Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys, nuo idėjų iki smulkmenų

QUOTE(saulesvaikas10 @ 2017 03 09, 22:07)
pas mane yra ekonomines klases santechnika  smile.gif sienele Ravak (apie 100 eur), vonia norejau deti ir Ravak bet paremondavo pigesne ir ne ka prastesne: Viega. Akriline. Bet nei ji barska nei juda, viskas man su ja gerai  smile.gif tik ji ale ne tokio baltumo kaip Ravak'as.
Tiesa man ne stacionarios sieneles nerekomendavo nes ale jos isklera.

beje, kaip su priėjimu prie vamzdyno, kai vonia apklijuota plytelėmis?

Potinkinį rėmą tų firmų ir žiūrime, dabar klausimas - kur geriausia kaina? unsure.gif

Beje, anksciau pirkom Hansgrohe čiaupus, dabar visur jau Grohe skamba.. Yra koks skirtumas ar žiūrėt pagal kainą?

Kas statėsi termoventilinius maišytuvus - kokios būtų rekomendacijos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2017 03 10, 10:19)

Potinkinį rėmą tų firmų ir žiūrime, dabar klausimas - kur geriausia kaina?  unsure.gif

Beje, anksciau pirkom Hansgrohe čiaupus, dabar visur jau Grohe skamba.. Yra koks skirtumas ar žiūrėt pagal kainą?

tai yra palikta viena plytele kuri neuzklijuota, bet ja galima ispjauti. O ispjovus, graziai ideti atgal.
termostatinis gal?
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2017 03 10, 12:21)
tai yra palikta viena plytele kuri neuzklijuota, bet ja galima ispjauti. O ispjovus, graziai ideti atgal.
termostatinis gal?

taip, tuos smile.gif termo.. kažkokius smile.gif
Atsakyti

Potinkinį rėmą tų firmų ir žiūrime, dabar klausimas - kur geriausia kaina? unsure.gif

Paprastai vieną plytelę padaro ant silikono, kuri paprastai išimama, jeigu reikia.
Kur geriausia kaina, jau manau galite patys pasiieškoti, nes yra pilnas internetas tiek rėmų, tiek komplektų su WC ir pan. Be Jūsų niekas kitas nežinos, ko tiksliai reikia ir norisi.

Dėl maišytuvų, abi firmos geros. Tik noriu paminėt, kad gamintojai savo asortimente turi tiek ekonominių variantų, tiek ir prabangių daiktų. Dėl termostatinių lygiai taip pat, abiejų gamintojų daiktai yra normalūs.

Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2017 03 10, 11:48)
taip, tuos smile.gif termo.. kažkokius smile.gif

as tai Oras turiu, su akcija buvo biggrin.gif del kokybes nezinau nes dar naudoju tik puse metu bet paprasto nebenoreciau smile.gif man lb patogu ta pastovi temperatura, ypac kai as karsti megstu biggrin.gif
Atsakyti

saulesvaikas10 subalamutinot mane su ta sienele, nemaniau, kad jos gali leisti vandenį... (na, aišku, nekalbu apie kelis lašus, bet kiek supratau, išteka kiek daugiau). 

Ta proga klausimas auditorijai - kokie dar galimi vonios "apribojimo" variantai? Deja, statyti dar vienos pilnavertės gipso sienos toje vietoje nebegaliu, todėl įdomu, kokios yra alternatyvos.

Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2017 03 10, 13:36)
as tai Oras turiu, su akcija buvo biggrin.gif del kokybes nezinau nes dar naudoju tik puse metu bet paprasto nebenoreciau  smile.gif man lb patogu ta pastovi temperatura, ypac kai as karsti megstu  biggrin.gif

Taip taip, kai yra boileriai ir panašiai, tai be tokio daikto sunku palaikyti pastovios temp. vandens stovę.. Nes tai karštas, tai šaltas bėga, todėl vyras iškart pasakė, kad bus termo maišytuvas...

wgs, voniai atriboti, tai arba užuolaida arba sienelė, kitų variantų matyt nelabai yra.. Sienelė atrodo estetiškiau, nebent būtų labai gera ir kokybiška užuolaida..
Atsakyti
jau 10 metų naudojame užuolaidą ir jokių problemų nėra. per tą laiką porą kartų išskalbiau skalbimo mašinoj ir tiek reikalų. pirkta senukuose. o sienelę reik pastoviai valyt... naujuose namuose bus sienelė, tai nežinau, kiek ištversiu mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 10 kovo 2017 - 13:56
QUOTE(zuzla @ 2017 03 10, 13:56)
jau 10 metų naudojame užuolaidą ir jokių problemų nėra. per tą laiką porą kartų išskalbiau skalbimo mašinoj ir tiek reikalų. pirkta senukuose. o sienelę reik pastoviai valyt... naujuose namuose bus sienelė, tai nežinau, kiek ištversiu mastau.gif

karta per savaite valau, nezinau ji gal kuo padengta nes tikrai tikejausi blogesnes situacijos.
Papildyta:
QUOTE(wgs @ 2017 03 10, 13:00)
<p><span style="font-weight:900;">saulesvaikas10 </span>subalamutinot mane su ta sienele, nemaniau, kad jos gali leisti vandenį... (na, aišku, nekalbu apie kelis lašus, bet kiek supratau, išteka kiek daugiau). </p><p>Ta proga klausimas auditorijai - kokie dar galimi vonios "apribojimo" variantai? Deja, statyti dar vienos pilnavertės gipso sienos toje vietoje nebegaliu, todėl įdomu, kokios yra alternatyvos.</p>

na balos nera bet kad prabega tai tikrai ir itariu ne pro apacia varo nes ten uzsandarinta o kazkur per sona, gal per sujungima savo pacios jinai nera sandari nes meistras tikrai kiek maciau visus galus uzsandarines unsure.gif bet siuo atveju ir uzuolaida praleis jei sedesit po dusu ir srove varysit i uzuolaida smile.gif tiesiog reikia siek tiek galvute nusukti nuo sieneles, iptrantama smile.gif
Atsakyti
pasirodo būna ir dušo ... roletų smile.gif
http://vonios-aksesu...-uzuolaidos-116
https://www.victoria...400mm-parts-a-b
https://www.victoria...400mm-parts-a-b
Atsakyti

Dabar gamintojai paprastai gamina sieneles su anticalc stiklu, tik tiek, kad tą padengimą su spec priemonėm reiktų vis periodiškai atnaujinti.

Užuolaida, tam tikram interjere, labai kokybiška, gal ir variantas. Asmeniškai aš nemėgstu. Turėjom prieš tai bute, amžinai ji drėgna būdavo, pelyt pradėjo, veu...

Vonios roletas - matau tik vieną nepatogumą, jį reiktų išdžiovinti prieš susukant.

Atsakyti

Ačiū už atsakymus. Roletų neteko matyti, atrodo truputį geriau nei užuolaidos.

o kokio aukščio darote sieneles?

Atsakyti