Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys, nuo idėjų iki smulkmenų

agniukee o kokio dydzio jusu vonia? As mazi voniai noriu tik grindys deti plytelem, dusko kabina ir greiciausiai virs kriaukles, o likusia dazyti.. tik bijau kad nesigautu koks kicas .. tad niekaip sieniniu plyteliu neisirenku, zinau tik kad baltu noriu.. o grindim kaip jau ir turiu..

attachicon.gif$_86 (6).JPG

Mazoji 7kv, didzioji 10kv

o kaip tokios duso kabinos? Jos labai puikiai uzsiveria i vidu abi durys kai nenaudoji. Tik jau salia skalbimo masinos negalima statyt, kriaukle, o tada skalbimo masina ;)

https://media2.bauha...to-web__2_1.jpg

Atsakyti

yra į vidų varstomų durų. tik reik žiūrėt, kad irgi į ką nors nesitrankytų :)

Atsakyti

Super, reiskia bus i vidu varstomos.. Nuspresta.. :clap_1: (tik reiks is anksto apgalvoti lentyneliu reikala, tokiu atveju nisa ko gero bus issigelbejimas). :rolleyes:

Kam jau teko laime isirengt dusines,  prasau patarkit kur geriausia tokias duso duris pirkti.. kad kainos neprasilenktu su sveiku protu.. Klaipedos miestas. :4u:

Tuo paciu manau verta paklausti ir kur geriausia isigyti kriaukle, klozeta..speju kad plyteliu pasirinkimas placiausias senukuose ir ermitaze..? O gal yra kokia likuciu isparduotuve, zinant kad plyteliu man neprireiks labai daug..

Kalbant apie plyteles sienoms, kiek domejausi, kad mazom erdvem vizualiai didinti reikia rinktis smuklesnes/ mazesnes plyteles.. pav. mozaika ir pan.  ilga laika isivaizdavau kad visai nieko butu baltos 10x20. Bet nusipirkus dideles grindu plyteles pradejau galvoti gal net geriau atrodytu dideles sienom (ty. duso kabinai ir virs kriaukles..) kokios 20x60 ar 50x50  :mega_shok: baisumas kaip as klaidzioju...!! :geda:

:ax: Nagi interjero dizaineres ir visos kitos kurios galit tai isivaizduot padekit!!  o gal kazkas butukuose mazytes vonias turit panasiai isirenge, paprotinkit mane  :mirksiukas:

Atsakyti

uoj atleiskit internetas stringa..  :blink: 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shylm: 18 kovo 2017 - 02:34

dekui agniukee, as taip pat galvojau kad dusas, kriaukle ir tada skelbenke kazkur gal i kampa.. ir virs jos gal lentyneles ar spinta (nelabai megstu atviras lentynas ) 

grazios jusu pilkos plyteles :super:  ir pati uzsimaniau dideliu beziuredama.. tik musu vonios kambario gabaritai "truputi" skiriasi :hihihi: 

Atsakyti

dekui agniukee, as taip pat galvojau kad dusas, kriaukle ir tada skelbenke kazkur gal i kampa.. ir virs jos gal lentyneles ar spinta (nelabai megstu atviras lentynas ) 

grazios jusu pilkos plyteles :super:  ir pati uzsimaniau dideliu beziuredama.. tik musu vonios kambario gabaritai "truputi" skiriasi :hihihi: 

Atsakyti
QUOTE(shylm @ 2017 03 18, 02:18)
<p>Super, reiskia bus i vidu varstomos.. Nuspresta.. clap_1.gif (tik reiks is anksto apgalvoti lentyneliu reikala, tokiu atveju nisa ko gero bus issigelbejimas). rolleyes.gif</p>
<p>Kam jau teko laime isirengt dusines,  prasau patarkit kur geriausia tokias duso duris pirkti.. kad kainos neprasilenktu su sveiku protu.. Klaipedos miestas. 4u.gif</p>
<p>Tuo paciu manau verta paklausti ir kur geriausia isigyti kriaukle, klozeta..speju kad plyteliu pasirinkimas placiausias senukuose ir ermitaze..? O gal yra kokia likuciu isparduotuve, zinant kad plyteliu man neprireiks labai daug..</p>
<p>Kalbant apie plyteles sienoms, kiek domejausi, kad mazom erdvem vizualiai didinti reikia rinktis smuklesnes/ mazesnes plyteles.. pav. mozaika ir pan.  ilga laika isivaizdavau kad visai nieko butu baltos 10x20. Bet nusipirkus dideles grindu plyteles pradejau galvoti gal net geriau atrodytu dideles sienom (ty. duso kabinai ir virs kriaukles..) kokios 20x60 ar 50x50  mega_shok.gif baisumas kaip as klaidzioju...!! blush2.gif</p>
<p> ax.gif Nagi interjero dizaineres ir visos kitos kurios galit tai isivaizduot padekit!!  o gal kazkas butukuose mazytes vonias turit panasiai isirenge, paprotinkit mane  mirksiukas.gif</p>

Pas mane antro auksto tualete dideles grindu piyteles ir mazos sienu, 10x10
Atsakyti
QUOTE(shylm @ 2017 03 18, 03:30)
<p>dekui agniukee, as taip pat galvojau kad dusas, kriaukle ir tada skelbenke kazkur gal i kampa.. ir virs jos gal lentyneles ar spinta (nelabai megstu atviras lentynas ) </p><p>grazios jusu pilkos plyteles thumbup.gif  ir pati uzsimaniau dideliu beziuredama.. tik musu vonios kambario gabaritai "truputi" skiriasi hihihi.gif </p>

Man plyteles cia patiko. http://www.apdailosn...enines-plyteles Ir kainos kaip ir normalios atrodo( tikrai nezinau senuku ar ermitazo kainu, viska lyginu su svediskom) ir pasirinkimas tikrai didelis.
Kas del dideliu plyteliu, tai nemanau, kad blogai kas su jom mazose patalpose. Tik jei darysit dusa iskart ant grindu, tai grindim dideles nelabai tiks, nes nuolydi reikia gera padaryt, geriausia tada su mazom. Pas mane vel kitaip, vonia didele, jei begs kazkiek uz kabinos duru niekam nemaisys, o issimaudzous subrauksiu vandeni.
Atsakyti

ptashka, gal galit imest nuotraukyciu kaip jusu vonia atrodo  :4u:

Atsakyti
QUOTE(shylm @ 2017 03 18, 11:01)
<p>ptashka, gal galit imest nuotraukyciu kaip jusu vonia atrodo  4u.gif</p>

Prasau:
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

ptashka, grazuuuu!   :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shylm: 19 kovo 2017 - 15:48

agniukee, as jau antra diena seile varvinu Apdailos namu pulsapyje...  :blink:  :bigsmile:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shylm: 19 kovo 2017 - 15:48