šiaip tai einu taip: išsirenki patinkantį vaizdą iš belekur. Tada šarini kas per gamintojas. Tada susirandi gamintoją ir varai per katalogus tos serijos nu ir žiūri tinka ar ne. Man žinok kažkaip atsitinka taip, kad jeigu kažkas patiko, tai paskui iš to gamintojo jau daug kas tinka. Sakykim kad filosofija grožio klausimu sutampa. Tai va aš nežinau kas pačiai patinka. Mano pasirinkimai gali būti visiškai netinkami. Bet kad susiformuot nuomonę, tai laiko belekiek internete praleidau. Likau žiauriai patenkinta pasirinkimu ir žiauriai nepatenkinta kiek jėgų man tai kainavo. Todėl labai suprantu ir pritariu variantui: atėjau, pamačiau, išsirinkau, pamiršau ir gyvenu į priekį.
šiaip tai einu taip: išsirenki patinkantį vaizdą iš belekur. Tada šarini kas per gamintojas. Tada susirandi gamintoją ir varai per katalogus tos serijos nu ir žiūri tinka ar ne. Man žinok kažkaip atsitinka taip, kad jeigu kažkas patiko, tai paskui iš to gamintojo jau daug kas tinka. Sakykim kad filosofija grožio klausimu sutampa. Tai va aš nežinau kas pačiai patinka. Mano pasirinkimai gali būti visiškai netinkami. Bet kad susiformuot nuomonę, tai laiko belekiek internete praleidau. Likau žiauriai patenkinta pasirinkimu ir žiauriai nepatenkinta kiek jėgų man tai kainavo. Todėl labai suprantu ir pritariu variantui: atėjau, pamačiau, išsirinkau, pamiršau ir gyvenu į priekį.
o koks miestas?
Papildyta:
as irgi per diena, tiksliau gal net per valanda mano irgi buvo ribotas biudzetas, tai grindu plytelem buvo akcija, emiau tokias pilkas ale betono imitacijos. Tada baltos sienos ir baltas 3D dekoras. Dar nuolaida padare kazkokia. Plyteles italiskos, A klases, plytelcikas rankom plojo kai pamate Sienu plyteles 19 eur kv (norejau situ pigesniu bet nieko neradau), grindu plyteles 17 eur kv, dekoras 3D viena siena ir vonia 32 eur kv. Itariu galima buvo susikomplektuoti ir pigiau bet kai vonia nedidele... Tik laukiau 4 savaites.
nes kai išsirenku, tai pasirodo, jog tokių neįperku. Tada renkuosi iš naujo. Tada vėl tas pats. Tada susinervini ir porą mėnesių nieko nesirenki. Tada vėl per naują. O va iš tų kur įperku - man niekas netinka.
šiaip aš renkuosi internete, kataloguose, o jau kai kas nors įkrenta - varau į saloną ir pažiūriu natūroj. Man neišeina išsirinkti iš vienos plytelės. Va, kataloge būna viskas suderinta, sudėliota, išbaigta. Tada ir renkiesi tinka toks vaizdas ara ne.
tai pas mane va taip viskas
nors va viena draugė plyteles į dvi vonias, svetainę, katilinę, virtuvę vieną WC, garažą išsirinko per dieną. Atsisėdo prieš piet salone ir vakarop išėjo jau išsirinkus ir užsisakius viską. Va ji taip galėjo. Nesakau, jog man ten viskas pas ją patinka, bet gyvent tai ne man.
Sicia pravercia spalvu nemegimas interjere
Zinai, kad biudzetas ribotas, eini ir renkiesi patinkancias baltas+maksimum pilkas plyteles ir kombinuoji ju derinius... Vis tiek kazka i biudzeta itaikysi.
Zinai, kad biudzetas ribotas, eini ir renkiesi patinkancias baltas+maksimum pilkas plyteles ir kombinuoji ju derinius... Vis tiek kazka i biudzeta itaikysi.
pavydžiu jums. Nu man netinka belekaip iš beleko, kaip nors ir bus gerai. žinau, kad nebus gerai ir aš drošiu diedą tol, kol jis galų gale viską išlups ir perdarys kitaip. jau taip vieną kartą buvo Žodžiu nepavyko man taip Aš pamačiau paveikslėlį ir man jis patiko. Tada man reikia taip ir ne kitaip. Todėl teko paišlaidaut. Pigiausios plytelės kainavo ~40/m². Brangiausių geriau aš neberašysiu, bo dar pačiai bloga iš naujo pasidarys
Laba diena, turiu galvosopį - senų vonios plytelių nekeisime, tik vieną eilę aplink vonią. Norėčiau kažko panašaus kaip klasikinio plintuso grindims, su pabangavimu. Dabartinės plytelės labai plonos, tad reiktų, jog "plintuso" viršuje būtų gražus užbaigimas, o ne šiurkštus paviršius. Ir į ilgį galėtų būti kuo ilgesnės.
