigaudysiu. Verčiau katalogus, ėjau į internetą, copinausi man patinkančius sprendimus, interjerus, derinius. Tada iš atsirinktų vaizdų bandžiau išsigryninti, kodėl man jie patinka, ir kas man juose patinka. Tada va taip po truputi išsigrynino poreikiai ir mintys, atsirinkau "savo" sprendimą, susiradau "savus' gamintojus, peržiūrėjau visas jų vizulkas, susiradau pačia pačiausią ir tada padaviau vyrui ir pasakiau - va taip noriu.
Nieko bendro su mados "klyksmais" ar šiaip pasirėkavimais neieškojau. Bet kažkodėl viską, ką atsirinkau, buvo iš paskutinių kolekcijų ir jokių variantų pasižiūrėti natūroje. Va taip man nepasisekė. Bet nei sekundei nesuabejojau ir dabar su kiekviena diena, man vonia tik labiau patinka. O tos vizulkos, kurias jums padarė, tai labai abejotinos vertės. Ir jeigu jos dar mokamos, tai šiaip sau tada visas tas reikalas.
Jeigu nenorite, neturite laiko, tai tada tikrai patačiau pasisamdyti kokią dizaino paslaugą ar bent jau normalią konsultaciją, kur jums sudėliotų kertinius momentus. Nes nu galima, aišku, pasidaryti ir taip, bet kai kokį kartą susivoksite, kad jokio skirtumo, jūs namų vonioje ar Akropolio WC, tai ... nebent ne tame laimė