<p>Super, reiskia bus i vidu varstomos.. Nuspresta..
(tik reiks is anksto apgalvoti lentyneliu reikala, tokiu atveju nisa ko gero bus issigelbejimas).
</p>
<p>Kam jau teko laime isirengt dusines, prasau patarkit kur geriausia tokias duso duris pirkti.. kad kainos neprasilenktu su sveiku protu.. Klaipedos miestas.
</p>
<p>Tuo paciu manau verta paklausti ir kur geriausia isigyti kriaukle, klozeta..speju kad plyteliu pasirinkimas placiausias senukuose ir ermitaze..? O gal yra kokia likuciu isparduotuve, zinant kad plyteliu man neprireiks labai daug..</p>
<p>Kalbant apie plyteles sienoms, kiek domejausi, kad mazom erdvem vizualiai didinti reikia rinktis smuklesnes/ mazesnes plyteles.. pav. mozaika ir pan. ilga laika isivaizdavau kad visai nieko butu baltos 10x20. Bet nusipirkus dideles grindu plyteles pradejau galvoti gal net geriau atrodytu dideles sienom (ty. duso kabinai ir virs kriaukles..) kokios 20x60 ar 50x50
baisumas kaip as klaidzioju...!!
</p>
<p>
Nagi interjero dizaineres ir visos kitos kurios galit tai isivaizduot padekit!! o gal kazkas butukuose mazytes vonias turit panasiai isirenge, paprotinkit mane
</p>
Pas mane antro auksto tualete dideles grindu piyteles ir mazos sienu, 10x10