Kažin, būna tokių dalykų už nekosminę kainą?..
Ar gal nusipirkti norimą plytelę ir nuvežti ją į dirbtuves, kad atpjautų bet tada bus be išraitymų...
</p><p>Ar gal nusipirkti norimą plytelę ir nuvežti ją į dirbtuves, kad atpjautų bet tada bus be išraitymų...</p>
sakyčiau, antras variantas, bus pigiau ir praktiškiau - nesirinks dulkės į išraitymus. Tie plyteliniai plintusai su išraitymais žiauriai brangūs, o grožio tai, na, nuo žiūrėtojo priklauso.
Papildyta:
Man interjero paveikslėliuose pernelyg daug kas patinka. Tai dariau kitaip - internetinėj plytelių išparduotuvėj žiūrėjau patinkančias plyteles, kurios prie pigesnių, o toliau, ieškojau gamintojo katalogų. O vat tas pajuodintas, tai 100 proc. sutampa Ir kai jau turėjau kelis atsarginius variantus, važiavau į tą išparduotuvę žiūrėti gyvai.
sakyčiau, antras variantas, bus pigiau ir praktiškiau - nesirinks dulkės į išraitymus. Tie plyteliniai plintusai su išraitymais žiauriai brangūs, o grožio tai, na, nuo žiūrėtojo priklauso.
aš šiaip nesu didelė išraitymų mylėtoja, bet dabar toje vonioje dar tarybinių laikų 15x15 plytelės. Tai va, audžiu mintį visas tas senas sienų plyteles baltai nudažyti, vonią kokiu įdomesniu plintusu aprėminti... Dar buvo mintis apie vario spalvos maišytuvą, jei užteks biudžeto
</p></div></blockquote><p></p><p>aš šiaip nesu didelė išraitymų mylėtoja, bet dabar toje vonioje dar tarybinių laikų 15x15 plytelės. Tai va, audžiu mintį visas tas senas sienų plyteles baltai nudažyti, vonią kokiu įdomesniu plintusu aprėminti... Dar buvo mintis apie vario spalvos maišytuvą, jei užteks biudžeto </p>
O pas jus daug atviros erdvės, kur matosi sienos-grindų sujungimas, t.y. matytųsi tas plintusas?
Nu man buvo kita beda, kad dauguma vartytu katalogu, kur dizaineriskai sukomponuotos plyteles tiesiog nelipo... Bent jau is to, ka maciau standartinese parduotuvese. I brangesnes nevaziavau, nes mano vonia apie 18 kvadratu, tai bankrotas konkretus... Aisku, dalis dazysis, bet dazymas dregnose patalpose su paruosimu ne kazka pigiau, negu neitin brangios plyteles kainuoja.
Zinant jusu varinio stalvirsio koncepcija, man be galo idomu butu pamatyti nusiziuretas plyteles
Papildyta:
as irgi per diena, tiksliau gal net per valanda mano irgi buvo ribotas biudzetas, tai grindu plytelem buvo akcija, emiau tokias pilkas ale betono imitacijos. Tada baltos sienos ir baltas 3D dekoras. Dar nuolaida padare kazkokia. Plyteles italiskos, A klases, plytelcikas rankom plojo kai pamate Sienu plyteles 19 eur kv (norejau situ pigesniu bet nieko neradau), grindu plyteles 17 eur kv, dekoras 3D viena siena ir vonia 32 eur kv. Itariu galima buvo susikomplektuoti ir pigiau bet kai vonia nedidele... Tik laukiau 4 savaites.
Kaunas. O jus kur cia taip pirkot?
O pas jus daug atviros erdvės, kur matosi sienos-grindų sujungimas, t.y. matytųsi tas plintusas?
ne, vonią jais noriu aprėminti vonia yra kambario gale, apsupta 3 sienų.
imant seną vonią viena eilė plytelių virš vonios išsidaužė. Ir šiaip, ta viena plytelių eilė buvo dėta ne stačiai, o truputį nuožulniai, namo akimis baisiai negražiai atrodė. Bet kitaip tos siauros plytelės ant vonios krašto normaliai neužliptų, plius niša į ilgį 3 cm ilgesnė nei standartinė vonia. Tai va, sugalvojau planą chuliganą, kaip iš baisios tarybinės vonios minimaliomis sąnaudomis padaryti a la retro kažką
nu as maciau pas kaimyne plyteles po 100 eur kv ir tikrai jokio ispudzio bet maciau ir pas kaimyne plyteles is isparduotuves tai tikrai jau geriau darytis brangiau
Papildyta:
deja Vilniuj.