Mano suo,itariu,subraizytu bet kokia vonia,todel i nauja akrilini duso padekla kloju pagyvenusi ranksluosti,liepiu ant jo stovet ir nejudet,kol skalbiu ja😀
Nežinau, ar dar mane pamenat, turbūt prieš metus rašiau, klausinėjau patarimų. Ir žadėjau parodyti rezultatą. Tai primenu, koks buvo vonios planas:
plytelių žinojau, kad tokių negausiu, dar truputį pakoregavom pagal save ir va kas gavosi (tiesa, dar nebaigtas variantas)
nesuprantu, kodėl taip suvartė fotkes :|
ko pasigailėjau: kad ėmiau ne baltas sienų plyteles, o pilkas... iš pradžių, atrodė, kad reikėjo kriauklę daryti numatytoj vietoj, nes lieka daug vietos. bet kai susirenkam 4-riese valyti dantų, tai ne tiek jau tos vietos daug ir lieka
dar galvoju apie stalviršį virš skalbimo mašinos...
Papildyta:
turėjom skardinę, jokių problemų
Labas rytas
Nežinau, ar dar mane pamenat, turbūt prieš metus rašiau, klausinėjau patarimų. Ir žadėjau parodyti rezultatą. Tai primenu, koks buvo vonios planas:
netrūksta spintelės priemonių pasidėjimui? Vietoj tos mažutės pakabinamos būčiau dariusi spintą, ten kišusi skalbiankę (nebūtinai įmontuot) virš jos uždaromas lentynas visokių daiktų susidėjimui (priemonės, gal net rankšluosčius)
Man biški betvarkė, kai daiktai matosi
trūksta
matot, dar ne viskas baigta. dar ir be virtuvinio gyvenam, tai trp prioritetai kitur..
bet auksta spinta man erdvės labai sumažintų... galvoju apie stalviršį ir po juo lentynas
Tada gal geriau uždaros tos lentynos? Pas mus irgi maža vonia ir kas mane labiausiai nervina, tai kad žiauriai greitai pridulka visur. Pas mus viskas šviesu, tai labai greitai pasimato. O kasdien valyti ne visada laiko atsiranda. Tai man kuo viskas uždariau, tuo geriau.
matot, dar ne viskas baigta. dar ir be virtuvinio gyvenam, tai trp prioritetai kitur..
bet auksta spinta man erdvės labai sumažintų... galvoju apie stalviršį ir po juo lentynas
gal veidrodines dureles ar šoną daryti?
aha, turbut
Papildyta:
aha, turbut
dėl veidrodiniu durelių, tai man ne tai, kad vaizdiškai erdvę mažins, o fiziškai, tel toks įėjimas L raide gaunas, tai jis dar aštresnis bus. be to, jei daryt tokių matmenų spintą kaip skalbiankė ir aukštyn iki lubų, tai dengtų dalį jau įstatyto veidrodžio. o aplink jį dar apšvietimas numatytas.
Sveiki, gal kasnors bandete nedideliame vonios kambaryje plytelemis kloti tik dali erdves, o likusia dazyti? kaip su prieziura ir praktiskumu?
noreciau panasiai kaip cia:
[URL=http://www.part.lt/perziura/edc5435952e926482517beae99b4b6a3557.jpg][/URL]
As dabar abi vonias dazysiu. Kaip bus nezinau, bet dazysiu )) Viena galvoju gal tapetuot virs paneles, o gal visgi dazyt ))
trūksta
o kurioj vietoj stalviršį?