Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys, nuo idėjų iki smulkmenų

http://www.houzz.com...nish--gray/p/16

man tai su baltom sienom ir pilkom plytelėm gražiai žiūrisi

Atsakyti

Vyras nepriestarauja dazytom sienom, nes as taip nenoriu baltu plyteliu, kad nemoku zodziais net papasakot...  :rolleyes: Vonios kambarys nedidelis.

Baldai pilki tokie. 

4238872aecf32442fc7a363697fd3662403.jpg

Atsakyti

Sienas vonioj dažyčiau tik ten, kur nekontaktuoja su vandeniu. Nesvarbu, kad yra tie spec dažai.

Atsakyti
Turiu toki technini klausima nes vis dar kamuojuosi su veidrodziu smile.gif kokiu astumu nuo kriaukles yra normalu ji kabinti? Itariu tai priklauso nuo ugio tai pvz nuo kurios kuno vietos yra normalu kad matytum save veidrody? Peciu?
Atsakyti
Nuo kurios normalu - nežinau:)
Pas mus dabar 2 vonios. Vienoj veidrodis iki pat kriauklės - prisitaško ant veidrodžio, bet ten praustis labai malonu. Kitoj tik ties veidu, tai ten ne veidrodis, o nesąmonė... Po kurio laiko pasikabinom ant kitos sienos toj pačioj vonioj didžiulį ilgą veidrodį.
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2017 03 09, 17:30)
Nuo kurios normalu - nežinau:)
Pas mus dabar 2 vonios. Vienoj veidrodis iki pat kriauklės - prisitaško ant veidrodžio, bet ten praustis labai malonu. Kitoj tik ties veidu, tai ten ne veidrodis, o nesąmonė... Po kurio laiko pasikabinom ant kitos sienos toj pačioj vonioj didžiulį ilgą veidrodį.

Isprotesiu biggrin.gif pasidariau apsvietima (laidus), tai dbr metausi, tai noriu spinteles, tada nebenoriu spinteles-noriu veidrodzio ir atskiro apviestimo, tada pamatau veidrodi su led-jau noriu jo biggrin.gif o dantis valausi koridoriuj biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 09 kovo 2017 - 19:48
Vadinąs, reik abiejų ax.gif
Atsakyti
o as dar su klausimu apie vonias su sienelem... gal kas turit ir galit pasidalinti patirtim? Patogu, kai taip stacionari ta sienele stikline? kai reikia prie duso ar krano prieiti... tarkim galva issiplauti... Uzuolaida tai atitraukei ir viskas, bet jau man negrazu ta uzuolaida naujam bute, noriu dailesnio vaizdo...

ir dar klausimas apie wc, kur bakeliai sienoje pasislepia... i ka reiketu atkreipti demesi perkant? Gal kokia firma rinktis?

Aciu uz pasidalinima patirtimi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2017 03 09, 19:51)
Vadinąs, reik abiejų  ax.gif

nera vietos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(MildukasK @ 2017 03 09, 20:01)
o as dar su klausimu apie vonias su sienelem... gal kas turit ir galit pasidalinti patirtim? Patogu, kai taip stacionari ta sienele stikline? kai reikia prie duso ar krano prieiti... tarkim galva issiplauti... Uzuolaida tai atitraukei ir viskas, bet jau man negrazu ta uzuolaida naujam bute, noriu dailesnio vaizdo...

as pasidariau tokia:
vartotojo įkelta nuotrauka
Is pradziu buvo nepatogu nors as ir pasiekiu krana (tas kojom pasikisti labai pasitarnauja), bet dabar kazkaip viskas gerai, ipratau smile.gif tiesa galvos po kranu neplaunu bet kam tas kranas kai yra duso galvute smile.gif kalket jinai mazai kalkeja, valyt paprasta, nupurskiu vonios valikliu, nulieju vandeniu ir nuvalau sluoste, blizga ir jokiu lasu smile.gif vienintelis minusas kad ji nera iki galo sandari ir pro sona ant zemes prasiskverbia vanduo tai prausiantis duso galva turi buti siek tiek nukreipta i siena.
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2017 03 09, 21:53)
Is pradziu buvo nepatogu nors as ir pasiekiu krana (tas kojom pasikisti labai pasitarnauja), bet dabar kazkaip viskas gerai, ipratau  smile.gif tiesa galvos po kranu neplaunu bet kam tas kranas kai yra duso galvute  smile.gif kalket jinai mazai kalkeja, valyt paprasta, nupurskiu vonios valikliu, nulieju vandeniu ir nuvalau sluoste, blizga ir jokiu lasu  smile.gif vienintelis minusas kad ji nera iki galo sandari ir pro sona ant zemes prasiskverbia vanduo tai prausiantis duso galva turi buti siek tiek nukreipta i siena.

aciu, as kazka panasaus ir galvoju.. O kokios firmos pas Jus sienele? is brangesniu, pigesniu? Ir vonia domina kokia? smile.gif Dabar viskas labai idomu, visu patirtis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2017 03 09, 21:00)
aciu, as kazka panasaus ir galvoju.. O kokios firmos pas Jus sienele? is brangesniu, pigesniu? Ir vonia domina kokia? smile.gif Dabar viskas labai idomu, visu patirtis biggrin.gif

pas mane yra ekonomines klases santechnika smile.gif sienele Ravak (apie 100 eur), vonia norejau deti ir Ravak bet paremondavo pigesne ir ne ka prastesne: Viega. Akriline. Bet nei ji barska nei juda, viskas man su ja gerai smile.gif tik ji ale ne tokio baltumo kaip Ravak'as.
Tiesa man ne stacionarios sieneles nerekomendavo nes ale jos isklera.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 09 kovo 2017 - 21:09

Dėl sienelės, iki šiol savo praktikoj dar negirdėjau nusiskundimų dėl išklerimo, jeigu ji kelių dalių. Nebūčiau tokia kategoriška šiuo klausimu. Asmeniškai man, stacionarios berėmės estetinis vaizdas gerokai gražesnis, tik tiek.

Dėl potinkinio rėmo, nesusigundykit pigiais daiktais, nes visgi viskas bus uždengta plytelėmis ar kita apdaila. Reikia rinktis patikimo gamintojo produktus. Rekomenduočiau žiūrėti Viega, Grohe ar Tece. 

saulesvaikas10, vonia Viega būti negali. Greičiausiai sifonas Viega, o vonia gal Kyma? O viega yra visokių potinkinių rėmų, trapų, latakų, sifonų gamintojas.

Atsakyti