Siai dienai labiausiai man patikusi vonia yra Villeroy firmos. Bet kadangi reikia mazos (1600cm), LT niekas neturi - reikia uzsakineti. O laukti - menesiuka... Per ilgai musu atveju...
Lity, parašiau Jums PM.
Ką noriu pastebėti, mėnesio laukimas užsakius prekę, kurios nėra Lietuvoje, yra įprasta praktika. Ne viskas būna sandėliuojama, nes tikrai ne visos prekės yra paklausios ir dažnai nuperkamos. Neretai žmonės kreipiasi tik tada, kaip mes sakom, kai prekių reikia vakar dienai. Visada reikia susiplanuoti darbus, kada ko jau gali reikėti ir užsakinėti bent prieš 1 mėn. Taip bus žymiai mažiau streso įsirenginėjantiems namus ir nereikės rinktis iš to, kas šiuo metu yra sandėliuose, bet galbūt nelabai patinka. Tiesiog patarimas tiems, kurie galbūt planuoja remontus ar namų įrengimą.
Beje, Tanite, negavau zinutes is Jusu...
O gal dar galite patarti is patirties del vonios. Kokia firma geriau rinktis - Roca, Laufen, Ravak, Villeroy, ... Lyg ir Villeroy issirinkau, bet labiau del dizaino. O kaip su prieziura?
Ką noriu pastebėti, mėnesio laukimas užsakius prekę, kurios nėra Lietuvoje, yra įprasta praktika. Ne viskas būna sandėliuojama, nes tikrai ne visos prekės yra paklausios ir dažnai nuperkamos. Neretai žmonės kreipiasi tik tada, kaip mes sakom, kai prekių reikia vakar dienai. Visada reikia susiplanuoti darbus, kada ko jau gali reikėti ir užsakinėti bent prieš 1 mėn. Taip bus žymiai mažiau streso įsirenginėjantiems namus ir nereikės rinktis iš to, kas šiuo metu yra sandėliuose, bet galbūt nelabai patinka. Tiesiog patarimas tiems, kurie galbūt planuoja remontus ar namų įrengimą.
</p>
Suprantama, kad idealiu atveju reikia susiplanuoti viska. Bet realybe kitokia Dizainere veluoja su sprendimais, o apdaila darantys meistrai sparciai juda pirmyn. Vat ir gaunasi kaip gaunasi... Ech...
Beje, Tanite, negavau zinutes is Jusu...
O gal dar galite patarti is patirties del vonios. Kokia firma geriau rinktis - Roca, Laufen, Ravak, Villeroy, ... Lyg ir Villeroy issirinkau, bet labiau del dizaino. O kaip su prieziura?
Išsiunčiau dar kartą.
Dėl vonių, reiktų pasirinkti, kokios medžiagos gaminio norit. Ravak tik akrilas, dar Kyma (lietuviškos) irgi akrilo yra, Villeroy bent jau Oberon Quaryl medžiagos (akrilas+kvarcas), Kaldewei - plieninės, Vispool, SPN, Paa - akmens masės.
Dėl priežiūros, pas mane pačią namuose yra Oberon, tai nėra jau ji nekaprizinga. Tik tiek, kad kadangi paviršius labai lygus, tas valymas lengvas. Naudoju valiklį akrilinėms vonioms.
Paprasčiausia priežiūra Kaldewei su pearl padengimu.
Mes atradom voniosstudija.lt tai patiko didelis pasirinkimas, gana daug prekių turi sandėliuose ir pristato per kelias dienas (pirkom termostatinį vonios maišytuvą tai iš sandėlio kitame mieste pristatė tą pačią savaitę). Kai ką pas juos sakėmės iš katalogų tai tada jau apie 3 sav. - mėnesį reikia laukti, bet dėl galimybės rinktis tai ko tikrai nori ir geros kainos buvo galima palaukti
Dėl vonios patys rinkomės Ravak, kol kas atsiliepimai tikrai labai geri, nors naudojamės neseniai, bet esu labai patenkinta, ypač dėl dydžio. Kadangi vonios kambarys labai nedidelis, bet norėjosi vonios tai rinkomės asimetrinę vonią, kuri yra nedidelė (160cm ilgis), bet stovi kampu dėl to vonioje užtenka vietos ir mano aukštam vyrui (nebereikia gulėt vonioj sulenktom kojom ). Prieš pirkdami dar pas brolį atidžiai žiūrėjom, nes jie panašią Ravak vonią jau ketvirti metai naudoja ir jokių nusidėvėjimo žymių ar šiaip kažkokių nesklandumų su ja nebuvo.
Papildyta:
Siai dienai labiausiai man patikusi vonia yra Villeroy firmos. Bet kadangi reikia mazos (1600cm), LT niekas neturi - reikia uzsakineti. O laukti - menesiuka... Per ilgai musu atveju...
Tiesa, vonios kriauklę, spinteles, veidrodį pirkom lenkijoj. Kaina tikrai kokius 2-3 kartus pigesnė nei pas mus, bet jei reikėtų iš ten parsivežti viską jau gali kilt keblumų su transportavimu (ypač jei norit vienu kartu viską nusipirkt ir parsivežt, ypač vonią), tai reikia ir apie tai pagalvoti.
Patarkit, kur ieškoti vonios interjero idėjų foto? Ačiū
<div>
<p>Patarkit, kur ieškoti vonios interjero idėjų foto? Ačiū</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>pinterest</p>
Ačiū
Cia galite pasiziuret įdomiu dalyku yra vonios kambariui
https://www.facebook...18982698469306/
atejo laikas uzsakyti veidrodi vonioje, o as dvejoju jau pora menesiu, nes neapsisprendziu, gal reikia dar viena eile plyteliu suklijuoti ir veidrodi auksciau klijuot, tada gal ne taip taskysis nuo krano...kokiame aukstyje kabinti veidrodi yra optimalu? nesinori matyti tik savo veido, noretusi bent iki puses save ten matyti
Aš tai klijavau dar vieną eilę virš praustuvų. Irgi pagalvojau, kad liūdnoka bus nematyti savęs DAUG. Bet man geriau nematyti savęs, negu matyti nuolat aptėkštą veidrodį.
O aš norėčiau patarimo dėl glaisto spalvos sienoms. Plytelės baltos, 30×60. Ar gražiau būtų dėti baltą glaistą, ar kokį nors truputį pilką? Grindys nenusakomos baltai pilkos... kokį glaistą rinkotės tos, kur baltas plyteles klijavot? Gal ir foto galit pasidalint?