Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys, nuo idėjų iki smulkmenų

Kokius skalbiniu krepsius renkates? Pintus, plastikinius ?kokie + ir - ?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(invisible_shadow @ 2017 03 13, 12:21)
Kokius skalbiniu krepsius renkates? Pintus, plastikinius ?kokie + ir - ?smile.gif

Toki koks tilpo biggrin.gif pas mane plastikinis is senuku, itaisytas uz duru smile.gif
Atsakyti
turėjau pintus, kažkaip natūraliau, "šilčiau" atrodė. dabar plastikinis, nes pintus dažnai tekdavo keisti, katė sudraskydavo. taigi plastikinio pliusas - ilgaamžiškesnis smile.gif daugiau +/- išskirti negaliu.
Atsakyti
bet tai kainos dabar tų krepšių... Pirksim matyt plastikinį, nes tie pinti ir dar su medžiaga man nelabai... Susiteps manau vis tiek per laiką..
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2017 03 13, 12:37)
bet tai kainos dabar tų krepšių... Pirksim matyt plastikinį, nes tie pinti ir dar su medžiaga man nelabai... Susiteps manau vis tiek per laiką..

medžiaga susiteps? dažniausiai ji nuimama, galima išskalbti.
Atsakyti
Pintame sako dulkes ir nesvarumai visokie labai renkasi? Musu vonios kambarys mazas , vienintele vieta ji padeti - tik praverus duris, priesais... tai mastau, ar nesugadins vaizdo labai, ar verta, jei taip, tai koki smile.gif
Atsakyti

http://buildguide.info/lt/pages/390640

krepšys spintelėje. Plastikinio nesirinkčiau. Negražiai jie man. O pridulkės visi, tiek plastmasė, tiek pinti, tiek spintelėje

Atsakyti
Na, ką, judame toliau smile.gif grindys ir sienos yra, laukia lubos, apšvietimas ir... santechnika :oh apšvietimui bus elmo įleidžiami šviestuvai, bet nesugalvoju, ką padaryti tokio lengvo naktiniam variantui?
Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2017 03 13, 12:49)
<p><a data-ipb='nomediaparse' href='http://buildguide.info/lt/pages/390640'>http://buildguide.info/lt/pages/390640</a></p><p>krepšys spintelėje. Plastikinio nesirinkčiau. Negražiai jie man. O pridulkės visi, tiek plastmasė, tiek pinti, tiek spintelėje</p>

Pas mane tai toks:
https://www.senukai....lta-curver/4woa
visiskai nekrenta i akis baltoj vonioj o dar stovi uz duru. Siaip niekas i ji nepridulka, jei virsus apdulka, labai legvai nusivalo.
Atsakyti
Laba diena, kur renkates plyteles voniai? Siais laikais man atrodo taip sudetinga smile.gif praejau kelis salonus, tai dabr toks aptarnavimas smile.gif niekas net nepriejo pasikalbeti. Viskas sugrusta ant tu lentu, nei ten labai gali normaliai ka pamatyti. Kazkaip labai sudetinga man pasirode po pirmos paieskos dienos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigitano @ 2017 03 14, 09:43)
Laba diena, kur renkates plyteles voniai? Siais laikais man atrodo taip sudetinga smile.gif praejau kelis salonus, tai dabr toks aptarnavimas smile.gif niekas net nepriejo pasikalbeti. Viskas sugrusta ant tu lentu, nei ten labai gali normaliai ka pamatyti. Kazkaip labai sudetinga man pasirode po pirmos paieskos dienos smile.gif

klausimas būtų ne kur renkatės, bet kiek laiko biggrin.gif aš pvz metus laiko renkuosi.
nes kai išsirenku, tai pasirodo, jog tokių neįperku. Tada renkuosi iš naujo. Tada vėl tas pats. Tada susinervini ir porą mėnesių nieko nesirenki. Tada vėl per naują. O va iš tų kur įperku - man niekas netinka.
šiaip aš renkuosi internete, kataloguose, o jau kai kas nors įkrenta - varau į saloną ir pažiūriu natūroj. Man neišeina išsirinkti iš vienos plytelės. Va, kataloge būna viskas suderinta, sudėliota, išbaigta. Tada ir renkiesi tinka toks vaizdas ara ne.
tai pas mane va taip viskas biggrin.gif
nors va viena draugė plyteles į dvi vonias, svetainę, katilinę, virtuvę vieną WC, garažą išsirinko per dieną. Atsisėdo prieš piet salone ir vakarop išėjo jau išsirinkus ir užsisakius viską. Va ji taip galėjo. Nesakau, jog man ten viskas pas ją patinka, bet gyvent tai ne man.
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2017 03 14, 11:14)
klausimas būtų ne kur renkatės, bet kiek laiko  biggrin.gif aš pvz metus laiko renkuosi.
nes kai išsirenku, tai pasirodo, jog tokių neįperku. Tada renkuosi iš naujo. Tada vėl tas pats. Tada susinervini ir porą mėnesių nieko nesirenki. Tada vėl per naują. O va iš tų kur įperku - man niekas netinka.
šiaip aš renkuosi internete, kataloguose, o jau kai kas nors įkrenta - varau į saloną ir pažiūriu natūroj. Man neišeina išsirinkti iš vienos plytelės. Va, kataloge būna viskas suderinta, sudėliota, išbaigta. Tada ir renkiesi tinka toks vaizdas ara ne.
tai pas mane va taip viskas  biggrin.gif
nors va viena draugė plyteles į dvi vonias, svetainę, katilinę, virtuvę vieną WC, garažą išsirinko per dieną. Atsisėdo prieš piet salone ir vakarop išėjo jau išsirinkus ir užsisakius viską. Va ji taip galėjo. Nesakau, jog man ten viskas pas ją patinka, bet gyvent tai ne man.

Gal galit kokiu katalogu nuorodu? butet ir as ieskau, kad butu pilnesnis vaizdas, nes man irgi is poros plyteliu labai sunku rinktis
Atsakyti