QUOTE(Norėčiau... @ 2017 05 31, 17:34)
yra koks nors būdas išsibandyti glaistą? Ar tas paprasčiausias, kai nusiperki mažiausią kiekį, prasitepi, ir žiūri, o jei nepatinka tai, į ką žiūri, išsigramdai ir tepi naują yra vienintelis?
kad tas mažiausias kiekis 3 litro ar kg. Ir kainuoja toks kibiriuks virš 40 eur, jei nerasit gerų nuolaidų. Čia apie Kerakoll.
Papildyta:
QUOTE(longger @ 2017 06 01, 11:50)
nežinau, mergos, kažkaip sudėtingai jūs čia. Aš pasiimu paletę glaistų (su užstatu) parsivežu namo, išsirenku spalvą, nuperku 1kg, paglaisto plotelį, išdžiūna ir jeigu nepatinka vaizdas kartoti reiktų procedūrą nuo pradžių, o jeigu patinka - pabaiogioa glaistyti ir perki dar. Kartori procedūros man neteko. Tiesa, čia su tais paprastaisiais. Epoksidinio net neįsivaizduoju kaip darosi.
Į saloną vežtis plyteles - jau atsikandau.
Salone vienoks apšvietimas plius viena plytelė, paskui pareini namo ir nesupranti, kaip taiu galėjo šaut į galvą išsirinkti spalvą, kai ji ne į temą visiškai. Spalvas reikia derinti savo namuose. Ir didelė pagarba toms, kurios tai sugeba padaryti salone. Man tiek vaizduotė neneša.
Jau kaip pritariu. Net plytelės salone atrodo visai kitaip.
Dėl glaisto, tai nesupratau ko ten kankintis, jei tarpai ne piršto storio. Vis tiek iš anksto numanot į kurią pusę norėsit - jei norit tamsaus na bus 3 atspalviai: juodas, tamsiai pilkas (šaltas) ir tamsiai rudas (šiltas). Jei balto ar labai šviesaus bus baltas, baltas į rusvumą, baltas į gelsvumą ir baltas į pilkumą. Na vidutinių pilkų ir rusvų gal bus sunkiau rinktis. Bet pastebėjau, kad yra kelios spalvos, kurios dera praktiškai prie visko. Pvz Kerakoll 52 nr, jei gerai prisimenu.
O šiaip turi jie (net plytelių pardavėjai) tuos kryžiukus, tikrai už užstatą paskolins trumpam. Bet turėkit minty, kad šviesūs kryžiukai gali būti jau tokie pamaigyti ir apsinešus spalva.