Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys, nuo idėjų iki smulkmenų

Mano suo,itariu,subraizytu bet kokia vonia,todel i nauja akrilini duso padekla kloju pagyvenusi ranksluosti,liepiu ant jo stovet ir nejudet,kol skalbiu ja😀

Atsakyti
Sveikos 4u.gif Kur ieškote Kaune vonios baldų? Reikia kokybiškos, bet įkandama kaina, spintelės su kriaukle (plotis ne daugiau 80-85cm) ir negilios 20-30cm pakabinamos spintelės ant sienos (dar vadinamos ūkinėmis). Gal esat užmatę kokių patikusių variantų? O gal kažkas vykot į Lenkiją? Ar apsimoka, kur didžiausias pasirinkimas ir turi vietoje, kad nereikėtų užsisakinėti ir vėl važiuoti?
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Nežinau, ar dar mane pamenat, turbūt prieš metus rašiau, klausinėjau patarimų. Ir žadėjau parodyti rezultatą. Tai primenu, koks buvo vonios planas:
vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka

plytelių žinojau, kad tokių negausiu, dar truputį pakoregavom pagal save ir va kas gavosi (tiesa, dar nebaigtas variantas)
vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka

nesuprantu, kodėl taip suvartė fotkes :|

ko pasigailėjau: kad ėmiau ne baltas sienų plyteles, o pilkas... iš pradžių, atrodė, kad reikėjo kriauklę daryti numatytoj vietoj, nes lieka daug vietos. bet kai susirenkam 4-riese valyti dantų, tai ne tiek jau tos vietos daug ir lieka biggrin.gif

dar galvoju apie stalviršį virš skalbimo mašinos...
Papildyta:
QUOTE(Sigitano @ 2017 03 31, 15:39)
Sakykit, o kokia rekomenduotumet vonia, kad nesibraizytu? Turim suni, todel labai aktualu.

turėjom skardinę, jokių problemų smile.gif
Atsakyti

Labas rytas smile.gif
Nežinau, ar dar mane pamenat, turbūt prieš metus rašiau, klausinėjau patarimų. Ir žadėjau parodyti rezultatą. Tai primenu, koks buvo vonios planas:

netrūksta spintelės priemonių pasidėjimui? Vietoj tos mažutės pakabinamos būčiau dariusi spintą, ten kišusi skalbiankę (nebūtinai įmontuot) virš jos uždaromas lentynas visokių daiktų susidėjimui (priemonės, gal net rankšluosčius)

Man biški betvarkė, kai daiktai matosi :)

Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2017 04 04, 14:53)
netrūksta spintelės priemonių pasidėjimui? Vietoj tos mažutės pakabinamos būčiau dariusi spintą, ten kišusi skalbiankę (nebūtinai įmontuot) virš jos uždaromas lentynas visokių daiktų susidėjimui (priemonės, gal net rankšluosčius)</p><p>Man biški betvarkė, kai daiktai matosi smile.gif</p>

trūksta biggrin.gif
matot, dar ne viskas baigta. dar ir be virtuvinio gyvenam, tai trp prioritetai kitur.. rolleyes.gif
bet auksta spinta man erdvės labai sumažintų... galvoju apie stalviršį ir po juo lentynas rolleyes.gif
Atsakyti

Tada gal geriau uždaros tos lentynos? Pas mus irgi maža vonia ir kas mane labiausiai nervina, tai kad žiauriai greitai pridulka visur. Pas mus viskas šviesu, tai labai greitai pasimato. O kasdien valyti ne visada laiko atsiranda. Tai man kuo viskas uždariau, tuo geriau.

Atsakyti
QUOTE(leonila @ 2017 04 04, 16:02)
trūksta biggrin.gif
matot, dar ne viskas baigta. dar ir be virtuvinio gyvenam, tai trp prioritetai kitur..  rolleyes.gif
bet auksta spinta man erdvės labai sumažintų... galvoju apie stalviršį ir po juo lentynas  rolleyes.gif

gal veidrodines dureles ar šoną daryti?
Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2017 04 05, 07:38)
<p>Tada gal geriau uždaros tos lentynos? Pas mus irgi maža vonia ir kas mane labiausiai nervina, tai kad žiauriai greitai pridulka visur. Pas mus viskas šviesu, tai labai greitai pasimato. O kasdien valyti ne visada laiko atsiranda. Tai man kuo viskas uždariau, tuo geriau.</p>

aha, turbut smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Tanite @ 2017 04 05, 07:38)
<p>Tada gal geriau uždaros tos lentynos? Pas mus irgi maža vonia ir kas mane labiausiai nervina, tai kad žiauriai greitai pridulka visur. Pas mus viskas šviesu, tai labai greitai pasimato. O kasdien valyti ne visada laiko atsiranda. Tai man kuo viskas uždariau, tuo geriau.</p>

aha, turbut smile.gif

dėl veidrodiniu durelių, tai man ne tai, kad vaizdiškai erdvę mažins, o fiziškai, tel toks įėjimas L raide gaunas, tai jis dar aštresnis bus. be to, jei daryt tokių matmenų spintą kaip skalbiankė ir aukštyn iki lubų, tai dengtų dalį jau įstatyto veidrodžio. o aplink jį dar apšvietimas numatytas.
Atsakyti
Ką manot apie tokį išdėstymą?[attachment=241960:vonia.jpg]
Atsakyti

Sveiki, gal kasnors bandete nedideliame vonios kambaryje plytelemis kloti tik dali erdves, o likusia dazyti? kaip su prieziura ir praktiskumu?

noreciau panasiai kaip cia:

[URL=http://www.part.lt/perziura/edc5435952e926482517beae99b4b6a3557.jpg]edc5435952e926482517beae99b4b6a3557.jpg[/URL]

Atsakyti

Sveiki, gal kasnors bandete nedideliame vonios kambaryje plytelemis kloti tik dali erdves, o likusia dazyti? kaip su prieziura ir praktiskumu?

noreciau panasiai kaip cia:

[URL=http://www.part.lt/perziura/edc5435952e926482517beae99b4b6a3557.jpg]URL]

As dabar abi vonias dazysiu. Kaip bus nezinau, bet dazysiu :))) Viena galvoju gal tapetuot virs paneles, o gal visgi dazyt :)))

Atsakyti

trūksta biggrin.gif
matot, dar ne viskas baigta. dar ir be virtuvinio gyvenam, tai trp prioritetai kitur.. rolleyes.gif
bet auksta spinta man erdvės labai sumažintų... galvoju apie stalviršį ir po juo lentynas rolleyes.gif

o kurioj vietoj stalviršį? 

Atsakyti